Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Nova digitv

Zdravim potrebujem poradit,v menu primaca nemozem najst ladenie novych kanalov,chcem pridat barandov atd.dik

pavco
Registrace: 1/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nova digitv

Dáš tovární nastavení a nové programy najde sám. nakonec potvrdíš OK pro uložení.

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Nové programy na nové Digi TV budou pouze na novych kartách společnosti Digi TV od 1.10.2015.Současná Digi Tv zůstane do 30.6.2016 a nebude se rozšiřovat o další programy.

dusan1976
Registrace: 8/2014

nova digitv

Rozumiem a dakujem.

pavco
Registrace: 1/2011

dusan1976

Současná Digi TV nezůstane na 100 procent do 30.6.2016 ale ,stará? DIGI skončí nejpozději 30. 6. 2016. To znamená to, že stará Digi může skončit kdykoliv dříve, třeba ke konci roku a podobně zrovna tak jak na Slovensku.

risposta
Registrace: 2/2012

Už vidím

ty nýmandy jak by vyměnili všem přístroje a karty do konce roku s tím počtem těch techniku co vubec možná budou mít. :laughing: A polovina abonentu, a to minimálně, bude čekat co dál s PL.A ti se jim na 2 roky neupíšou leda tak pod silnou dávkou čisté Kolumbie. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

hobo

Na Slovensku se taky neptali těch co do dnešního dne nepřešli na novou Difgi i když měla je původně dokud mude mít zákazníky a za týden bylo vše úplně jinak a ke konci října končí definitivně. Prostě se tě nikdo nebude ptát jestli přejdeš dobrovolně nebo ne. To že někdo čeká do nekonečna je jedině jeho problém!!!

risposta
Registrace: 2/2012

hobo

Už to vypuklo a technici se valí ulicemi Prahy? Východní Čechy zatím nic... :O :laughing:

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

Láma to má pod kontrolou.Nevíme nic a zítra je den D.🇨🇿

jiri55
Registrace: 7/2015

drobeček

No člověče málem mě na ulici ušlapali s krabicema a v náručí lavory. :laughing: Tady taky nevím o nikom kdo se bude od 1.10 kochat tou super nabídkou. ;)

hobo

risposta

No to se mě teda budou ptát-obzvlvášt pokud nemám vázanost. :O Jak by to bylo v případě vázanosti i o tom by se dalo vážně pochybovat. ;) A věř tomu,že opravdu spousta lidí to má jenom na PL jako já.No a tomu bych neříkal čekání do nekonečna ale obyčejná opatrnost.K čemu bych to potom měl další dva roky?Tu ostatní omáčku mají více méně všichni další operátoři u nás včetně UPC kabel a to vše mám.

hobo

hobo

no vidím to od čtvrtka na občanské nepokoje a demonstrace s transparenty před ředitelstvím Lama - My chceme novou DIGI..., budou muset vyzývat megafonem : Občané rozejděte se a uvolněte prostor v jízdní dráze... :O :laughing:

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

Dnes proběhla na webu Digi menší změna, změnil se font :laughing: :))

Maxik23
Registrace: 5/2013

změnil se font na menší aby to bylo blbě čitelné a zákazník si nevšimnul leváren...

janse
Registrace: 10/2014

Koukám

počáteční euforie začíná mít trhlinky i u dočasných Lamapříznivcu. ;)

hobo

V tom základu budou nějaké HD programy?

feulon
Registrace: 4/2012

Udajně

asi 11. ;)

hobo

Feulon: Jak bylo psáno, mělo by jich být 11 a patrně půjde o ČT 1,2 a Sport, dále Nova HD, Prima HD, STV HD, Joj HD, Markíza HD s tím, že i pravděpodobně Eurosport 1 - 2 HD + NGC.

Hobo: To ani ne, spíš nerozumím tomu tajnůstkářství ohledně těch HD programů. :-/

Maxik23
Registrace: 5/2013

Já nikdy nebyl Lama příznivec. Stále mě odrazuje závazek 24 měsíců, nemožnost se dovolat a funkčnost a informace na stránkách. Vše je amaterské... Přemýšlím, že vrátím jeden Kaon a nechám to jen na jedné TV a základ.

janse

ok,díky za info!

feulon
Registrace: 4/2012

Pokračuji v neserioznosti od začátku Je to ostuda a nikdo mi nevymluví že se měli držet plynu.Naprostý amatéři .Já si myslím že ty programy které avizovaly nemají nasmlouvány a tudíž není co spustit.Z nové cigi brzy procitneme.

jiri55

Snad zítra překvapí a já se omluvím

jiri55

Hlavně

procitne mančaft kolegy kvasnaka bez urážky. :laughing:

hobo

Neboj on nás sleduje a taky ho to sere.

jiri55

přišla Vám dnes SMS ohledně pronájmu STB? že pokud byla cena navýšena tak bude příští měsíc vrácena. ONO TO UMÍ POSÍLAT SMS :D

janse

Už poslali el . Fakturu na říjen s novou cenou tak doufám že mi to nepřijde i na Sipu nebo to tam budu muset odhlásít?

jiri55
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra