Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

instalace nové Digi

mám dotaz ,už se někomu ozval technik z Digi a nebo někdo z Digi aby se s vámi domluvil na instalaci nové Digi??? pokud ano tak napište prosím z jakého jste okresu děkuji

carlos87
Registrace: 2/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: instalace nové Digi

Ano, ozvali již před týdnem....domluvili přesný čas instalace, zda potřebujeme vyměnit parabolu nebo pouze konvertor, jestli budeme chtít 2x HD přijímač nebo Ci modul,nabídli i vysílání balíku HBO zdarma na zkoušku atd...zatím vše v pohodě, uvidíme až dorazí...abych nezapomněl - okres Chomutov

erkis
Registrace: 10/2008

už se ozvali někomu z veselí nad lužnicí,soběslavi či tábora?

jirkapekař
Registrace: 8/2013

Děkuji za odpovědi, já jsem z Ústí, to není od Chomutova zas taková dálka tak snad se mi taky někdo příští týden ozve :-)

carlos87

Akorát ten dotaz na parabolu nějak nechápu, ty jejich naprosto nepoužitelné lavóry by měli vyměňovat automaticky. ;P

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Pardubice

Technik dorazí 16.10. Ve 13:40. Tak uvidíme jak trefí ty minuty

sisi15
Registrace: 4/2014

Na minutu přesně se určitě netrefí. Nemá jenom tebe.

sirda
Registrace: 11/2006

Tak snad trefí aspoň ten den?

sisi15

BIDLO

Neviem ako u vás, ale u nás namontovali ešte v roku 2006 šedú parabolu a doteraz s ňou nie je absolútne žiadny problém. Žiadna hrdza a signál ako pri osadení v roku 2006. Kvalita obrazu "Novej Digi" sa však u platených kanáloch ako Viasat, Discovery, NGC, Travel, Film+ a pod. výraznejšie nezmenila k lepšiemu (avšak aj Skylink má SD verzie týchto programov vo veľmi slabej kvalite). Kvalitatívny posun badať len u verejnoprávnych a komerčných TV. HD verzie DigiŠport-ov tiež nie sú žiadny zázrak.

Frank11
Registrace: 2/2009

Frank11

U nás se montovali tuším dva typy, tmavá a světle šedá. Kvalita obrazu ale s nimi nemá samozřejmě nic společného.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

BIDLO

Kvalita samozrejme nie, len signál. Tú kvalitu som spomenul len tak btw, totiž, že tá "Nová Digi" nemá zatiaľ až taký výrazný posun v kvalite obrazu programov, ktoré som spomínal, tak ako to mohutne propagujú. Ale na 82 cm uhlopriečky je to pomerne O.K.

Frank11
Registrace: 2/2009

Mě se neozval nikdo. rezervace od 24.8. PHA VYCHOD

Jsou slibotechny...

janse
Registrace: 10/2014

Frank11

Otázkou je co ten "signál" na těch jejich plecháčích udělá až ještě navíc rozjedou DVB-S2 transpondéry. To bude asi teprve tóčo. R^

BIDLO

Nová Digi

Já to mám objednané také od půlky srpna a nikdo se neozval ach jo

carlos87

Carlosi, zkus zavolat brzy ráno, popř. pozdě večer. ;)

Maxik23
Registrace: 5/2013

zkouším tam volat ráno a i před devátou večer a nic...

janse
Registrace: 10/2014

janse

Aspon mne po přečtení rozhovoru s tím jejich sedmilhářem a pár odpovědí specielně třeba na práva na PL bylo jasné vše. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

hobo

No, neřekl k budoucnosti PL vůbec nic :-/

sisi15

Hobo: Boha co furt řešíte PL? V tuto dobu stejně asi nemá žádné bližší informace, o právech se snad bude vyjednávat až později. Fakt někteří jak navedení vážně ..

Pokud je pro někoho úvazek problém, tak se neuvazujte a je klid, a hlavně nezapomeňte zase špinit něco co ještě ani pořádně neodstartovalo - typicky česká vlastnost. :(((

Maxik23

Maxik23

Přečti si ten článek a pozorně porovnej otázku a následnou odpověd ohledně těch práv na PL.To by neodpověděl ani (nevhodné slovo)ní chovanec z ustavu. ;) A nikoho nešpiním jenom prostě reaguji na naprosto zhovadilou debatu.

hobo

sisi15

Právě že řekl to co ví každý kdo se o PL zajímá.Nechápu redaktora co s ním ten rozhovor vedl,že po této odpovědi nijak nezareagoval nebot odpověd byla uplně mimo mísu. ;)

hobo

Hobo

Já nevím co si představuješ, nečekáš, že vyklopí plány do dalších měsíců, že ne? Mě spíš ta otázka ohledně PL přijde naprosto zbytečná, protože je snad tu všem jasné, že společně s Telekomem se o prodloužení práv zajímat budou ..

Jinak rozhovor mě přijde v pořádku, když si vezmu, že byl grátis, tak jsem se z něj dozvěděl podstatně více informací než u konkurence kde jsem za rozhovor musel zaplatit. :-/

Maxik23

Grátis

Za tohle platit?Tak to snad platit těm co si to přečetli. :laughing: Nesnáším odpovědi a to od kohokoliv kdo na jasnou otázku odpoví naprostým nesmyslem.Navíc tím snad největším co se dalo.A kritiku specielně této odpovědi bylo hodně i z řad Lama nadšencu. ;)

hobo

Jen blázen se jim upíše na dva roky, když tam z hlavních taháků již příští rok nemusí mít vůbec nic. Pay TV znamená sport živě, fotbal hokej především. To je prostě realita.

bretah
Registrace: 9/2012

To:bretah,hobo velmi přesně jste tu LAMU popsali.

hoss
Registrace: 8/2015

Bretah

Zdá se, že to pro lidi zatím problém není, zvlášť když už daný člověk byl u Digi uvázán, nabídka se o několik řádů zlepší, proč by se tedy min. stávající klient neuvázal? A co mám možnost sledovat, tak dost lidí zvažuje přechod, např. z tu oblíbeného freeSATu. A věř, že jsou i tací, kteří to nemají kvůli PL .. :8)

Ale jen tak dál, je vidět, že Digi zvedla některé lidi ze židle, doufám, že to bude jen pokračovat a smradlavý rybník jménem satelitní příjem v ČR se pořádně pročistí ;)

Maxik23
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra