![]() |
|
Barrandov HDKam zmizelo logo HD u kanálů Barrandov a Kino Barrandov HD, když na Barrandov Plus HD normálně je? Satelit Skylink |
lukasoliwa
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Barrandov HDBARRANDOV HD má u nás doma velmi ale velmi velikánskou sledovanost ,tak proto si toho nikdo nevšiml jestli má logo HD -hodně (nevhodné slovo)ní TV- Kur.. co to je,Rychlá hra,Naše zprávy a podobně,prostě hnus,fuj![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
@lukasoliwalogo HD zmizelo to je vše a co ?! logo přece není důležité![]() VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
lukasoliwaNezlobte se na mě, ale vám snad neukazuje přijímač, co je v HD a co v SD ? Mně tedy ano.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Barrandov HDMám Tv se satelitním tunerem |
lukasoliwa
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Barrandov HDNěkterý stanice už loga HD nedávají, protože to stejně k ničemu není. Taková Noha má logo HD a většina pořadů je akorát upscalovaný SD, takže k čemu to tam cpát? Leda pro (nevhodné slovo)y, kterým to stačí ke štěstí, jinak o ničem.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Barrandov HDJe fakt nutný slovo j-e-l-i-m-a-n zcenzurovat? To není ani vulgární. Nechápu :-(Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Barrandov HDNo já nevím, zadal jsem si zde tv program stanic Nova, Nova Cinema, Fanda a větší čast by měla být v HD, třeba dnes Fanda všechy pořady od 13:45 až do 23:50, v pátek Nova skoro všechno v HD. |
miraxy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Barrandov HDA dneska, zítra a pozítří to má Nova tak půl na půl. Když pak kouknu na Primu, tak radši ani nekoukám. To je ale fuk, to logo by mělo odrážet skutečný nativní HD a pokud je tam napevno rozsvícený u všeho, tak to postrádá smysl.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Barrandov HDDnes už je text "HD" u loga Barrandov tv a Kino Barrandov zpět.![]() |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
RE: Barrandov HDtak to třeba bezelo v SD jako Nova nedavno |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
@tomprTo asi ne, toho by si určitě někteří zastánci "skalního" HD všimli, spíš to tipuju na technický problém (vkladač loga) na ODK. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
@cha-chaDobré ráno![]() Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
![]() |