Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ice karta skylink

Když dam ice kartu do čtečky Irdeto, bude pak ještě fungovat v unictecce(cryptoworks). Ta ludra se nechce chytnout.Se zápisy v cryptoworks. bylo vždy bezproblemové. Karta byla týden v Irdetu. 2 dny off teď zpět do unictecky a ani tuk. Dříve i 20 dni off(dovolená) a bez reautorizace do 2 min nabehla. Reautorizace nepomohla. ;P

pedrodc
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

Ice karta skylink

ahoj měla by jet tam i tam reautorizuj a reautorizuj máš zaplacený serpo?

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

RE: Ice karta skylink

Placená nabídka, na týden ji dali do super přijímače Gosat, tam jela do neděle,dnes zpět do Ferdy hf8900 unictecky a nic. Ptam se proto, jestli mi něco třeba neuteklo. V tomto přijímací nebyl nikdy problém se zápisy. Ba naopak jsem pomáhal druhým, když jim neprocházely zapisy, ve většině případů jsem nemusel ani reautorizovat,do 2 min vše nabehlo. Proto mě to překvapilo.

pedrodc

Ice karta skylink

Tak se podívej jestli ten Ferda tu kartu vůbec vidí jestli ji načetl

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69

Ice karta skylink

Jinak tam nech strčenou kartu a vypni nachvilku Ferdy ze sítě no a doufám že ji máš dobře strčenou čipem Ferdy neznám tak nevím jak má být vložena

kanon69

Samozřejmě, že vidí kartu. Mel jsem jen jeden pokus reautorizace. Karta je u rodicu. Zajímalo mě jestli čtečka Irdeto nemůže ovlivnit kartu Ice. Jinak jsem měl i druhou Ice kartu, ta jde, to s tím však nesouvisí.

pedrodc

Ice karta skylink

za 20 min po reautorizaci můžeš znovu a ovlivnit by to neměla zkus to vypnout s kartou ze sítě a znovu zapnout taky to u některých strojů pomáhá jinak nevím

kanon69

ICE karta je Irdeto karta odbavovaná na uplinku systémem Irdeto, pouze na straně koncového uživatele dochází při použití dekódovacího modulu/přijímače CryptoWorks k přepnutí karty do tohoto režimu. ;)

MT543
Registrace: 11/2012

ferda hd8900

bude to tím ferdou,je to hodně staré železo,ještě se možná najde lepší soft u konkurence v jiném foru

korkoran
Registrace: 10/2006

Ta karta v něm hrála roky. Mě zajímalo jestli může Irdeto čtečka deaktivovat funkci cryptoworks, toť vše. Po lopatě, jestli se s ní může stát čisté Irdeto. Považují to za blbost,ale člověk nikdy neví. To jsem chtěl vědět.

pedrodc

MT543 dík za info

pedrodc

Jo vítej do klubu ;)
Podobných případů přibývá.
Zkus se podívat na podobná témata a možná tě něco napadne:
https://www.parabola.cz/forum/topic-85766/
https://www.parabola.cz/forum/topic-86102/
Hodně zdaru ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

pedrodc

ano technicky se to da, ale neni jediny duvod k takovemu opatreni, doporucuji zkusit kartu v originalnim(!) dekoderu Cryptoworks, pokud by tam nejela a karta je v zaruce tak reklamovat

koudelka
Registrace: 4/2009

Originál dekodér Cryptoworks? To aby šel někam přehrábnout pár popelnic, ne? navíc ani u těch originál dekodérů není žádná garance funkčnosti (třeba ve starým Humax CR-Fox to neběhá ani omylem), takže vyreklamuje leda velký houno, františku :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

V cr-foxu karta ice funguje.

sirda
Registrace: 11/2006

PoldaS

Proč do popelnic? Myslím, že třeba starých TechniSatů (např MF4-S) s origo CRW dekodérem bude ještě dost.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Tak kartu jsem dal do modulu crw a ani tuk.zápisy OK, ty došly i na Ferdovi den předtím. Takže mám dojem, že se karta sparovala s gosat( v akcí za 999+kombi) tak to rodiče budou mít radost, 2 next karta je čistě Irdeto. Mimochodem karta nehraje ani v modulu Irdeto. :zombie: O víkendu bude vše jasné. Gosat je na chalupě.

pedrodc

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra