Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV LG LB674V-ZB, jaký modul?

Vlastním výše uvednou TV se sat. tunerem, software 4.45.25, smart Tv Camera AN-VC 500,set klávesnice-myš Evolveo WK-210.
V současné době zasunutý modul DiabloCam2/rev.3.9,nápň Ipnosys 0.32, kartu Skylink ICE HD - balíček kombi HD.
V nepravidelných časových intervalech vypadávání obrazu jak na SD tak HD programech - poté na obrazovce zakodováno - nutno přepnout na jiný program nebo přejít na pozemní a pak zpět na satelit.
Má někdo zkušenost s modulem IRDETO TechniSat TechniCrypt nebo modulem IRDETO Smit HD CI+,
který doporučíte k této TV?

FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+

calvero
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

modul irdeto

Tieto 2 moduly čo píšete mám otestované na tv samsung.teraz mám irdeto technysat pred tým som mal irdeto smith a žiadné vypadávenie obrazu ani nadpis zakódovano.

michal1985
Registrace: 9/2014

RE: TV LG LB674V-ZB, jaký modul?

So sat. tunermi v TV mám výlučne negatívne skúsenosti. Odporúčam investovať namiesto do modulov do lepšieho STB

Dzordzo
Registrace: 8/2007

a to je problem v module? ja taky mam lg a pouzivam sat, a deje se to obcas, vetsinou pomuze vyjmuti ze zasuvky a zas zapnout.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Určitě problém v modulu, diablo jsem používal v různých HDSTB, proto se ptám který doporučíte nebo má někdo zkušenost pro daný model TV, tento model by měl být totožný s 671

calvero

Jinač pro ty, co odsuzujou TV se sat. tunerem, odpovídejte k dané otázce, vaše bláboly, že kup si HDSTB mě nezajímaj, v současné době ladění stanic na těchto TV probíhá tak jak v STB - rovněž přesouvání, krom pozemního,popřípadě lze použít k seřazení a poté k odmazání program ChanSort, který je pro TV Samsung,Panasonic,Toshiba.V menu ladění je možnost i motoru i diseq 4pozice

calvero

calvero, mam vyzkousen ten Technisat Irdeto CI+ s LG TV a nebyl funkcni s TV. Irdeto Smit CI+ sel s TV. Hodne taky zalezi jaky sw je v TV a kdy byla TV vyrobena, takze se neda jednoznacne urcit, ze tento nebo tento typ modulu bude funkcni ve všech typech znacky LG se sat tunerem. Je to sazka do loterie. Taky uz se třeba stalo, ze naprosto dve stejne televize od stejného výrobce se chovaly rozdilne se stejnym cam modulem. V jedne to slo, v druhe ne. Zkus ten fialovy Smit Irdeto CI+ Skylink. Mozna ze to pujde i s cam modulem Smart Irdeto CI+ se samolepkou České a Slovenske republiky. V jedne TV LG ho mam vyzkousen a jde.

HYPER
Registrace: 11/2010

Prepáč - mal som možnosť vyskúšať 4 TV -2xSamsung, 1xLG + 1xFinlux moji klienti chcú pozerať a nie mazať a presúvať. Ladenie akéhokoľvek STB u mňa tak 1 hod., TV tak 4 hod. A potom, ak sa pokazí tuner (stalo sa u Samsungu) si bez TV úplne + obtiažnejšie nahrávanie ...
Zháňanie SOFTU na mazanie je už vyslovene pre zanietených profesionálov ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Hyper,OK! fialovej jsem již zkoušel jel,natáhnul novej fw, neměl jsem možnost sledovat delší dobu při přepínání se choval ok tak jak i diablo. Diablo se více zahřívalo.
Dám pak vědět, který se osvědčí, mám možnost otestovat i jiné, ale je to na delší dobu.

calvero

Dzordzo, ok,nic se neděje,já nejsem klient ale užívatel, který tomu hoví,je třeba s příjmače vyždímat vše co umí,i když nic není dokonalé

calvero

DiabloCam2/rev.3.9

Dnes už je ipnosys 040.Zkus si ho do Diabla nahrát.

milord
Registrace: 12/2005

Dík, ten mám též, ale neřeší skylink, ale němmecké HD a ORF, zkusím, dlouho jsem jel na 0.36 ale fe 11797H 29500 jelm pouze zvuk, obraz kostičky, tak jsem přešel na 0.32, který šlapal OK v STB

calvero

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra