![]() |
|
Kamera na cestáchZdravím všechny pamětníky vysílání Československé televize.Sháním audio znělku k dokumentárnímu cyklu Kamera na cestách. Tento pořad se vysílal v 70 a 80 letech nepravidelně na 2.programu ČST (dělalo na tom ostravské TV studio) a znělka začínala záběrem na stoupající letadlo krátce po odůlepení od dráhy, jeden z dalších záběrů byl autobus Čedok atd... V době, kdy se vysílal v ČST jsme videa neměli,ale magnetofony ano.Nemá tedy někdo nahrávku tohoto pořadu? Video by bylo lepší,ale myslím,že i tak bude tento dotaz bez kladné odpovědi.Ale děkuji za každou informaci a zdravím. |
Pchom
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Kamera na cestáchZkus se obrátit na ČT TS Ostrava, pokud to mají v archívu, určitě se najde způsob jak tvůj problém vyřešit. Nebo přímo na ČT na KH. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
Shoda okolnostíShodou okolností jsem minulý týden pronásledoval pamětníky dob minulých s otázkou, jak se jmenoval cestopisný pořad ke kterému jsem si pamatoval hudbu a vizuální začátek - startující letadlo. V případě letadla mám pocit že se jednalo o Comet a hudbu podle mne obstaral Barry White s orchestrálkou Loves Theme z roku 1973.Odkaz pro kontrolu https://www.youtube.com/watch?v=uPHmsEoLsL0 |
gremla
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |