![]() |
|
vu+solo2 vs vu+solo se v2vu+solo2 vs vu+solo se v2 Mozem vas poprosit o radu ktory priamc by bol vhodnejsi vu+ solo2 je starsi ako se v2.ktory sa viac oplati zakupit? Viem ze su vykonnostne rovnake ale ktory by ste mi odporucily.chcel som kupovat xtrend et8000 ale uz sa neda kupit.Formuler F3, openATV 5.3.0
|
Lujakasko
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: vu+solo2 vs vu+solo se v2Asi záleží na podmienkach použitia. Či potrebuješ interný HDD, koľko čítačiek kariet, aké karty budeš používať a pod. Napríklad ja používam VU+ DUO2 s interným HDD len na Skylink a prehrávanie médií z tohto HDD a k tomu mám v druhej izbe Zero so zdieľaním Skylink karty a HDD umiestnenými v DUO2. Pri bežnom používaní nebadám veľký rozdiel medzi dvoma prijímačmi! |
PetoBB
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: vu+solo2 vs vu+solo se v2Ne, nejsou stejné vu+v2 je ořezaná verze, která navíc neumí diseqc 1.1, Navíc u v2 chybí 1x reader a box nemá možnost vložit interní hdd.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: vu+solo2 vs vu+solo se v2Solo2 má GLAN, displej + čo píšu kolegovia vyššie.Mimochodom za cenu Solo2 kúpiš aj GI LX3, ktorý má ešte lepši hardware a s Egami je OK. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
vu+solo2 vs vu+solo se v2diki za radu te xpeed Lx3 je fakt hardverovo lepsie aj cena je tam taka ista ako za solo2 takze este sa nieco o nom docitat a je rozhodnute.Formuler F3, openATV 5.3.0
|
Lujakasko
![]() |
|
vu+solo2 vs vu+solo se v2Este som pozeral v tej cene gigablue hd quad plus nieje tak vybaveny ako Lx3 som sa docital ze nem az taku podporu a je az za gigablu a softwerovo je najlepsie na tom solo2.Formuler F3, openATV 5.3.0
|
Lujakasko
![]() |
|
RE: vu+solo2 vs vu+solo se v2Aka softverova podpora ? Das tam OpenATV a dalej to neriesis. VU+ osobne povazujem za trochu predrazene pristroje, ktore nepojdu o nic lepsie, ako Xpeedy, ci GigaBlue.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: vu+solo2 vs vu+solo se v2sú aj lepšie image ako atv ale je to vec názoru ja by som určite bral VU+Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: vu+solo2 vs vu+solo se v2@pele1: Ako hovoris, je to vec nazoru. Ja som nakoniec skoncil na OpenATV, presiel som cez VTI na Zere, potom cez OpenPLI, avsak stale mi tam nevyhovolala nejaka vec...je to zvyk.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: vu+solo2 vs vu+solo se v2V tej cene VU je urcite aj rychlost podpory v pripade problemu - drivery od vyrobcu.Niekedy moze byt lacnejsie nakoniec drahsie.Druha vec je aj spolupraca s nasimi kartami a samozrejme to ostatne je zvyk.LX3 v dnesnom stave je ok, ale uz sa nevyraba len dopredava, dokedy bude podpora od vyrobcu?Ak ti to predajca vie povedat budes mudrejsi ......a mozes to potom napisat ah pre ostatnych.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: vu+solo2 vs vu+solo se v2No a teraz sa len rozhodnut.vu+solo2 alebo gigablue hd quad plus.Formuler F3, openATV 5.3.0
|
Lujakasko
![]() |
|
@LujakaskoVše je to jenom o podpoře a bohužel Gigablue a všechny ty podobné rychle se etablující značky mají ještě plno much. A tak jak vše Marusys okopíroval z počátku od Dream Multimedia, následně se toto stejné děje dále, ale všichni kopírují od VU+ tedy Marusysu. Je jen otázkou času , kdy to někdo ustřihne. To se potom nasmějeme. :-)) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
Lujakaskovu+solo se v2 mam druhej den. Jeastli ti nevadi ze nama display a ze tam nedas interni hdd tak jdi do toho za ty prachy gut(5600kc)udela ti uplne stejnou sluzbu jako vu+solo242e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //
|
marceles
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
vu+solo2 vs vu+solo se v2Problem mi to nerobi ani ten displej a ani zetam nejde vlozit HDD.uz sa len rozhodnut.Formuler F3, openATV 5.3.0
|
Lujakasko
![]() |
|
@LujakaskoNa gsmobil.n.t stále nabízí ET 8000 |
