Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Tipsport.tv

Zdravím všechny, máte nekdo zkušenosti se sledováním naší fotbalové ligy na tipsport.tv je to zdarma, nebo musíš být aktivní sázkař? Dík za reakci

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tipsport.tv

Zadarmo ani kuře nehrabe. Musíš si nejmíně jedenkrát měsíčne vsadit za 30 kachlí asi.

bretah
Registrace: 9/2012

Zadarmo se móóc hrabe-262 hodin měsíčně,víc jak polovina noc a 8500-9200 kč čistého.Pan majitel firmy další dům,letos nové auto,nové motorky na dovolenou pro sebe a paní.A almužna vždy po termínu a ještě několikrát se doprošovat.To je realita.

jenes
Registrace: 1/2016

bejvalo to za ten jeden tiket jak tady nekdo pise takze zadarmo ale ted nevim 😀

kristian1
Registrace: 7/2016

@jenes

Tož měl sas lepší učit, chlapče.

bretah

😀 tož to se mela lepsi ucit pulka republiky 😀

kristian1

Každý strůjcem.

bretah

tak.kazdy strojvudcem sveho osudu.tož ale Sobotka.Marksova.Babis. to vidi ináč 😀

kristian1

Jak píše bretah mít ůčet a minimálně jednou měsíčně vsadit 30 kč,já sem tam reglý :dead: ale,nevsázel jsem asi rok :scared:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Na Tipsportu je naše liga i s komentářem(např. i včera Sparta - nenechali ale po zápase domluvit Ščasného :) ).Myslím,že je to férová částka,co se musí prosázet.Ale je zde i možnost neplatit vůbec a to na feed4u.tv.Tam tedy komentář chybí,protože jak napovídá název,je tam stream z feedu! Obrazově stejné jako Tipsport,jen je nutné se proklikat asi šesti streamy na výběr - přenos běží jen na jednom z nich.A zavírat nespočet reklam. Kdo vydrží,má to úplně zadarmo. :)

jerzy
Registrace: 7/2008

@Petrmuz92

Stačí, když máš na účte tipsportu 100Kč a nemusíš nic vsázet.

borecek
Registrace: 4/2016

Boreček

jseš si jistý?,tipsport mám,na učtu dost-černá obrazovka,pokud vím je povinost vsadit za 30kč!/se mi zdá,že za jeden tiket/,pondělí není dobré pro mou sázku-odskouším přesně zítra! :8) :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

jerzy: včera na feedu šel stejný komentář, jako na tipsportu (zápas Sparty)

spartann
Registrace: 2/2009

@spartann

Ale je tam pokaždé?

jerzy

Feed - stream

Takhle: feed na satelitu má dvě zvukové stopy.S komentářem a druhý jen s ruchy(kulisou) ze stadionu.Feed4u.tv dává většinou tu druhou.Včera nevím.Sledoval jsem Tipsport .

jerzy

Jak si mohu pustit TV Tipsport?

Ke sledování TV Tipsport musíte mít aktivní herní účet u Tipsportu. Po předregistraci na internetu můžete sledovat přenosy pouze po dobu 7 dní. Po uplynutí této lhůty je třeba dokončit registraci na pobočce, jinak nebudou přenosy přístupné.

Již registrovaným uživatelům internetového sázení jsou videopřenosy dostupné vždy, pokud si v průběhu 30 dní vsadí alespoň za 30 Kč (platí pro všechny streamy s výjimkou 1. české fotbalové ligy).

Podmínka sledování streamů z 1. české fotbalové ligy: Přenosy z této soutěže můžete sledovat pouze v případě, že jste si vsadili v den zápasu nebo předchozí den (přičemž sázka může být v libovolné výši), anebo pokud máte na kontě zůstatek ve výši alespoň 100 Kč.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

@Antoš

R^ :) Paráda!

jerzy

@spyko

Podmínka sledování streamů z 1. české fotbalové ligy: Přenosy z této soutěže můžete sledovat pouze v případě, že jste si vsadili v den zápasu nebo předchozí den (přičemž sázka může být v libovolné výši), anebo pokud máte na kontě zůstatek ve výši alespoň 100 Kč.

Přesně tohle jsem měl na mysli.

borecek
Registrace: 4/2016

V pořádku ,ja jen ,že to nebylo celé,českou ligu-zrovna nemusím! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

tv tipsport

většina přenosů(streamů) na tv tipsport je v nesledovatelné kvalitě a u naší ligy konkrétně je sice obrazová kvalita lepší, ale zase se to seká fest, tot moje zkušenost

FI711010
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra