![]() |
|
příjmač s Enigmou2Prosím poraďte příjmač s enigmou2, chci ním krmit RaspberryPi2 s OpenElecem, takže na ostatních funkcích mi vůbec nezáleží(=raději nějak levnější), box bude jen na síti. Přístupovou kartu chci sharovat z DM 800HD.Díky Vám. |
pepek89
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: příjmač s Enigmou2něco Skylink ready?![]() ![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: příjmač s Enigmou2Není třeba, ICE Skylink mám v tom dreamboxu.Ptám se zde proto, protože druhý dreambox kupovat nechci(k tomuto použití je to jak raketomet na komára) a s jinými stroji na linuxu nemám zkušenosti. ![]() |
pepek89
![]() |
|
RE: příjmač s Enigmou2Skús sa pozrieť na VU+ ZERO.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: příjmač s Enigmou2pele1, díky, něco takového přesně potřebuju![]() |
pepek89
![]() |
|
RE: příjmač s Enigmou2GigaBlue HD X1- stejný HW jako uvedený ZERO, ale má navíc e-sata a s/pdif. Měl jsem i ZERO, ale chyběl mi s/pdif.VU+ SOLO 4K (2xDVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), EDISON OS NINO+ Combo (DVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), Toroidal T90 1W-19E-23E, 49" 4K Panasonic.
|
jkaval
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: příjmač s Enigmou2takisto podobné HD-Box Enibox = Optibox Enfinity X1+Rovnaký procesor, flash aj Ram ako Zero.. Navyše displej, CI, optika.. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: příjmač s Enigmou2díky Vám za tipy, budu se rozhodovat spíš podle ceny, chci to opravdu jen na krmení RaspberryPI po LAN, kdy udělám jen počáteční nastavení a pak jej budu ovládát přes plugin v Kodi(OpenElec), i když přemýšlím, že ten CI slot by se do budoucna mohl hodit... |
pepek89
![]() |
|
RE: příjmač s Enigmou2a čo tak Wetek Openelec box s 2x DVBS2 tunerom a usb čítačkou? Tiež dobrá hračka. A raspberry môže ísť do bazaru alebo na ine miesto :) |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: příjmač s Enigmou2pravda, přemýšlel jsem o tom, ale jsem limitován koaxem, který ze střechy uplně snadno nedostanu až dolů :( , kdežto Gbit LAN mám skoro všude. No, mám ještě nad čím přemýšlet... |
pepek89
![]() |
|
RE: příjmač s Enigmou2RPi2 je sice dobrá věc, ale komfort obsluhy je 0, koax je potřeba rozdvojit něčím takovým http://olmi.tv/d/global-invacom-diseqc-stacker-de-stacker-switch-1000388/ připojit twin lnb, a pak už stačí nějaký dvouter od vu+ nebo gigablue a na další místo vu+zero nebo gigablue ipbox i bez satelitní antény, stačí pouze internet, RPI2 ti zůstane na hraní neboť je to pouze hračka |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: příjmač s Enigmou2Ano Rpi2 je sice hračka, ale s OpenElec vysoce funkční s malou spotřebou, navíc ovládaná přes hdmi-cec. Rpi používám primárně jako přehrávač, kdy filmy/seriály tahám z NASu a sat.vysílání chci jen jako doplněk, protože kvalita DVB-T na 55" je bídná. |
pepek89
![]() |
|
![]() |