Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB-T2 v Bavorsku zahájilo testovací provoz

Včerejší příjem DVB-T2 signálu z bavorského Wendelsteinu na Lipně.
https://www.parabola.cz/album/foto-810/
https://www.parabola.cz/album/foto-811/
https://www.parabola.cz/album/foto-812/
https://www.parabola.cz/album/foto-813/
https://www.parabola.cz/album/foto-814/
https://www.parabola.cz/album/foto-815/
sekce Album: DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Včera vysílaní s QPSK modulací, s výbornými příjmovými vlastnostmi.sekce Album: DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Testovací provoz, snížený výkon proti stávajícímu DVB-T, SFN z vysílačem Mnichov.sekce Album: DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Testovací provoz. Včera vysílaní s QPSK modulací, bez programového obsahu.sekce Album: DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Testovací provoz. Včera vysílaní s QPSK modulací, bez programového obsahu.sekce Album: DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Testovací provoz, snížený výkon proti stávajícímu DVB-T. Včera vysílaní s QPSK modulací, bez programového obsahu.sekce Album: DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Testovací provoz, snížený výkon proti stávajícímu DVB-T.
Popis fotografií:
[1] DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Včera vysílaní s QPSK modulací, s výbornými příjmovými vlastnostmi.
[2] DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Testovací provoz, snížený výkon proti stávajícímu DVB-T, SFN z vysílačem Mnichov.
[3] DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Testovací provoz. Včera vysílaní s QPSK modulací, bez programového obsahu.
[4] DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Testovací provoz. Včera vysílaní s QPSK modulací, bez programového obsahu.
[5] DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Testovací provoz, snížený výkon proti stávajícímu DVB-T. Včera vysílaní s QPSK modulací, bez programového obsahu.
[6] DVB-T2 vysílání v Německu. K26 signál z bavorského vysílače Wendelstein. Příjem na Lipně. Testovací provoz, snížený výkon proti stávajícímu DVB-T.


On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 18 235
Galerie: Saxon
informaceToto TÉMA zatím nemá žádné reakce. Můžete být první, kdo začne k tématu diskutovat.
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra