![]() |
|
ferguson ariva UHDzdarec chlapi chtěl jsem se optat jestli máte někdo zkušenosti s přijímačem Feguson Ariva 4K UHD COMBO.Myslím ohledně stability ,chování přijímače ,kvality obrazu atd.Samozřejmě jsem si přečetl nějaké recenze a výbavu to má velice slušnou ale přesto bych poprosil majitele tohoto přijímače o své vlastní zkušenosti .Díky moc Vám všem.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva UHDCo myslíš kolik těch zkušeností bude když se prodává ode dneška?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
habra tak to soráč v těch recenzích jsem to přehlédl že to je v prodeji až ode dneška ,právě jsem viděl že už ho v některých obchodech nabízí např. v TV DIGITÁLNĚ a tak mě napadlo že by ho možná někdo mohl mít .No ještě počkám ale jinak díky moc za reakci. ahoj.![]() |
marksony
![]() |
|
RE: ferguson ariva UHDNikde som sa nedočítal, či to má okrem čítačky kariet CONAX aj slot na modul CI,CI+. Nenašiel som to nikde. |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva UHDno právě že to slot na modul nemá vůbec což mě osobně nevadí .také dík za reakci ,čau.![]() |
marksony
![]() |
|
RE: ferguson ariva UHDTahle Ariva má jen čtečku CONAX, později se má objevit + verze snad s možností CI modulu. |
Hal
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
@Hal..ano. zo styroch verzii tychto STB, su uvedene do predaja zatial len prve dve:1. Ariva 4K 2. Ariva 4K Combo 3. Ariva 4K Combo+ 4. Ariva 4K Smart Combo Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva UHDTak ako pise bohus, tu je popis k tym styrom modelomWersje odbiornika Ferguson Ariva 4K: Ariva 4K DVB-S/S2, czytnik kart CA, Dualband WiFi, kolor czarny Ariva 4K Combo parametry jak model powyżej, dodatkowo głowice DVB-T/T2 i DVB-C Ariva 4K Combo+ parametry jak model powyżej, dodatkowo gniazdo CI+ Ariva 4K Smart Combo parametry jak model powyżej, dodatkowo ZigBee i SmartHome Hub, kolor biały |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
@marksonyJe to Android, a tudíž bych na to moc nespoléhal a raději nějakou tu chvíli raději počkal. Android a DVB to je děs a hrůza, snad jen když se to předělá na Enigmu 2 nebo možná OpenElec či LibreElec. Ovšem to zas má své úskalí v TVheadend nebo VDR. Taková možnost asi u Fergusonu nehrozí. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva UHDPodivej se tady/http://forum.satkurier.pl/topic/16565-ferguson-ariva-4k/ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
matchboxxno právě že to je android tak jsem chtěl vědět jak to maká ale asi se na to ted vybodnu ,ještě počkám než koupím nějaký krám.díky moc za radu ,ahoj.![]() |
marksony
![]() |
|
@matchboxxano android...avsak android tzv oscam.VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
@major13A proč?, Na androidu funguje i newcamd a cccam a mnoho dalších. stačí mít ten správný box. |
matchboxx
![]() |
|
prijemUHD tv na stb ARIVA 4k combo je dobryhttps://www.parabola.cz/album/foto-847/ ![]() Popis fotografií: [1] Fun Box 4K - Ariva 4K Combo Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
astra 19Ehttps://www.parabola.cz/album/foto-848/![]() Popis fotografií: [1] Canal+ UHD_12581_V_22000_2/3 Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Však je to UHD přijímač ne? |
matchboxx
![]() |
|
len dodamze foto zrobim jednoducho tak, ze odfotim fotakom fuji s4500 finepix tv obrazovku. pc konverziou do prislusneho formartu albumu, vsak fotky stracaju na svojej kvalite https://www.parabola.cz/album/foto-849/![]() Popis fotografií: [1] Insight UHD_19E Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
![]() |