![]() |
|
VideoRedo expiredZdravím,dlouhá léta jsem používal VideoReDo 4 Ze zvědavosti jsem nainstaloval verzi 5. Bhoužel moje původní 4ka přestala jet, 5ku jsem tedy odinstaloval v domění že se v pořádku vrátím na 4kovou verzi, ale bohužel, nemohu již dostat zpátky icenci, která tam byla. Ať zadávam jakýkoliv key, vždycky mi napíšeš,že key expired. Samozřejmě že jsem smazal původní složku, promazal registry, i ručně, veškeré dohledané zbytky jsem pomazal, použil Ccleaner, Regedit, ale bohužel. Zdá se,že si někde pamatuje utajeně,že zde byla novější verze a již mě nechce znovu pustit k té staré, co čert nechtěl už nefunguje ani ta nová verze. Zkusil jsem první poslední, přeci kvůli tomu nebude instalovat znovu Windows, neměl by někdo nějakou radu? Moc díky. Zkusil jsem první poslední, přeci kvůli tomu nebude instalovat znovu Windows, neměl by někdo nějakou radu? Moc díky. |
Romiiik87
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
videoredoNo bohužial si urobil chybu, že si sa snažil upgradovať nelegálnu verziu. Mne to urobilo to isté a potom som sa rozhodol si kúpiť oficiálne Videoredo. Tento program je výborný a aj ked je program dosť drahý stojí to zato... |
STAN33
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: VideoRedo expiredže jsem udělal chybu vím, vážně z toho nevede jiná cesta, než reinstall Windowsu?Přece to tamodsud musí jít nějak dostat. Kdyby ta licence nestála 3 tisíce, šel bych do toho, ale přijde mi to dost předražené. nicméně jsem se dočetl na jiném foru,že někdo udělal něco podobnho jako já, pak si licenci koupil a stejně mu to nešlo, budem tam někde zakopaný pes. |
Romiiik87
![]() |
|
RE: VideoRedo expired@Romiiik87 - kdyz budes dobre hledat pres strycka google a vsude mozne da se najit verze 5.1.1.719 i bs medicinou![]() DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 324 |
![]() |
|
RE: VideoRedo expiredNejednal se o upgradeMěl jsem nainstalovanou 4 verzi a nainstaloval jsem verzi 5, byli tam obě v počítači. |
Romiiik87
![]() |
|
RE: VideoRedo expiredJá jsem google projel křížem krážem snad už :DZkusil všechny verze, verzi 5 jsem tu měl, ale bohužel mi nejde ani ta už...ale přiznám se, že nevím co je bs medicín, ale jestli mi to může pomoct, tak jí potřebuju :D |
Romiiik87
![]() |
|
RE: VideoRedo expiredJá jsem si v roce 2014 pořídil verzi 5 za 2990,- Kč. Sice se mi to tenkrát zdálo hodně, ale funguje skvěle. Jen je problém s verzí 5.1.3.741f, která u mě nefunguje korektně, takže používám verzi 5.1.2.731a (a nebo funkční betaverzi 5.1.3.743e). Jen doufám, že až bude imlementována podpora HEVC, tak z toho nebude nová verze 6, to už bych pak asi uvažoval o verzi Pro lifetime za $300.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: VideoRedo expiredaha,tak verzi kterou máš pravděpodobně na mysli jsem našel, při spuštění mi napíše toto: The security key for this program currently stored on your system does not appear to be valid for this version of the program. Select Yes to enter a new key, or No to revert to the default setting (if any).Takže ten klíč tam někde uložený je, jen ho dokázat nějak smazat. |
Romiiik87
![]() |
|
RE: VideoRedo expiredRada taky je, koupit to oficialne a tyto problemy neresit |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
@Romiiik87Jesli máš zakoupenou licenci na v4, tak kontaktuj výrobce a ten by ti měl pomoct.http://www.videoredo.com/en/Contact_Us.html VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: VideoRedo expiredNebo opakuj kroky znovu, smaz klice, vypni v PC automaticke aktualizace datumu a casu a nastav si ve windows starsi cas a datum kdy byla instalovana prvni verze. Nekdy to zabere a pak vratit cas zpet. Pokud by to nejelo tak jak pise SirMax. To bs byl preklep, melo tam byt s medicinou. Sehnat se da jen hledani pres fora (zahranicni) a google zabere vice casu..DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 324 |
![]() |
|
RE: VideoRedo expiredSnažím se najít něco s medicínou, bohužel co jsem stahnul, bylo zatím zavirovaný, nemám moc štěstí, i tak děkuju za tipy.Stříhám si v tom jen věci nahraný ze satelitu a žádný jiný alternativní program mi nepřijde tak pěkný jako tenhle, jak jsem psal, kdyby to byla otázka pár stovek, neřeším to, 3 tisíce je pro mě hodně... |
Romiiik87
![]() |
|
@Romiiik87Přímo u zdroje = $95.99 (cca 2500,- Kč)Český prodejce = od 3170,- do 3449,- Benzín je taky docela drahý a normálně ho zaplatím, když chci jezdit. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: VideoRedo expiredChybama se člověk učí. Tak si to holt budeš muset koupit. Tak to teďka funguje. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: VideoRedo expiredPřed podobnými experimenty je dobré si udělat image systémového oddílu. Případně mít nějaký starší, kde vše funguje.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@Romiiik87Máš to na warforu v PM.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: VideoRedo expiredA co je na videoredo take super? Pouzival som bezne, potom obcas a nakoniec som zistil, ze avidemux dokaze to iste a ZADARMO. A dokonca nerekomprimujem casti videa, kde sa netrafim pri strihu pred klucovy snimok. U avidemuxu viem vzdy, o aky snimok sa jedna a kde strihnut.A tych videi co sa oplati strihat je v dnesnej dobe minimum. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
Romiiik87na mesiac free a plne funkčná . X8 má aj češtinuhttp://www.slunecnice.cz/sw/corel-videostudio-pro/ vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeeA co za zazrak dokaze corel?Vsetko to dokazem s free nastrojmi! Boli casy, ked som pouzival kradnute videoeditory a mimo to, ze dokazu urobit dvd placku priamo z videa a niektore pouzivali kvalitne mpeg2 encodery, tak nijaky zazrak oproti free nastrojom. A dnes uz do mpeg2 nikto nekoduje doma videa. Dnes aj keby som mal doma este staru dv kameru, tak videa by som prevadzal do mp4 a h264 a tiez niejakym free nastrojom. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
@KasrMediaCoder je free a tohle Ti udělá levou zadní. Dokonce i do h265. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
@KasrJenom vyžaduje trochu znalosti. Jinak převede všechno na všechno. Umí dokonce, sice jen číst a překódovat, MXF file z profi provozu. Do MXF nemá kodeky. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
Kasrposkytol som mu , dočasnú náhradu.zase si moc chytrý ako vždy.len ty a tie tvoje sú naj. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4chodí léta satármo,je na uložto |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
tady se pokochejhttps://www.ulozto.net/!YprwMRwR/videoredo-tvsuite-h-264-v4-20-5-600-rar |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |