Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

tv lg32lb550u

Dnes jsem se k ní vrátil,zmizely mu nějaké kanály.
Kouknu,byly tam,ale až za pozici 4220 atd.Pak jsem našel zapnutou aktualizaci,co ta všechno neumí,tak jsem ji vypnul ,myslím,že bude pokoj.Zase sem ji proklel :laughing: :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

děkujeme-a co jako

to si máme hodit mašli či si dojít na pivo či je to dobrá pohádka na dobrou noc. Rv :O
Co se tad dá vyplodit za ptákoviny.
koho to zajímá ?

slávista
Registrace: 11/2010

slavista

pro slavii ptákovina,pro ty co zde kladli otázky k tomuto krámu-návod,jak řešit potíž.Je vidět,že jseš tu jen tak občas a dáváš přednost tomu pivu Rv ;P Rv

korkoran

RE: tv lg32lb550u

Co chceš od šmejdu za 7.500,- Kč? LG televize jsou absolutně nejlepší. Tenhle pán si koupil dokonce dvě 4K televize od LG.
https://www.youtube.com/watch?v=6zC9ewz7TqM

toothpick
Registrace: 11/2014

nikde nevidím

že by NĚKDO kladl otázku.
Otázka se klade jinak. :laughing:

slávista
Registrace: 11/2010

Jelikoz pan kolega slouzil u Kriegsmariny (spunt a svata kniha IS),informuje nas naprosto spravne,kde udelali soudruzi z Asie chybu.

hdpe
Registrace: 11/2007

Všem neslušným.

Pokud Vás příspěvek nezajímá, tak raději mlčte. Nikdo Vás nenutí reagovat a urážet zakladatele příspěvku.

Pro Korkorán: Synovec měl také nějaký LG televizor se satelitním tunerem. Vyzkoušely se u něj všechny způsoby ladění a třídění kanálů, ale TV si vždy uspořádala kanály podle svého a přitom některé naladěné kanály i zmizely. Nakonec šla z domu.

Standa3
Registrace: 1/2006

Stando3

to je to co jsem u toho souseda zjistil, nutné automat vypnout,takový malinký tl na konci škály,který jsem před tím nenašel.

korkoran

pro rejpala

byl zde jeden ,co naříkal na to samý co píše Standa3,to si tu nebyl.Tak jsem šel ke známému,co ji koupil přes moji neradu a tam jsem si s tím tak dlou hrál,a pak jsem tazateli poradil,nkterý jsi neskousnulo po asi 3týdnech měl soused problé jak píše Standa,tak jsem si šel hrát s tím krámem zKB a to je ten můj poznatek, Rv :fuming: Rv

korkoran

toothpicku

Ty všechno víš,kde najdu na A3 neboA1 plzenskej fotbal(nevím s kým) dnes v15,00
co dává O2,syn a vnoučata touží poněm ?
dík

korkoran

Korkoran - i to vypnutí aktualizací nepomůže a stejně některé programy zmizí.U mě vždy po nějakém čase Markíza HD

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

jarouši

tady to jsou jen slv.programy,jestli v tom není otázka karty?A von je to zrovna slovák-má smůlu

korkoran

Jö, šrot je to.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Mám možnost srovnávat tu neposlušnou LG synovce s TV jiných výrobců. TV Philps u zetě drží naladěné a setříděné stanice zcela bezchybně. Stejně tak oba TV Sony, které obhospodařuji, nemají s laděním a tříděním žádný problém, a bez problému u Sony funguje autamatická aktualizece programů. Nové programy nebo původní programy na nové frekvenci se zařadí na konec, a stačí je jen přesunout kam chci. Jen ta LG synovce tvrdošíjně odmítala poslušnost. Myslím, že chyba je u té LG, a ne v rukách obsluhy.

Standa3

Standa3

Ahoj když obhospodaruješ tu sony u švagrové otec si ji koupil volal mi ať mu dojdu seřídit programy a jak si myslím že jsem docela zběhlý v těhle věcech tak má sony 40r455b a tam jsem na to nedošel jak se to dělá abych si poskládal programy podle sebe zatím jsem nikdy podobný problém neměl až u téhle pokud by jsi poradil krok po kroku co s tím tak budu rád ale nechci to třídit do oblíbených jen úplně jednoduše od 1 až po xxx

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Obhospodařuji SONY Bravia KDL-40EX706 z roku 2010 a Bravia KDL-40W605B koupenou letos.
Obě TV se velmi liší grafickým zpracováním Menu, ale okno pro třídění programů je prakticky stejné. Přes Home, Nastavení, Digitální nastavení se dostaneš na Třídění programů Satelit. Všechny naladěné programy jsou nyní zobrazeny v číslovaných řádcích. Po najetí na příslušný řádek se v pravém horním rohu zobrazuje aktuální program včetně zvuku. Na potřebný řádek se dostaneš zadáním čísla, rolováním nebo rolovním po "obrazovkách". Klepneš OK, řádek se vysune, zadáš nové číslo pozice a opět OK, řádek se zasune na novou pozici a vše ostatní se odsune výše. Neaktuální pozici odsuneš dozadu někam na konec a tam ji můžeš i vymazat.
Nevím, zda tento postup je stejný nebo podobný i pro jiné modely TV Sony.

Standa3

Standa3

Dík aspoň to zkusím vrtal se v tom kluk který tvrdil že to dá dokupy a nedal taky nevěděl jak na to ale zkusím to sony s takovým menu nikdy více já mám samsunga a přes pc do 10 minut seřazeno a po usb zpět v tv ale tahle sony to neumí.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

U LG se sat tunerem musí být viplá aktualizace kanálů a při automatickém hledání kanálů se musí zadat jiný provozovatel než skylink.Pak vám pujdou kanály seřadit tak jak potřebujete a nebudete mít zašedlá tlačítka na seřazení kanálů.Já mám zadáno provozovatele při ladění skylink protože jsem líný si kanály seřazovat,bo se vždy seřadily relativně ok,ale teď co to udělalo s rebelem nebo cs filmem že ho mám někde až u 4000 tak to mě docela nasralo.Asi taky přeladím bez zadání skylink.Kdyby něco tak se můžete ozvat na meil xxxxxxxxxx.Budu se snažit poradit.
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 23.09.2015, 16:08.38

labi
Registrace: 2/2009

laby

On tady někdo psal,že mu to udělala i po vypnutí aktualizace.Já čekám,kdy se mi ten soused ozve/neozve, jest-li to pomohlo
Tuším,že si z Karviné,velká část rodiny bo používá ;) ;)

korkoran

Lg tv ladění po vypnutí fastskanu

tak se neozval,ale jdu okolo,říkám si kouknu a skutečně "kde mám ten a ten kanál"
jeho žena ,že chce k tomu venkovní rádio,tak jim tam něco dám,až vyřeší ještě intr.

korkoran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra