Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

DO-VU+ZERO

Zdravim vu+zero ovladač programoval jsem a ted mi nejde regulovat zvuk nemužu ho vratit do puvodniho stavu vytahnou a vložit baterie nepomaha jestli někdo se stim potkal a vyřešil at mi napiše moc děkuji skype cmelak381

cmelak
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DO-VU+ZERO

Nejako takto:
1. Stlačiť 1 a 6 a tri sekundy držať pokiaľ sa nerozsvieti LED.
2. Stlačiť postupne 9, 9, 6.
3. Diaľkové sa vráti do nenakonfigurovaného stavu.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

zdravim a moc a moc děkuji už to je ok

cmelak
Registrace: 10/2006

Pioneer VSX-S510

Na horeuvedenom novom receivery mi za toho boha nejde cez optický kábel zvuk v TV, zapojené to mám OK.Zvuk a obraz cez 5 ks HDMI čo mám zapojené ide OK. Vôbec netuším prečo to nejde.Poprosil by som o nejaké rady.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Kostik že by optický výstup jak u Tv tak u Vu+ ;)

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

miky

Takže po lopate
Vidím, že sa danej problematike
nerozumieš.Takže z receiveru do TV to mam zapojené cez audio optický kábel kvôli zvuku. TV si dám na DVB-T, diaľkáčom Pioneer si prepnem tiež na TV čiže zvuk ide cez optiku, ale v reprákoch je ticho. Satelit, Blu-ray,DVD,Game mám prepojené cez HDMI to všetko šlape, len proste zvuk cez optický kábel cez receiver do TV tak za toho boha to nejde,ale nechápem prečo.Poradíte prosím niekto???

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

kostik123 a co místo TV zvolit na recieveru D-In(digitalni vstup), pak by mel jit digitalni zvuk z tuneru DVB-T TV na recieveru do beden.

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER

Skúsim to.Aký je to kábel?2x Cinch,lavý a pravý?D-In som nikdy nepoužil ešte...

kostik123

HYPER

Na diaľkáči Pioneer je iba tlačítko TV, nejaké AV ani nič podobné tam nieje, vygoogli si to, uvidíš.

kostik123

kostik, ten opticky kabel co mas z TV do recieveru pousti digitalni kvalitu zvuku z TV do recieveru. Ten by mel mit dva digitalni vstupy podle toho co jsem zjistil a tak tam musis mit v recieveru i moznost navolit dva samostatne digitalni vstupy at uz opticke ci koaxialni. Je to i u domácího kina například od Panasonicu, tam byla zase volba TV pro zvuk přes scart a D-In byl vstup pro optiku. Tak snad je to podobny. Pokud tvůj LCD TV umoznuje vstup HDMI ARC, tak jde zvuk ven z TV i přes HDMI kabel. Vetsinou je to u HDMI 2 vstupu. Cinch kabely dvojite s cervenym a bilym oznacenim koncovek neslouzi k prenosu digalu, to je klasicky analogovy signal L + R kanal. K digitálnímu zvuku musíš mit digitalni opticky kabel, který se da sehnat v radu do 100,- Kc.

HYPER

HYPER

D-IN kábel doma mám od Bandridge,ale nikdy som ho nepoužil keďže som ho nepotreboval.Mal som ho len do foroty,pre istotu. Ten má zelenú,modrú a červenú farbu. Ak myslíš toto tak by to mali byť ono. Na TV mám z receiveru presne ako píšeš HDMI2 Arc a tam to mám zapojené z receiveru. Takže ak zapojím ten D-In kábel ako spomínaš tak zvuk potom po navolení tlačítka TV či už na TV Panasonic, alebo receiveru Pioneer pôjde???Je pravda, že to som ešte neskusil.Keď prídem z prace tak to vyskúšam a dám vedieť. I ak MOC ti ďakujem za rady a ochotu,máš to u mňa.

kostik123

optický výstup je stále funkčný,bez rozdielu funkcii. na sat prijímači sa dá navoliť dolby digital a pcmc ,ako výstup.
lenže... problém bude aj vo vzorkovacej frekvencii. Napríklad panasonic neprehral 192 khz. tak ,uvádza manual.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

kostik je zajimave, ze když na TV zvolíš TV antenu DVB-T pripadne kabelovku DVB-C, ze nejde zvuk přes to HDMI ARC do recieveru. To by mela ta telka umoznovat. Je ale mozny, ze je to reseny jen tim optickym vystupúem v TV. Uz to tu někdo resil, ale s internetovym prohlizeci, kde zvuk nesel do recieveru přes vystupy z TV, ale sel pouze ze sluchátek. Zkus to propojit tim optickym kabelem TV s recieverem a navol digitalni vstup. Pak by ti mel jit zvuk v DD z programu v DVB-T. Urcite to pujde. Nekde ti pujde asi jen klasicky 2.0 a nekde 5.1.

HYPER

Kostik sory prehlidl jsem ale nesmis se divit když seš ve vlakne vu+

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra