![]() |
|
Dva stb v řaděZdravím, mám doma dva stb, jeden se vstupem pro jednu kartu, ale vázaný smlouvou na Skylink a druhý stb volně koupený se vstupem na kartu i cl modul, kde mám kartu tivusat. Lze zapojit oba stb do řady? Oba mají vzadu anténní výstupy (dle návodu na připojení druhého stb), ale když je zapojím tak signál do druhého stb projde jen při zapnutí i prvního stb, ve chvíli kdy je první stb vypnutý (do stand-by) tak signál neteče. Tak trochu je to logické, ale proč tedy mají stb výstupy na druhý přístroj? Má někdo zkušenosti lze-li zapojit dva satelitní stb do řady? díky |
AlanSh9
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
Ano lze,ale s omezením....S omezením polarizace,spodního nebo horního pásma a ve tvém případě i neprůchodností signálu při vyplém boxu(některé typy signál pouští).Pro plnohodnotné využití obou boxů zároveň, natáhni ještě jeden kabel a dej Twin konvertor.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Dva stb v řadězajímavý loop..přidej rozbočovač.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Dva stb v řaděTak ako ti radí "Kamil_k4", tak to treba poriešiť, pretože žiaden rozbočovač ti nezabezpečí plnohodnotný signál z nezávislím prepínaním medzi polarizáciami.Príklad z mojej domácnosti: Mám 8ks Quad LNB prepojených cez 4ks DiSEqC prepínačov (tie ty nepotrebuješ, pokiaľ chceš prijímať iba jednu sat pozíciu!). S každého DiSEqCu ide samostatný koax do 4 rôznych stb na ktorých môžem nezávisle na sebe sledovať bez akýchkoľvek obmedzení čokoľvek, čo mi ponúkajú tie moje sat pozície! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
Dva stb v řaděP. S. Nové stb, hlavne v prevedení mini, mikro, ale aj linux už zvyčajne tento výstup LOOP neobsahujú, pretože je to zbytočnosť z mnohými obmedzeniami, ktorú 99% užívateľov nevyužíva!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
Dva stb =nikoliv= v řadě (po 1 kabelu)Jedno řešení ale existuje - potřebuješ ovšem LNB konvertor UNICABLE![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
kokunřešení je víc,ale chce to použít svůj mozek![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |