![]() |
|
Tipsport.tvZdravím všechny, máte nekdo zkušenosti se sledováním naší fotbalové ligy na tipsport.tv je to zdarma, nebo musíš být aktivní sázkař? Dík za reakci |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
RE: Tipsport.tvZadarmo ani kuře nehrabe. Musíš si nejmíně jedenkrát měsíčne vsadit za 30 kachlí asi. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
RE: Tipsport.tvZadarmo se móóc hrabe-262 hodin měsíčně,víc jak polovina noc a 8500-9200 kč čistého.Pan majitel firmy další dům,letos nové auto,nové motorky na dovolenou pro sebe a paní.A almužna vždy po termínu a ještě několikrát se doprošovat.To je realita. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 066 |
![]() |
|
RE: Tipsport.tvbejvalo to za ten jeden tiket jak tady nekdo pise takze zadarmo ale ted nevim 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@jenesTož měl sas lepší učit, chlapče. |
bretah
![]() |
|
RE: Tipsport.tv😀 tož to se mela lepsi ucit pulka republiky 😀 |
kristian1
![]() |
|
RE: Tipsport.tvKaždý strůjcem. |
bretah
![]() |
|
RE: Tipsport.tvtak.kazdy strojvudcem sveho osudu.tož ale Sobotka.Marksova.Babis. to vidi ináč 😀 |
kristian1
![]() |
|
RE: Tipsport.tvJak píše bretah mít ůčet a minimálně jednou měsíčně vsadit 30 kč,já sem tam reglý![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 662 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Tipsport.tvNa Tipsportu je naše liga i s komentářem(např. i včera Sparta - nenechali ale po zápase domluvit Ščasného![]() ![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@Petrmuz92Stačí, když máš na účte tipsportu 100Kč a nemusíš nic vsázet. |
borecek
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
Borečekjseš si jistý?,tipsport mám,na učtu dost-černá obrazovka,pokud vím je povinost vsadit za 30kč!/se mi zdá,že za jeden tiket/,pondělí není dobré pro mou sázku-odskouším přesně zítra!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Tipsport.tvjerzy: včera na feedu šel stejný komentář, jako na tipsportu (zápas Sparty) |
spartann
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
@spartannAle je tam pokaždé? |
jerzy
![]() |
|
Feed - streamTakhle: feed na satelitu má dvě zvukové stopy.S komentářem a druhý jen s ruchy(kulisou) ze stadionu.Feed4u.tv dává většinou tu druhou.Včera nevím.Sledoval jsem Tipsport . |
jerzy
![]() |
|
RE: Tipsport.tvJak si mohu pustit TV Tipsport?Ke sledování TV Tipsport musíte mít aktivní herní účet u Tipsportu. Po předregistraci na internetu můžete sledovat přenosy pouze po dobu 7 dní. Po uplynutí této lhůty je třeba dokončit registraci na pobočce, jinak nebudou přenosy přístupné. Již registrovaným uživatelům internetového sázení jsou videopřenosy dostupné vždy, pokud si v průběhu 30 dní vsadí alespoň za 30 Kč (platí pro všechny streamy s výjimkou 1. české fotbalové ligy). Podmínka sledování streamů z 1. české fotbalové ligy: Přenosy z této soutěže můžete sledovat pouze v případě, že jste si vsadili v den zápasu nebo předchozí den (přičemž sázka může být v libovolné výši), anebo pokud máte na kontě zůstatek ve výši alespoň 100 Kč. Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
@Antoš![]() ![]() |
jerzy
![]() |
|
@spykoPodmínka sledování streamů z 1. české fotbalové ligy: Přenosy z této soutěže můžete sledovat pouze v případě, že jste si vsadili v den zápasu nebo předchozí den (přičemž sázka může být v libovolné výši), anebo pokud máte na kontě zůstatek ve výši alespoň 100 Kč.Přesně tohle jsem měl na mysli. |
borecek
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Tipsport.tvV pořádku ,ja jen ,že to nebylo celé,českou ligu-zrovna nemusím!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
tv tipsportvětšina přenosů(streamů) na tv tipsport je v nesledovatelné kvalitě a u naší ligy konkrétně je sice obrazová kvalita lepší, ale zase se to seká fest, tot moje zkušenost |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 884 |
![]() |
|
![]() |