ritchi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: vu+solo2 vs vu+solo se v2celkový výberVU+ Duo2 Backup Images OpenViX 3.2 Kodi Edition Backup By DirtyDonki VU+ Duo2 Backup Images OpenATV 5.1 Kodi Edition Backup By DirtyDonki VU+ Solo2 Backup Images OpenATV 5.1 with Kodi 15.2 by Ten Below VU+ Solo2 Backup Images OpenVIX 3.2 / Kodi 15.2 by Ten Below VU+Solo Clone Safe Images Vu+ Solo Pro Images VU+ Duo2 Backup Images OpenSPA 5.0 Kodi Edition Backup By DirtyDonki VU+ Solo2 Backup Images VU+ SOLO2 OpenATV 5.2 (20.02.2016) Docea37 Backup OpenATV Team VU+ Images OpenAtv V5.2 Beta VU+ Sunray Clone Images OpenVIX 3.2 / Kodi 15.2 SUNRAY-SOLO2 by Ten Below VU+ Solo2 Backup Images Satvenus Team Full Backup VU+Solo2 OpenPli 4.0 by @zvonko67 VU+ Plugins - Streaming & IPTV Enigma2 Plugin IPTVadult OpenPLI Team VU+ Images OpenPLi-5.0-beta VU+ Solo 4K Backup Images OPENPLI IMAGE backup VU+ Solo2 Backup Images Satvenus Team Full Backup VU+Solo2 OpenAtv 5.2 by @zvonko67 VU+ Solo 4K Backup Images OpenAtv 5.2 vusolo4k Backup By FurkanB VU+ Solo2 Backup Images Satvenus Team Full Backup VU+Solo2 OpenDroid 5.3 by @zvonko67 OpenPLI Team VU+ Images Open pli 4 ok now VU+ Solo 4K Backup Images backup solo 4k 3.0.1 .F VU+ Sunray Clone Images OpenATV 5.1 and Kodi 15.2 by ketmp VU+ Solo2 Backup Images OPEN PLi-4.0 VU+ SOLO 2 (ORGINAL SET TOP BOXS ) by @tytus 56 VU+Solo Clone Safe Images PBNigma 5.1 Ferrari -v2x and v3x VU+Solo Clone Safe Images vu+solopro VU+ Solo2 Backup Images PKT Hyperion 5.2 by @zvonko67 OpenPLI Team VU+ Images OpenPLi-4 based images with Gstreamer 1.7.2 (master git) images 2016-02 VU+ Sunray Clone Images OpenATV-5.2-beta-Vu+Solo2 VU+ XBMC Addons XBMC Backup VU+ Solo SE Backup Images OpenPLi-4.0-GST1.7.2-vusolose-20160220_usb_sam VU+ Solo2 Backup Images openatv 5.2 backup by sadem Bootlogos & Spinners VU+ Solo 4K Bootlogos vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Lujakaskoje mi jedno, který box koupíš, ale velmi opakuju velmi pozorně si přečti, co jsem napsal včera. Solo v2 neumí povel diseqc 1.1. Nevím jaké jsou a budou tvé priority, ale 4 družice (nepoužiješ-li motor) pro Tebe budou konečná. Otázku hdd ani tak neřeším, mám několik boxů s interními i externími disky.Doporučuji ještě projít ab forum. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
@gunterAb-forum citam a aj o tom gigablu hd quad plus a ma ozaj dost chyb este co podla mna vu+solo2 je na tom lepsie.Ja pouzivam len motor a nikdy som ani nerozmyslal pouzit diseqc.Ti bi si mi co odporucil prosim ta.Stale mi v tej cene vycxhadza najlepsie vu+solo2 co som pozeral tak formuler f1 tiez nema bohvie aku podporu a aj xpeed Lx3. mam uz len tento tyzden na rozmyslenie. Formuler F3, openATV 5.3.0
|
Lujakasko
![]() |
|
LujakaskoJe to Tvoje volba, za sebe bych doporučil solo2 (ne V2). Xpeed lx3 bych si osobně nekoupil, i přes příznivou cenu nemá takovou podporu jako vu+ a přijímač mi nepřipadá tak vyladěný jako solo2. Rovněž by pro mě byl zbytečný z toho hlediska, že bych nevyužil tunerovou kapacitu.Gigablue není špatné, ale má podporu hlavně u OpenAtv teamu. Někomu to třeba stačí a jiný uživatel, který chce fkešovat a zkoušet nové image řekne, že to je málo. No nevím jak máš vše vymyšleno, ale když máš jen motor, proč chceš 2 tuner? Nedává mi to smysl. Potenciál přijímače naplno nevyužiješ. Chápal bych, kdybys měl na jednom tuneru diseqc s větší parabolou a motor na druhém tuneru. Takhle jsem to měl já a byla to pohoda dokud mi neporostly stromy a keře kolem domu. Nyní mám na 1 tuneru t-90 s 10 pozicemi a na druhém 3 další paraboly se 7mi lnb. Každopádně přeju šťastnou volbu. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
@gunterJA som mal ny mysli tiez solo2.ne se v2 lebo to uz som vyradil.No motor pouzivam len obcasne vetsinou to mam natocene len na 23,5E.mne az tak nejde o ten tuner ale o linux primac a o podporu .nerad by som kupil nieco co napr.za rok,dva atd nebude mat podporu.Formuler F3, openATV 5.3.0
|
Lujakasko
![]() |
|
@LujakaskoAle to se všechno může stát, přijde špatná doba a budou fungovat v nadsázce například jenom moduly v TV s Androidem :-)). Kupuješ si komerční produkt za pár kaček nebo eur, nemusíš z toho dělat až takovou vědu. Víc než 4-5 roků ti to stejně nevydrží. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
Vu+Solo2-naladění kanálů manuálně ? Jak?Dobrý den. Měl bych dotaz, zda si mohu naladit na Vu+Solo2 kanály (pro 23,5 E, Skylink) sám jenom přes družiciv menu přístroje nebo musí být přístroj připojen k internetu ? Děkuji |
Míša503
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: vu+solo2 vs vu+solo se v2Ano můžeš,nemusí, nemáš za co. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: vu+solo2 vs vu+solo se v2teraz som nastavil na svojom novom VU+ Solo SE V2 Dual DVB-S2 OpenPli DiseqC 1.1 a ide ako s praku, na porte 5 mam Hotbird a vadny LNB, na porte 6 mam 28E a naladil som len tak pre skusku NHK HD a Fashion One. Teraz ked bude teplo a nebude prsat musim spravit GO na svojej parabole, prekablovat do switchov a zriadit druhu trasu do tunera BVU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
![]() |