![]() |
|
Markiza internacionalak si mysli markiza ze bude mat nejaku sledovanost tak je mimo, lebo teto kanto kanal sa nikde nenachadza tak ako niekto to moze sledovat hm a dokonca nieje ani na voyo.sk a ani na voyo.cz kde by mala bit kedze je to oficialne pre cechov ale tam je zase nova internacional tak nechapem to |
slavo306
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
slavo306Tvůj problém, že to nechápeš![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 527 |
![]() |
|
RE: Markiza internacionalmne nejde o nic a ani nemam zaujem o nejaky internacionali len som logicky premyslal ze ked chce mat niekto nejaku sledovanost oficialne by mal aj niekde vysielat |
slavo306
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Markiza internacionalChlape mat Tvoje problémy a Morganove miliony![]() |
firdeus
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Markiza internacionallogicky premýšľať sa dá aj tu https://www.parabola.cz/clanky/5769/nova-international-a-markiza-international-startuji-kde-je-naladit/Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Markiza internacionalTento by se měl vysílat FTA-volně.Na tomto programu nejsou žádná autorská práva z ciziny.Ale kdo by chtěl sledovat takovou župu alá ordinace+ostatní h-vna seriály??? |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
firdeusprvy prispevok a hned takto k veci![]() ![]() |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
@slavo306To si jen myslíš, ty jsi nepřemýšlel ani náhodou - to ti fakt nejdeJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Markiza internacionalVůbec nechapu ty nenávistné názory. To, že Nova international nevyhovuje vám, tak třeba mně ano. V Itálii kde travim vetší část roku mohu legálně a na plno přijímat Novu bez nutnosti platit ten váš slavný Skylink. Pořídil jsem si Voyo player, připojil přes hdmi do telky a je to. Já jsem za to rád. A vlastně pro tyto účely tento mezinárodní kanál vznikl.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Markiza internacionalA ještě z jednu věc: kanál je placený, protože na něm není reklama.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Markiza internacionalChýba Ti ten program? 99 percent ľudí v Českej republike nevie, že nejaky program markíza international maju sledovať namiestoMarkizu Dajto a Doma To len navstevnici serveru parabola su chytraci. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Markiza internacionals reklamou se určitě počítá, to se neboj |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Markiza internacionalReklamu bude vysílat pouze satelitní verze Nova Int. a to slovenské reklamy, popř.jiné podle země kde všude se Nova Int.bzde vysílat. Verze na Voyo je a bude bez reklam. Místo reklam se sloty vyplňují upoutavkami. Takhle mi to sdělili na Voyo.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Markiza internacionala kde všude okrem Slovenka aj u nás to nikto nechce![]() ![]() ![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Markiza internacionalZacina mi to pripominat kablovku,tam tiez zacali 2 o nicom zaradime a 3 zaujimave vyradime ale hovorime rozsirovani ponuky....![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
franckOk, to jsem nevěděl. Nicméně osobně mně tyto programy nemají co nabídnout ať jsou s reklamou nebo bez. Ale je pěkné, že se to aspon někomu líbí a určitého diváka si najdou![]() |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Markiza internacionalAno, bude bez reklamy, lebo na takej stoke si reklamu nikto nezaplati!!! Ved pre koho? Pre tych par stoviek (menej ako tisic) ludi na slovensku a cesku to nema zmysel a dalsich par stoviek v vzdialenejsej cudzine je "nasa" reklama irelevantna! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 553 |
![]() |
|
![]() |