![]() |
|
CT Sport HD obrazje momentalne k zbliti při prenosu fotbalového utkani Sparta-Olomouc. To si snad dela Ceska televize pr.del, když není schopna zajistit utkani v HD kvalite primo z Prahy. A za tohle platíme koncesionarsky poplatek.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazmáš pravdu . je to sd kvalita .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazUž se to tu probíralo. Čt nemá údajně ani techniku na HD přenosy. Fotbal k sblití a ještě vobraz sr.čka. Jednoduchý řešení nekoukat na to. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazJsem zvedav na primy prenos z hokejového utkani Karlovy Vary-Sparta. To bude asi uz v HD kvalite.![]() |
HYPER
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazAle Sparta dobrý i rozhodčí není z Balkánu!!! |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazjirko, to mas tedy pravdu, nekoukat na to. Stejne uz je rozhodnuto a Sparta ma tutovy bodiky.![]() |
HYPER
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazZ Varů bude dobrej obraz |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazPánové, nevím jak vy, ale mne čím dále méně zajímá to, zda je obraz v HD, nebo SD. Když se začínalo s HD, byl jsem, jako ostatní, nadšen z toho, že rozeznám každý chlup ve vlasech, jehličku na stromech v lese a ďublík na tváři hlasatelky. Známým, kteří neměli HD, jsem HD předváděl jako nutný technický pokrok. S odstupem času zjišťuji, že pro mne je důležitější obsah před formou.Z toho pohledu je pro mne 4K jen další technický pokrok a marketingový tah pro další výměny domácí elektroniky. Snad HD a UHD má "koukatelný" význam jen pro TV s úhlopříčkou nad 150 cm, kde pro SD rozlišení jsou už rozeznatelné jednotlivé obrazové body. To nemohu z vlastní zkušenosti potvrdit. Kolik takových velkých TV bývá v bytech?V halách a hospodách má takový rozměr snad význam, ale zase se na to díváme z větší dálky než v bytě, takže i SD body splynou. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazOno je i to sd vysílání na ct sportu oproti jiným sd horšíVU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
HyperČT dnes pokud vím vyráběla přenos v Pardubicích na Zlaté Přilbě, pak ve Varech hokej a ještě tu naši trapnou čutanou. Myslim že je jasná volba, který sport obětovat. Ja bych náš fotbal nevysílal ani SD. Je neděle, to jsi takový úchyl, že čumíš i dnes na český fotbal? To je hrůza.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
HyperMyslíš si,že kdo kouká na český fotbal je uchyl? No to snad ne...![]() |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazNo ůchyl je přehnaný ale fanda dobrýho fotbalu určitě není. |
jiri51
![]() |
|
SaxonA na co by měl divák v neděli koukat, aby nebyl úchyl? Ona jsou na to stanovena nějaká pravidla nebo je to jen tvůj trapný názor?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazže to byla mazanice si všimli i místní sokolové a to už je co říct :-) to je tady vždycky keců, že obsah je rozhodující nad kvalitou přenosu... no jo no. Takže všem vřele doporučuju raději poslouchat 40 let staré nahrávky Led Zeppelin z páskáče z šumícího Radio Luxembourg před kvalitní nahrávkou z LP. Pokrok přece je na nic... fakt hoši - řekl bych, že jste tady aspoň trochu na odborné výši a ty kecy tu děláme jen my laikové, ale tohle..![]() ![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazjoscer. No když někdo brečí že se na to nedá dívat tak proč na to kouká mi není jasný. A pořídím si to na co se dá koukat a kde se hraje dobrej fotbal. Ale není to jenom o fotbale samozřejmě. |
jiri51
![]() |
|
JoscerČumět v neděli odpoledne na TV a jeste k tomu na český zkorumpovaný a nudný fotbal je úchylárna.![]() On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazgembleri a fotbal.stále dookola.vymývanie mozgov pokračuje.saxon má pravdu.vy čumíte aj na záznamy.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazoneeee to by sme museli čumět na nova sport bo čt4 ale díky bohu to nemusíme. |
jiri51
![]() |
|
vseobecne pojmyako vymyvanie mozgov alebo korupcia vyzeraju smiesne do tej miery, do akej ju ktokolvek blizsie specifikuje. ct naozaj nema kapacity vysielat kazdy svoj tv prenos v dostatocnej HD kvalite, avsak vyssie uvedene pojmy naozaj niesu na mieste, pretoze ostatne sfery zivota nedisponuju vymyvanim mozgov a korupciou? vsak do akej miery je presiaknute korupciou sudnictvo, politika, hospodarstvo, skolstvo a ine...vymyvanie mozgov najlepsie charakterizuje masmedialna politicka masaz spravodajskych televizii, co s tym ma sport?![]() ![]() ![]() Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
SaxonNo to už je větší úchylárna (když už to slovo použité bylo) koukat na Tour de France, Vueltu či Giro (a asi i další). Čumět na to s vědomím, že si tam nikdo s fair play neláme hlavu (ohledně dopování) a pak si všichni plácají po ramenou, jak to bylo skvělé. Jediné, co to trochu zachraňuje jsou záběry historických památek okolo trati.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazObraz byl opravdu tragický, ale všiml jsem si myslím na STV1, že když je pořad V HD tak se to objeví na obrazovce jako upozornění. Ideální by bylo, aby při vysílaní SD programů mizelo z loga to označení HD. Podle mne to je v lepším případě klamavá reklama, ale ve skutečnosti podvod. Je to jako když si u Vietnamce koupíte levné Jeansy s nášivkou Levi´s |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 480 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazVšichni máme své preference, ale nemůžeme je přece nikomu vnucovat. Každý ať se dívá kdy chce a na co chce. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazJe to vidiet aj na prispevkoch, čo končia otáznikom...úplne vymytý.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazSaxon, to je nejaka novinka, ze ten kdo kouka na Synot ligu je uchyl? To jsem nevedel, ze jsem prusa. -))) Ja koukam i na zahranicni souteze, neboj. Cely zapas jsem nesledoval. Vetsinou, když uz je o vysledku jednoznacne rozhodnuto, tak prepinam.![]() |
HYPER
![]() |
|
RE: CT Sport HD obrazAno, koukat na českou fotbalovou ligu je úchylárna. Výkony hrozné, vedení lidmi z STB atd. Prostě úchylárna na to koukat, je pravda, že to má ješte horší level a sice za to platit. Chodil jsem na ni 17let pracovně, tak vím o čem mluvím.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonA jakou jsi mĕl hodnost?![]() ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |