![]() |
|
Starnet - mazaná TVZdravím, jelikož jsem často brouzdal po parabole a četl různé články ohledně SERPO základní nabídky od Skylinku, hledal jsem i řešení, jak získat to samé co má skylink, ale výhodněji a narazil jsem na internetovou společnost Starnet. Na parabole jsem nikde nenašel zmíňku o jejich IPTV a asi by to měli redaktoři trochu napraviti. Takže já asi budu zde prvním průkopníkem, co se o této službě zmíní a bude Vás informovat. Jak již bylo řečeno, jedná se o IPTV od společnosti Starnet, s.r.o. Tato společnost nabízí internet,televizi a volání. Internetem a IPTV mají pokryty kraje: Jihočeský, Středočeský, Vysočinu, Jižní Moravu. Internet 30 - 512 mb/s (dle lokality) za 250 kč měsíčně,agregace 1:1, IPTV až na 4 TV za 99 kč. Z čehož plyne - mám 4 TV v domě, u Skylinku jsem za jednu kartu platil 55 kč x 4. U Starnetu platím 99 kč za všechny 4 TV a pokud bych chtěl, připojí mi jich více. Programová nabídka je vlastně totožná se skylinkem + přidali rakouské, německé, polské, slovenské a ruské kanály. K tomu mám pánové TV archív, který mohu shlížet až týden zpětně. Takže snad jsem tady někomu poradil, kdo pořád přemýšlí o přechodu jinam. Sice to není satelit, ale pokud srovnám HD kanály Starnetu a HD kanály Skylinku, tak Starnet je daleko vpředějc. Možná to dělá právě ten datový tok. Kdyby někdo chtěl, může napsat PM a předám kontakt na jednoho pána, co kolem toho dělá, více dotazů pak můžete směřovat na něj. Snad někomu touto informací pomohu a příspěvek nebude k zahození. Zdraví Petr ze Znojma![]() |
Moravan93
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Starnet - mazaná TVA na kterem programu tam sledujes premier league ??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
RE: Starnet - mazaná TVTrapnější reklamu jsem dlouho neviděl, je naprosto jasný, že ten Starnet nebo co to je zač jde do kopru a potřebuje se zviditelnit za každou cenu. Fujtajbl :-(Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSNikomu tu reklamu nedělám, jen informuji o náhradě základní nabídky za docela dobrou cenu. Bretah - je spíše řeč o základu. Prý chystají i nějaké balíčky. Ale mě zajímá prostě ten základ, co kdysi byl u skylinku zadarmo, nyní za 55 kč na jednu TV |
Moravan93
![]() |
|
RE: Starnet - mazaná TVRegnout se a hned napsat srdceryvný story o mazaný TV. Fakt dobrá pohádka, ale moc průhledná.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Starnet - mazaná TVJinak inzerce je tady: https://www.parabola.cz/info/reklama/Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Starnet - mazaná TVAž budu mít v domě "kabelovku"....to bude paráda.![]() Zatím si musím vystačit jen se satelitem a internetem přes wifi......to je daň vesnice. ![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
PoldaSAchjo, že zrovna tady první den natrefím na hňupa, to jsem nečekal, asi jsem tu registraci měl lépe promyslet. Snad se tu najde i někdo, komu informace ohledně IPTV pomůže. Jinak taková menší otázka na pána důležitého? Co poradíš ty lidem, kteří chtějí sledovat základní nabídku na TV? Někteří žijí v RD či sousedí s rodičema důchodcema a to si každý má platit u skylinku 55 kč měsíčně? Slyšel jsem, že se ten SERPO má ještě zvýšit a to na 79 kč za základ SD, 109 kč za HD. Už vidím zákazníky, jak platí 4x 109 kč měsíčně za 4 TV. Já tu alespoň přišel s nápadem, s kterým se chci podělit. Platit 99 kč za 4 TV je poměrně slušná cena. Ti co bydlí v místě, kde nelze chytit slovenské, rakouské či polské kanály to může též být alternativa. Takže toť asi vše. PS: moje registrace byla pouze na základě toho, že jsem tu četl mnoho reakcí na skylink a SERPO, proto jsem chtěl trošku lidi informovat, když to neudělala parabola. Nic víc v tom nehledej!![]() |
Moravan93
![]() |
|
Kamil_k4Běží to na 5 GHz Wifi technologii, ale jak říkám, mohu předat kontakt na člověka, který k tomu poví více. Já jsem pouze zákazník, který je po půlroce spokojen a chce tedy informovat zde na foru. |
Moravan93
![]() |
|
to Moravan93Náhrada za satelit musí mít celorepublikové pokrytí.....![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
![]() |
|
Kamil_k4Psal jsem lokality, o kterých vím sám. Také jsem se dlouho rozhodoval,když jsem přecházel. Nyní ovšem mohu říct, že moje obavy byly zbytečné. 250 kč za internet, 99 kč za 4 TV a jsem spokojen. Jestli chceš Kamile, předám ti kontakt na jejich obchodního zástupce, poví ti určitě více než já. |
Moravan93
![]() |
|
RE: Starnet - mazaná TVTohle není normální....sekce inzerce je kousek vedle.BAN.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
![]() |
|
Moravan93To se klidně zaregistruješ, podepíšeš že jsi seznámen s pravidly tohoto fora a KLIDNĚ bez mrknutí oka je porušuješ??!!!A hned od začátku, připadá ti to normální?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
Petr33To je smutné, že když tu předám informaci,která pro někoho může být cenná, tak jsem zato ještě lynčován! Je toto normální? Tady Vám asi řádí silná totalita, nebo to opravdu nechápu. Pane Bože, kam jsem se to dostal? Raději odcházím, poněvadž to tady vypadá na bandu (nevhodné slovo)ů s prominutím! |
Moravan93
![]() |
|
RE: Starnet - mazaná TVUvedls tady normální obchodní nabídku. Navíc takových firmiček je plná republika a možná i s nabídkou výhodnější. V inzerci by se to vyjímalo líp.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Moravan93Pokaždé to nevyjde... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
![]() |