Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

mcas - powerVU

ahoj, nemůžu rozchodit na 13E BWTV, jede někomu v emu přes mcas 1.0.33? Odkud berete nejnovější Keydata.bin soubor? Jinak mám amiko alien 8900 a spark 1.2.80, díky moc

jurasek
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: mcas - powerVU

zmena je tam každý deň aktuálne key 00

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

jak změním klíče?

když jsem v mcas a zmacknu cervene tlacitko OSD menu tak tam mám edit key, vjedu do toho a vidím BISS, mediaguard, viacess atd ale prostě do ničeho nejde vjet a změnit klíče. Nebo se musí měnit Keydata.bin soubor?

jurasek

máš tam aj powervu tak isto ako biss dialkovým

pele1

pokud se nepletu tak v mcasu slo menit klice pouze pomoci hexeditoru neni liž pravda....

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

pele1

ahoj mohl bych tě o něco poprosit na soukromých zprávách ?díky.

marksony
Registrace: 3/2006

marksony

môžeš ;)

pele1

mcas

na abforum teď někdo vhodil funkční mcas + sssp.cfg, a funguje to, ale pořád nechápu kde jsou ty klíče :))

jurasek

jurasek

mcas-start osd{červene tlč}-key editor-powervu-červene edit

pele1

to pele

to tam nemam, jsem rozkliknu key editor a mam tam tyto moznosti: Mediaguard, viaccess, irdeto, cryptoworks, nagravison, tongfang, videoguard, conax, biss, ale žádné kontextové menu u toho, ani červené tlačítko nereaguje, akorát šipky nahoru dolu, ale čím to potvrdit a vjet do těch klíčů netuším

jurasek

To jsem tam dal já , taky v menu nemám powerVU, to mzrovna mě nevadí jen nechápu co na té BW tv vidíš :-/ je tolik lepších programů :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

to bigj

no ta jediná mě nejela s těch co pišou že by měla jet :)) tak jsem si říkal, že mám asi nějakou starou verzi mcas :) ale stejně nechápu kde to bere ty klíče :) asi z netu nějak :))

jurasek

jurasku

ty nic nevíš... klíče na Powervu se berou přímo z pluginu tudíš přímo z mcasu jako bin souboru. klíče jsou uloženy už v něm takže ti žádný červené tlačítko ani nic takového nepomůže... buď si stahni někde na internetu aktualní verzi mcasu už s aktualními klíči nebo si klíče sám uprav v nějakém HEXEditoru jak už bylo zmiňováno výše...
Jinými slovy... v Amiku klíče na Powervu neupravíš. Jen pomoci PC a keydata.bin ti je k ničemu ;)

onenon
Registrace: 5/2012

to onenom

dik za info, ted mi všechno šlape, takže pokud bude změna klíčů tak musim stahnout aktualni mcas (to co je v adresari BIN)? ten hexeditor do toho se pouštět nebudu. A tim hexeditorem se upravuje ten soubor co je v adresari BIN (plugin_mcas.s)?

jurasek

Pro nezkušené je stahování aktuálního BIN (ten plugin_mcas.s) nejlepší varianta. Přes HexEditor to už je trochu složitější. Tam musíš ten klíč najít a přepsat což ale není tak jednoduché jak se zdá. Tam ty klíče nejsou tak "pěkně" rozložené jako např. v KeyEditu. ...ale i tak se dá změnit PowerVu klíč.
Jinak máš pravdu - upravuje se přímo ten plugin_mcas.s

onenon
Registrace: 5/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra