![]() |
|
Dekódovanie programov SkylinkZdravím páni, chcem sa Vás spýtať, objednal a zaplatil som si doplnkový balíček k základnému balíčku digital, zaplatil som pay platbou, prišlo mi potvrdenie o platbe, v zákazníckej zóne mám vypísané, že je doplnkový balíček aktivovaný,ale programy mi nerozkóduje. Stalo sa mi to už minulý mesiac, programy odkódovalo až po urgencii na Skylink. Teraz som reklamoval službu,bolo mi však odpísané, že všetko mám aktivované,ale že mám použiť certifikovaný prijímač IRDETO Skylink. Mám 5 rokov Argus miniplus highspeed s kartou Skylink a doteraz nebol žiadny problém. V čom môže byť chyba? Ostatné programy v balíčku digital idú. Karta je ICE. Dík. |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov SkylinkTak si pošli refresh karty ze samoobluhy skylinku |
Honk76
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov SkylinkTo už som urobil dva krát a nič. |
vw1
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov SkylinkTak už je to starší přijímač,tak zkus nalepit něco nad čip aby karta líp doléhala,třeba ji to špatně zapisuje z tohoto důvodu ale když to dám na obyč čt1 tak po refresh hraji do pár vteřin. |
Honk76
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov SkylinkPíšem, že ostané programy balíčka digital idú. Z prijímača nevyťahujem kartu 20x denne:) V tom problém nie je. |
vw1
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov Skylinkaky tam mas soft ? skus vybrat kartu vypnut primac zo sieti a znova zapnut dat na ct1 a vlozit kartu namontoval som asi 10 tychto primacov nikdy nebol problem so zapismi |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 671 |
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov Skylinka samozrejme refres |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 671 |
![]() |
|
Honk76Nebud tvrdohlavy, podlep kartu! Tiez sa mi to stalo u nejakeho stareho boxu, neprechadzali zapisy, pomohlo podlepenie. Staci, ak jedna nozicka nedolieha spravne a je zle. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
Pardon vw1Menim titul |
satan
![]() |
|
Pre VW1Vidím, že rešpektuješ odporúčania výrobcu, keď kartu nevysúvaš, niekedy je to však skutočne užitočné. Nemôžeš porovnávať funkcionalitu nepretržite zaplateného balíčka digital a občasne zaplateného iného balíka. Týka sa to celé zápisu na karty, kde platnosť je obnovovaná pravidelne každé 2 týždne na 30 dní. Tvoj STB má teda dosť času si zápisy kľúčov pre DIGITal prevziať. To už neplatí pre platené programy, tam potrebuješ kódy hneď. Aj mne sa však stalo, že nabehli až v priebehu noci a to mám certifikované moduly. Skús prijímač v noci nechať bežať na TA3 - niekedy aj to pomôže. Rozhodne tiež odporúčam vybrať kartu a jemnou handrou očistiť čip, na ktorý predtým dýchneš - v 80% to u mňa zabralo ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov SkylinkTa3 spravna volba, ale len na spravy😀 |
satan
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov SkylinkMam presne ten isty prijimac a balicek Mini - vsetko funguje bezchybne. FW pouzivam Kuniberts.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
satanmne cez program TA3 resp. STV1 vždy prístupy natiahlo a programy spustilo ... |
Dzordzo
![]() |
|
DzordzoTa3 a stv1 je zasadny rozdiel. Ta3 je nekodovana, preto ziadne zapisy na nej nejdu! |
satan
![]() |
|
satanAle TA3 a STV1 jsou na stejném transpordéru. Tedy ve stejném streamu. Takže zápisy musí chodit na obou.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov SkylinkChodí i na čt24 i když je taky nekodovaný. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
satantak to sa vážne mýliš - idú, mám to overené od r. 2007 a na TA3 VŽDY prešli ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov Skylinksatan neví která bije, to je jasná věc...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov SkylinkChlapi mne to je jedno, dajte si tam co chcete. Ja to budem aktivovat nadalej na stv1, ct1. |
satan
![]() |
|
RE: Dekódovanie programov SkylinkAno, dáme, ale ty nepiš takové dezinformace - blbosti a bude to OK![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
![]() |