Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

CT Sport HD obraz

je momentalne k zbliti při prenosu fotbalového utkani Sparta-Olomouc. To si snad dela Ceska televize pr.del, když není schopna zajistit utkani v HD kvalite primo z Prahy. A za tohle platíme koncesionarsky poplatek. :-/

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CT Sport HD obraz

máš pravdu . je to sd kvalita .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Už se to tu probíralo. Čt nemá údajně ani techniku na HD přenosy. Fotbal k sblití a ještě vobraz sr.čka. Jednoduchý řešení nekoukat na to.

jiri51
Registrace: 12/2008

Jsem zvedav na primy prenos z hokejového utkani Karlovy Vary-Sparta. To bude asi uz v HD kvalite. :)))

HYPER

Ale Sparta dobrý i rozhodčí není z Balkánu!!!

jiri55
Registrace: 7/2015

jirko, to mas tedy pravdu, nekoukat na to. Stejne uz je rozhodnuto a Sparta ma tutovy bodiky. ;)

HYPER

Z Varů bude dobrej obraz

jiri55
Registrace: 7/2015

Pánové, nevím jak vy, ale mne čím dále méně zajímá to, zda je obraz v HD, nebo SD. Když se začínalo s HD, byl jsem, jako ostatní, nadšen z toho, že rozeznám každý chlup ve vlasech, jehličku na stromech v lese a ďublík na tváři hlasatelky. Známým, kteří neměli HD, jsem HD předváděl jako nutný technický pokrok. S odstupem času zjišťuji, že pro mne je důležitější obsah před formou.
Z toho pohledu je pro mne 4K jen další technický pokrok a marketingový tah pro další výměny domácí elektroniky.
Snad HD a UHD má "koukatelný" význam jen pro TV s úhlopříčkou nad 150 cm, kde pro SD rozlišení jsou už rozeznatelné jednotlivé obrazové body. To nemohu z vlastní zkušenosti potvrdit. Kolik takových velkých TV bývá v bytech?V halách a hospodách má takový rozměr snad význam, ale zase se na to díváme z větší dálky než v bytě, takže i SD body splynou.

Standa3
Registrace: 1/2006

Ono je i to sd vysílání na ct sportu oproti jiným sd horší

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Hyper

ČT dnes pokud vím vyráběla přenos v Pardubicích na Zlaté Přilbě, pak ve Varech hokej a ještě tu naši trapnou čutanou. Myslim že je jasná volba, který sport obětovat. Ja bych náš fotbal nevysílal ani SD. Je neděle, to jsi takový úchyl, že čumíš i dnes na český fotbal? To je hrůza.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Hyper

Myslíš si,že kdo kouká na český fotbal je uchyl? No to snad ne... :O

Neroslav
Registrace: 8/2007

No ůchyl je přehnaný ale fanda dobrýho fotbalu určitě není.

jiri51

Saxon

A na co by měl divák v neděli koukat, aby nebyl úchyl? Ona jsou na to stanovena nějaká pravidla nebo je to jen tvůj trapný názor?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

že to byla mazanice si všimli i místní sokolové a to už je co říct :-) to je tady vždycky keců, že obsah je rozhodující nad kvalitou přenosu... no jo no. Takže všem vřele doporučuju raději poslouchat 40 let staré nahrávky Led Zeppelin z páskáče z šumícího Radio Luxembourg před kvalitní nahrávkou z LP. Pokrok přece je na nic... fakt hoši - řekl bych, že jste tady aspoň trochu na odborné výši a ty kecy tu děláme jen my laikové, ale tohle.. :-/ :)))

pf09
Registrace: 8/2010

joscer. No když někdo brečí že se na to nedá dívat tak proč na to kouká mi není jasný. A pořídím si to na co se dá koukat a kde se hraje dobrej fotbal. Ale není to jenom o fotbale samozřejmě.

jiri51

Joscer

Čumět v neděli odpoledne na TV a jeste k tomu na český zkorumpovaný a nudný fotbal je úchylárna. :)

On Air!

Saxon

gembleri a fotbal.stále dookola.vymývanie mozgov pokračuje.saxon má pravdu.vy čumíte aj na záznamy.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeee to by sme museli čumět na nova sport bo čt4 ale díky bohu to nemusíme.

jiri51

vseobecne pojmy

ako vymyvanie mozgov alebo korupcia vyzeraju smiesne do tej miery, do akej ju ktokolvek blizsie specifikuje. ct naozaj nema kapacity vysielat kazdy svoj tv prenos v dostatocnej HD kvalite, avsak vyssie uvedene pojmy naozaj niesu na mieste, pretoze ostatne sfery zivota nedisponuju vymyvanim mozgov a korupciou? vsak do akej miery je presiaknute korupciou sudnictvo, politika, hospodarstvo, skolstvo a ine...vymyvanie mozgov najlepsie charakterizuje masmedialna politicka masaz spravodajskych televizii, co s tym ma sport? :laughing: :laughing: :laughing:

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Saxon

No to už je větší úchylárna (když už to slovo použité bylo) koukat na Tour de France, Vueltu či Giro (a asi i další). Čumět na to s vědomím, že si tam nikdo s fair play neláme hlavu (ohledně dopování) a pak si všichni plácají po ramenou, jak to bylo skvělé. Jediné, co to trochu zachraňuje jsou záběry historických památek okolo trati.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Obraz byl opravdu tragický, ale všiml jsem si myslím na STV1, že když je pořad V HD tak se to objeví na obrazovce jako upozornění. Ideální by bylo, aby při vysílaní SD programů mizelo z loga to označení HD. Podle mne to je v lepším případě klamavá reklama, ale ve skutečnosti podvod. Je to jako když si u Vietnamce koupíte levné Jeansy s nášivkou Levi´s

namtas
Registrace: 5/2006

Všichni máme své preference, ale nemůžeme je přece nikomu vnucovat. Každý ať se dívá kdy chce a na co chce.

rs505
Registrace: 11/2009

Je to vidiet aj na prispevkoch, čo končia otáznikom...úplne vymytý.

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

Saxon, to je nejaka novinka, ze ten kdo kouka na Synot ligu je uchyl? To jsem nevedel, ze jsem prusa. -))) Ja koukam i na zahranicni souteze, neboj. Cely zapas jsem nesledoval. Vetsinou, když uz je o vysledku jednoznacne rozhodnuto, tak prepinam. :)))

HYPER

Ano, koukat na českou fotbalovou ligu je úchylárna. Výkony hrozné, vedení lidmi z STB atd. Prostě úchylárna na to koukat, je pravda, že to má ješte horší level a sice za to platit. Chodil jsem na ni 17let pracovně, tak vím o čem mluvím.

On Air!

Saxon

Saxon

A jakou jsi mĕl hodnost?

:))) R^

rs505
Registrace: 11/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31