Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Humax IRHD-5100S

Zdravím všetkých.Prepáčte,že zakladám nové téma,ale vzdávam boj s touto mašinou a googlovaním,ako na ňu.Jeden majsterko ma otravuje o naladenie danej mašiny,čo by nebol až taký problém,lenže chlapík bol zvyknutý na poradie programov z predošlého prijímača a chcel by to mať navlasť rovnako,čo by tiež nebol až taký problém až na to že chlapík má motor a požaduje naladiť zhruba 3000 programov z rôznych družíc.Keď využijem funkciu fastscan na 23,5 tak mi natiahne klasicky celý seting aj s 19,2.To je všetko ok lenže napr.19,2 tam neobsahuje všetky požadované stanice.Pracne musím potom prechádzať každý transportér,skontrolovať či sa nezmenili údaje ako napr.dvbs na dvbs2 atď a následne ho preladiť.Chcel by som vás aj poprosiť či by ste nevedeli poradiť ako vypnem fastscan,lebo potom sa mi tam pletú programy ktoré doladím ručne,teda týka sa to 19,2.Moc by mi pomohlo,keby som aj na ostatných družiciach ako napr.13 alebo 28,2 mohol transportéry vymazať uložiť len potrebné ale hlavne funkčné,a potom preladiť celú družicu naraz,a nie po jednom.A ešte na záver neviete o nejakej normálnej verzií softu,ktorá mi nebude ukladať stanice od čísla 4000 mimo fastscanu ale mi ich bude ukladať do normálneho poradia.Verzia softu je tam 1.01.27.Budem vďačný za každú reakciu.Ďakuejm.

polfini
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Humax IRHD-5100S (# 88)

Fastscan u této verze nejde vypnout, pouze vypnout aktualizace. pokud přijímač nemá v paměti nově vzniklé frekvence, nelze je automatikou vyhledat - pouze pokud by bylo zapnuté vyhledávání pomocí sítě. Tím však přijímač načte tisíce programů vč. zakódovaných. Pokud bych ladil programy z ASTRY 1, pak bych ladil pouze volné. Přijímač ukládá při aktualizaci nebo prvotním naladění programy do předvoleb 1-4000, pokud se ladí ručně, ukládá programy do pozic od 4001 nahoru. V sloupci TV nelze programy přesunout na různé pozice, lze je přesunout do rubriky OBLÍBENÉ a tam je řadit dle potřeby nebo jednotlivé družice přidat do jednotlivých oblíbených. Nový software již asi nebude, protože dovoz přijímačů do republiky skončil, jelikož výrobci se nevyplatí dodávat několik stovek přijímačů s naší lokalizací.
Pro použití motoru stejně nelze použít pro vyhledávání verzi ASTRA 19 + ASTRA 23,5, musí být v nastavení antény použito pro ostatní družice.

pepa12
Registrace: 6/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax IRHD-5100S

Leda tam nějak dostat starší verzi, pokud to tedy někdo nějakým neofiko způsobem umí. :lookaround:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra