04.10.2007, 15:14.26 | |
LCD, CRT, plazma?Teď jsem zde četl posměšný článek nějakého pravopisu neznalého občana /pat?/ o plazma televizorech. Některé reakce jsou úsměvné, některé pravdivé, některé vycucané z prstu. Moje zkušenosti s veškerými těmito televizory-zobrazovači /mám je i doma/ jsou různé. Mám CRT TV Thomson o úhl.94 cm 37DF640 a nejpěkněji je na něm zobrazovaný fotbal a jakýkoliv rychlejší sport snímaný z určité vzdálenosti a je bohužel někdy lepší než na té mé plazmě Pioneer 508xd a to je momentálně vrchol veškerých plazem. LCD Sony HT205 mě každodenně s různými pořady přesvědčuje, že LCD patří pouze k počítači, protože obrazově nestíhá a nesnáší nekvalitní signál - když porovnávám se zmíněným CRT i plazmou. Všechno prostě elektronicky dohnat nejde a technologie otvírání záklopek v LCD zobrazovači je dávno na vrcholu.Můžu Vám ale garantovat, že např.poslední řada Četnických humoresek, seriál Ulice,Ordinace je na plazmě Pioneer zobrazena určitě lépe jako satelitní HD vysílání SAT1HD nebo PremiereHD - samozřejmě při příjmu přes DVB-T. Toto je ale dané tím, že je při natáčení těchto pořadů používána nejnovější technologie. Proto, když si kupujete televizi, nechte si pustit reklamu nebo podobný seriál....žádný sport,žádné DVD,žádný promo pořad - na tom kvalitu obrazovky nepoznáte....a také hledejte na obrazovce černou barvu. CRT ještě nezatracujme, existuje mnoho i starších filmů a seriálů, kde předčí v koukatelnosti i tu plazmu. Tolik moje reálná zkušenost. |
![]() Janik |
04.10.2007, 16:52.27 | |
RE: LCD, CRT, plazma?Tak to Ti rád odpovím, bohužel ty hity o kterých píšeš nesleduji, jinak do 35000Kč vyhrává na celé čáře LCD, asi tak. :8) |
![]() poky1 |
04.10.2007, 17:11.40 | |
RE: LCD, CRT, plazma?Ted sem zde četl článek nějakého přechytralého občana/Janik/pravděpodobně profesora cz jazyku.Jeho reakce a názory nevedou nikam protože z jeho poznatku,je nutno mít v obývacím pokoji CRT i plazmu i LCD a dle typu vysílaného programu se koukat na jednu z nich.Paráda... Hlavně že nejhezčí na plazmě je reklama a Ulice na tyto 2 pořady se těší denně 90 % obyvatelstva nejvíc.... Alespon že fotbal který miluju a skoro na nic jiného nekoukám jsi my na CRT schválil... A neřeš muj pravopis moc nad tím nepřemýšlím a je my to jedno.Určitě zase něco najdeš profesore a hlavně my ty háčky a čárky neživí. Přeju při reklamě na dámské vložky hlavně ostrý obraz.. Zdar. |
![]() pat |
04.10.2007, 18:43.24 | |
RE: LCD, CRT, plazma?Pánové je to osobní záležitost, rozhodnout:CRT, Plazma, LCD, dobrou CRT TV si nechat,plazmu nezatracuji ale vyzařuje UV záření,je rychlá,no všiměte si ,že CZ TV přešli na BÍLE LOGA - proč -vypalování,ale je prý na tom zapracováno ?! LCD : je to věc kvalitního signálu,aby se vyrovnala CRT, no češi o tom moc přemýšlejí, ale na západ od Aše se kupují. Já koncem října kupuji LCD 95 cm. |
![]() CES |
04.10.2007, 19:02.52 | |
lcd, crt,plasma ?Ano LCD FULL HD! |
![]() MONY |