, sekce: Skylink | |
Filmbox LiveZkoušel jste se někdo přihlásit do bonusové služby Filmbox Live jako předplatitel balíčků Komplet pomocí vygenerovaných přístupových údajů ze zákaznické zóny? Nějak se to nedaří...Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5
|
Nalim2
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 158 |
Filmbox Live (# 51)Měl jsem podobný problém,operátorka Skylinku mi přístup na knihovnu Filmboxlive nezajistila? |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 500 |
RE: Filmbox LiveU DIGITV to funguje... Přihlásil jsem se a přehrává... |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
RE: Filmbox LiveJá jsem se normálně přihlásil na TV.Přihlásit přes operátora Skylink a zadat uživatelské jméno a heslo.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 312 |
RE: Filmbox LiveI já jsem zvolil postup o kterém píše Antoš a vše proběhlo bez problémů. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 527 |
RE: Filmbox Livefunguje vám momentálne táto služba? mám predplatené kombi+mixbox na rok zdarma. Minule som sa prvýkrát prihlasoval a všetko išlo normálne. Dnes som sa chcel po cca 2 týždňoch znova prihlásiť a vyšla mi len hláška že "SKYLINKSK_Platform_Not_Available". |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
@paloPokial viem, nefunguje to na Slovensku. Toto je hanba Skylinku, kedze to nikde nepisu a neinformuju zakaznika. Pomoze napr. zmena IP na cesku. Potom to uz ide.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 555 |
RE: Filmbox Liveto je zvláštne, lebo pred dvoma týždňami ma pri aktivácii filmbox live normálne pustilo do knihovne |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
RE: Filmbox Liveprihlasenie ok,ale TV Philips prehra bez problemov len online streamy, pri vybere filmu z knihovne prehra len co mu vyhovuje :( TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 195 |
FILMBOX liveK balíčku Mixbox mám zdarma Filmbox zdarma,ale po 14 dnech jsem zjistil,že se nemohu přihlásit uživatelským jménem a heslem na které mě Skylink odkazuje.Stále v pravo nahoře u Filmboxu je napsáno přihlásit i když v přihlašovací tabulce je psáno SKYLINK_LOGIN_SUCCESSFULL.Měl jste někdo tento problém? |
calgera
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 3 |
Re:calgeraPřesně.Podobný problém,ale stejně mi operátorka skylinku problém nepomohla vyřešit!! Již tuto službu neobjednávám. |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
RE: Filmbox Livehttps://www.parabola.cz/album/foto-664/Popis fotografií: [1] prihlasenie a prehravanie na stranke v poriadku TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 195 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |