![]() |
|
DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVMam zaplatenu sluzbu DIGI GO SK.Digi programy normalne funguju v mobile. Po zapojeni mobilu cez HDMI do TV, obraz prestane fungovat, je len cierna obrazovka.Cierna obrazovka je len ked sa ma zobrazit stream daneho programu. Robi to aj Android mobil aj Iphone. V minulosti mi to normalne fungovalo. Neviete kde by mohla byt chyba? Dakujem |
mlauko
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVno v minulosti nebolo digi go. to ze to islo v inych aplikaciach nie je chybou ale benevolentnostou poskytovatela |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVTipujem, ze tam pridali ochranu, ako to ma HBO GO. Cize po pripojeni cez HDMI to nebude fungovat, nieco na sposob HDCP ochrany.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVDigi mi odpisalo, ze oni ziadnu ochranu na pozeranie cez tv nerobia |
mlauko
![]() |
|
mlaukoA funguje Ti vôbec DigiGo SK? Lebo mne nie, z Digi odpísali, že majú nejaký technický problém.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVPráve ho pozerám a funguje v tablete aj v ntb. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVPardón, práve pozerám MágioGo nie DigiGo. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVDigo Go SK mi normalne funguje v mobile |
mlauko
![]() |
|
@mlaukoAj v Androide?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVsprav to cez zrkadlenie |
dreamiik
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVAj v Androide. Nemam TV co umoznuje bezdrotove pripojenie. |
mlauko
![]() |
|
mlaukoNa akom mobile Ti to funguje, lebo Ty si 1.človek komu to teraz funguje, asi tak od 13.9.2016 to nefunguje, aj tu co sa mi ozvali im vsetkým nefunguje a aj v GooglePlay od cca. 13.9. všetci píšu, že im to nefunguje. A z Digi mi odpísali toto:Vazeny pan Sxxxxx, chyba je v aplikacii. Poziadavka bola poslana na vyvojarov. Pracujeme na aktualizacii aplikacie, pre spravne fungovanie. Prosime o trpezlivost. Dakujeme za porozumenie. S pozdravom Xxxxxxxxx Xxxxxxxxx Back Office ---------------------- Digi Slovakia s. r. o. Rontgenova 26 851 01 Bratislava T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVFunguje mi to na Samsung Galaxy S5 Neo aj na SR aj na Iphone |
mlauko
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVAj na Samsung Galaxy S3 |
mlauko
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVhuawei honor5 takisto OK |
dreamiik
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVtak technik z digi sk priznal, ze z dovodu licencnych prav musia blokovat prepojenie mobilu s tv. Par dni pred tym mi ale tvrdili ze oni nic neblokuju. |
mlauko
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVTakze je to presne tak, ako som si myslel.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: DIGI GO SK - Prepojenie mobilu s TVUž aj mne to funguje, ale je na zamyslenie, že z akého dôvodu ne obmedzené prepojenie napr. mobilu s TV. Nedá sa to ani cez zrkadlenie ani cez HDMI. Akonáhle aplikácia zistí HDMI prepojenie, nepôjde to. Takže asi som s nimi skončil.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |