![]() |
|
cccam plugin pro windowsZdravím, nezná někdo nějaký jiný pokud možno novější cccam plugin pro pc? něco jiného než hadu, acamd a pod, nezvládají některá caid nebo se zasekají. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: cccam plugin pro windowsoscam cgwin |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: cccam plugin pro windowsje někde návod jak to rozchodit s dvbvieverem? na windows? |
Qquiderr
![]() |
|
oscam cgwinja som OSCam cgwin volakedy rozbehal podla tohoto navodu (angl.)https://www.avforums.com/threads/my-dvblink-wmc-sky-setup.1726785/ snad to pomoze |
uroboro
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: cccam plugin pro windowsprestuduj si forum na ab-forume tam najdes co hadasdm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
RE: cccam plugin pro windowsAB forum je rozsáhlý jako (nevhodné slovo), jak tam mam asi najít co potřebuju :D možno to pujde podle toho eng odkazu, nwm... |
Qquiderr
![]() |
|
RE: cccam plugin pro windowsčo takto cez funkciu hľadať ale to sa niektorým ťaží tu aj na ABDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: cccam plugin pro windowsPřesně tak!! Ať to někdo najde za mne. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@QquiderrPrevádzkujem dvbviever a dvojicu SkyStar 2 eXpress už dlhé roky a bohužiaľ nič iné ako hadu a acamd neexistuje. OSCam pod win používam ako server. |
antonp1
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: cccam plugin pro windowsa nejde nějak použít ten oscam pod win nebo tak jako konvertor z cccam do newcamd? |
Qquiderr
![]() |
|
RE: cccam plugin pro windowsViacmenej ide. Já používam kombináciu hadu pod dvbiewer ako CCCam klient pre local oscam a local oscam funguje ďalej ako newcamd client pre ďalší oscam... |
antonp1
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: cccam plugin pro windowstak acamd hodně vypadává, to jsem si všimnul, přijde mi takovej pomale a často zadrhává, hadu to začíná dělat taky, u některých caid má problémy, nebo jen posílá ecm a nic, když naběhne, tak karta běží chvilku a pak hadu vypne a zase "nejde".... |
Qquiderr
![]() |
|
![]() |