, sekce: Zkušenosti | |
prima playzdravím mam dotaz na tv panasonic me šla prima play už asi 3 mesice nejde... vím že se neco menilo... nejde ani v archivech ct.... muze nekdo poradit jak na to?? |
trick
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 108 |
RE: prima playDVB-T v HbbTV je a funguje. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 459 |
TrickNejde není, je jenom neumím nebo nechci |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
Prima playZaregistrova na play.iprima.cz a jede Hbb! |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
RE: prima playJe to asi 14 dní zpátky vyšla aktualizace a od té doby frčí. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
Panasonic - Prima PlayMám Panasonic TX 50G30E a taky mě tam Prima Play zmizela se zprávou, že byla aplikace vyřazena ať se informuji u Panasonicu ani jsem se neinformoval, protože by mi nepřímo řekli , že Panasonic z roku 2011 je starý a že na tak starý přijímač nebudou upravovat firmware jinými slovy ať si koupím nový TV přijímač. To mi řekli v roce 2014, když jsem se jich ptal zda nerozšíří VIERA CAST o HBO GO a webový prohlížeč . Obdobně jsem dopadl v roce 2013, když jsem se jich ptal zda do modelu z roku 2010 ( Panasonic TX-P50V20E) zařadí do Viera Cast novou aplikaci VOYO (černou), když vyřadili starou aplikaci VOYO ( bílou) Mám VU+Duo2 s DVB-T a tam si tedy pouštím Primu PLay přes HbbTVMusíš se smířit s tím, že PRIMA PLAY na tvém Panasonicu zřejmě už nebude . V péči o starší výrobky je Panasonic nesolidní firma. Když říkám starší výrobky tak to je u Panasonicu dle mých zkušeností tři roky a více. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 747 |
Panasonic - Prima Playshiraz: přesně ,jak píšeš.Mám ty samé zkušenosti s Panasonicem.Aplikace jako Netflix,HBO GO,nejsou zařazené,ale za to ostatních je plno-např.ruské,maďarské,.... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 501 |
RE: prima playAni aplikace nejde na telefonech po..to |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
RE: prima play50ST60-v menu je,ale nejde rozjet,v dvb-t pod jakoukoliv Primou jede v hbbtv a v celku dobře!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 891 |
RE: prima playKodi 15.2 Insegard - dnes update Prima Play OK |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 548 |
matchboxxpřesně tak |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 165 |
mail od panasonikůVážený uživateli,podpora funkčnosti aplikace Prima PLAY pro chytré televizory Panasonic byla ukončena k 1.1.2016. Vážíme si vaší pozornosti a zájmu o pořady a seriály TV Prima, a proto jsme pro vás přichystali zbrusu novou aplikaci v prostředí HbbTV. K nové aplikaci se dostanete z vysílání kanálů TV Prima po stisknutí červeného tlačítka na dálkovém ovladači. Více o HbbTV se dozvíte na webové stránce www.iprima.cz/hbbtv Máte-li zájem o speciální nabídky a novinky společnosti Panasonic, zaregistrujte se přes tento odkaz: http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/2838567/module/myPanasonic/registration/newsletter/lookup.html nebo prostřednictvím naší zákaznické podpory tel.:+420 236 032 911 email: panasonic.praha@eu.panasonic.com. Děkujeme a přejeme Vám hezký zbytek dne, S pozdravem, |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 344 |
RE: prima playto je presne ono chytre TV jsou nesmysl jelikoz maji uzavreny system pravdepodobne Linux je jasny ze vyrobce zcela jiste prestane nekdy dany typ podporovat pak je dana smart TV k nicemu...neco podobneho se muze stat i se samotnym HBBTV take muze kdykoliv prestat fungovat....kdyz se vratim k satelitu tak ja pouzivam AZBox Elite coz je Linux hodne stary prijimac a jede me tam uplne vsechno co na tech nejnovejsich modelech...neni sice k dispozici "opkg" ale rucne pres FTP tam jdou dat vsechny potrene knihovny...to u TV asi nepujde... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 491 |
@gsmobilNo, nebyl bych si až tak jistý, například v určitých typech Samsungu funguje oscam, poptávka je si velká, ale asi to mají výrobci dobře ošetřené, i když root asi nebude nemožný. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 548 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |