![]() |
|
Tooway - modemSom cerstvym asi 1 mes. uzivatelom satelitneho internetu Tooway prostrednictvom Softel zo Ziliny.Samotnu instalaciu som vdaka podrobnemu navodu zvladol do 2 hod. S kvalitou som velmi spokojny. Kedze v programe 16 Lite nemam pevnu IP, ovladanie pocitaca na dialku som riesil programom TeamViewer. So vsetkym som bol spokojny, kym som nenarazil na potrebu rebootovania modemu ku sat. konvertoru. Najprv som to riesil kontaktovanim samotneho providera, ktory mi cez telef. hovor ochotne restartoval modem na dialku. Kedze nechcem neustale otravovat providera len kvoli rebootu, rozmyslal som, ako to vyriesit na dialku. Napadla ma aplikacia KaSat pointer, ktora sluzi na nastavenie paraboly, instalaciu, telemetriu, registrovanie a reboot samotneho modemu. Lenze je to android aplikacia, ktora navyse funguje len v lokalnej sieti, ktorej sucastou je samotny modem. A tak som este na pocitac nainstaloval emulator androidu BlueStacks, ktorym spustam KaSat Pointer. Pisem to tu hlavne preto, ze sa tu mozu najst uzivatelia TooWay internetu, ktori by potrebovali ovladat system na dialku a mali rovnaky problem, ako ja. Takze to zhrniem: Cez TeamViewer sa pripojim na pocitac, tam spustim emulator BlueStacks, na nom spustim KaSat Pointer a cez neho rebootujem modem od TooWay. Snad to niektorim pomoze pri ovladani a telemetrii satelitneho internetu od TooWay. |
kukosoft
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |