![]() |
|
Zkratka CRMZdravím,ví prosím někdo co znamená u některých tv programů zkratka CRM,dík Luboš |
bonicek
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Zkratka CRMNapríklad pri ktorom programe?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Zkratka CRMTak oficiálně je to:CRM je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky. Je to uvedeno i v protokolu EBU, ale jak to funguje netuším. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Zkratka CRMZkus s podívat na :https://tech.ebu.ch/docs/techreview/trev_2011-Q2_mediasquare_de-sutter.pdfJestli Ti to pomůže pochopit |
konas
![]() |
|
RE: Zkratka CRMTak CRM ktore bude tu dotazovane je asi uplne o niecom inom.U nas vo firme PC ma tiez mnozstvo vyznamov, ze je to Personal Computer plati len u kolegov v IT oddeleni. Viete si predstavit tie zmãtky vo firme ked sa stretnu ludia z viacerych oddeleni? ![]() ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Zkratka CRMhttp://www.acronymfinder.com/CRM.htmlVU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W
|
bmilan
Registrace: 5/2004 Příspěvků: 1 332 |
![]() |
|
Dagy2Asi ano, protože to co jsem našel je interaktivní komunikace se zákazníky. Např. Heureka posílá dotazník o nákupu v e-shopu. Sledují se tím věrnostní programy atd. Jen mě mate, že to má na svých stránkách EBU, jako možnost komunikace přes TV na síti. |
konas
![]() |
|
CRM-zkratkaPokud se objeví tak to znamená že si ten program nenahraješ,používá to SKYLINK u některých pořadů. |
jisof
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
CRM skratkateda znamená Content Rights Management, teda správa vlastníckych práv.HD+ pomocou tohto signálu ovláda možnosť nahrať, prehrať viacnásobne, preskakovať reklamy. že by toto skylink používal počujem prvýkrát. To asi nie. |
Dagy2
![]() |
|
CMR-zkratkaTak jako blokují fotbal i na německých TV,tak ti zabrání nahrání pořadu,můžeš sledovat,ale nahrát ne.Moje zkušenost na Technisatu S2, po vytažení modulu s kartou SKYLINK nahrávání šlo. Po opětovném zasunutí karty zase blokováno (hlavně při koncertech). |
jisof
![]() |
|
RE: Zkratka CRMUž sa táto možnosť obmedzovania na strane konečného diváka spomínala pred pár rokmi, krátkodobo bola aj testovaná a teraz sa stáva holou skutočnosťou...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Zkratka CRM)JISOF)tak jsem zkoušel nahrávat program který měl zkratku CRM,a normálně jsem ho nahrál. |
bonicek
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
jisofprosím, kde vidíš u skylinku skratku CRM u nejakého programu?ako ti môže blokovať karta skylink nahrávanie u nemeckého programu? mám skôr pocit že sa jedná o problém tvojho modulu a S2, hovoríme o Technistar S2? aký modul a karta? |
Dagy2
![]() |
|
@boniceka můžu se zeptat,jaký program a pořad si to nahrával? Dej trošku více info,když už si to načal...![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
zkratka CMRTechnisat S2 modul TechniCrypt CI+, karta Skylink ICE. Šlo o německé stanice, (vánoční koncert Live z Vídně - Helene Fischer,pak šlo o vánoční koncert André Rieu). Při CMR na liště bylo nahrávání zablokováno, po vytažení modulu s kartou CMR zmizelo a nahrávat šlo normálně. Jinak se to zatím od té doby neobjevilo. |
jisof
![]() |
|
![]() |