Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Švýcarská SRG SSR s exkluzivním fotbalem

Nikde jsem nenašel žádné oficiální prohlášení, ale všechno nasvědčuje tomu, že švýcarské veřejnoprávní televizi SRG SSR se podařilo nakoupit vysílací práva na Champions League a Europa League do konce sezóny 2017/2018.
Švýcaři mají navíc práva na oba hrací dny Ligy mistrů, což je u neplacených televizí čím dál větší rarita. Přidejte k tomu HD vysílání na Hotbirdu, které je možné sledovat pomocí EMU. A rovněž live vysílání v SD na stránkách Play SRF, které je možné sledovat pomocí Smart DNS nebo VPN.

15.9.
Manchester City vs. Juventus Turin
16.9.
AS Roma vs. Barcelona
17.9.
Sion vs. Rubin Kasan
Fiorentina vs. Basel

toothpick
Registrace: 11/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Švýcarská SRG SSR s exkluzivním fotbalem

Hezké, ale chabé.

bretah
Registrace: 9/2012

ještě by mohli koupit PL. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Ta je jenom v kabelovce a navíc ještě v omezeném počtu přenosů.

bretah

myslím, že čeští a slovenští diváci jsou trochu moc namlsaní, když tvrdí, že tohle je chabá nabídka. Přidej k tomu přenosy všech závodů F1 a dva tenisové grandslamy (French Open, Wimbledon).

toothpick

Samozřejmě, někdo si může říct: To mám na Skylinku taky. A bude mít pravdu. Ale někomu se třeba nechce investovat ty obrovské sumy peněz. To máme 500 karta 1000 registrace 800 modul a 660 servisní poplatek. Dohromady 2960.

toothpick

Přesně, a proto Pl třeba na tomto streamu http://iptv2.zargacum.net/iptv/MFYWL8T3UM/528/index.m3u8

jerzy
Registrace: 7/2008

A dneska samozřejmě dávají Švýcaři večerní duel dvou italských tenistek na US Open. To jsou ty jejich speciály. Sice to nedávají celé, ale finále tam je.

toothpick

zodtala mi jedna karta SRG ide aj v uni čítačkách,ak by mal niekto záujem určite sa dohodneme

patrikcoac
Registrace: 10/2005

Zdar,soudruzi Svycari,si predevsim za Wehrmachtacke (urocne) prachy,mohou dovolit cokoliv a kdykoliv :)) .Ja jim to preji,v principu za to nemohou...Nicmene ,sli jsme do teho prsama (to byl smelc) a nyni jsme tudy,nebot myslime predevsim politicky :)) .

hdpe
Registrace: 11/2007

Na ebay se prodávají tyto karty až za 250 EUR nebo více. Ale je to Viaccess 4.0/5.0 v sadě s modulem. Žádné béčko.

toothpick

Jsem ve SWISS víc než doma, každý zde více kouká na Italy, Poláky na Hotbird( kde jsou všechny fotbaly a sporty) nebo na SKY DEUTCH, hlavně Bundesligu kolem Zurichu a filmy, v Locarnu a Logánu spíš Italskou Ligu SKY ITALIA, od Bernu na západ pak franc. ligu. Na švýcarskou televizi koukají pouze staří švýcarský konzervativci. :8) a těch je zde málo, Ti koukají spíše večer na zprávy, pak film a jdou kolem 23,00 hod. spát.( :8) :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Jasně, celé Švýcarsko kouká na Poláky. To určitě. A co třeba Canalsat, který je ve Švýcarsku oficiálně.
http://www.canalplus.ch/

toothpick

Hery, a kdy jdeš dneska do bazénu ???

bretah

na ten jsem zapoměl,švýcaři jsou velice spořiví lidi, vetšina jich kouká jen na místní televiz/ tzv. městké rozvody, kde jsou programy většinou volné/ francouzké,německé,italské/ my se bavíme o lidech,kteří jsou něco podobného jako my, kteří chtějí i sport,který se platí, filmy které se platí atd, Mám koupený byt v San Gallenu a všude je rozvod TV města, to jim stačí.Když jsem tam,beru si svůj přístroj, mám tam parabolu s motorem na balkoně a přes sdílečku jedu vše !!!! To samé v Logánu na baráku u své dcery, nebo v Arose v Alpách u Tchyně.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

To jsi mi připomněl Andera z Košic a jeho "chlapa z Českej Lípy" v manželčině skříni..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Nevím co máš za problém s manželčinou skříní, ale já se cítím ve Švýcarsku víc doma,než tady. Proto,když hodnotím naše lidí, a jejich chování, je mi z toho někdy dost špatně, když je máš obhajovat před Švýcary, kteří je kolikrát chytli při krádeži,nebo že něco převážejí co nemají, naši lidi nemají v tomto ukázněné chování jsou prostě hloupý. :8)

hery

@hery

Nj někdo je šikovnej... :))

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Češi jsou trošku takoví zdivočelí lidé. Tím nemyslím, že by byli zaostalí, ale velice snadno se nadchnou pro každý extrém. stačí jim říct, že Rakušákům se nelíbí Temelín a už by házeli přes hranici dlažební kostky :)))

toothpick

No jo rakušáci mají kecy na jádro ale levná elektrika z jádra jim nesmrdí!
To je zase deska sešlost Rv

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Právě to chce klid. Navíc Temelín má s českým národem stejně málo společného, jako uprchlická krize nebo prezident Zeman.

toothpick

@hery

a kukam skrachovany bezpecak hery o5 v akci.. ze tys zas chlastal to karabicovy vino z tesca co bylo tenhle vikend vo vyprodeji ? To jak pak zacnes mit blnu hubu svycaru a riznes to pred italy to vim ze si mirne pres 2 promile a kdyz skoncis u rusu tak je to stopka na 3 promile..
BTW: a ted dej tu prupovidku o tech kúzlatkach, aneb o čunicich / čunekách čunkovatých :laughing:

arioner
Registrace: 8/2010

aposterieori

svajciarska konfederacia mne prijde ako zvlastna krajina ak odhliadnem od tv. cistucka ako v rozpravke. zrejme prave preto, ze tam kazdy donasa na kazdeho a nik nevie kto ho kedy nabonzuje. zaparkoval som iba kusok od povoleneho parkovania a za chvilu som mal na krku mastnu pokutu. doteraz neviem kto ma nahlasil. dovolil som si zaparkovat mozno trochu nepovolene, kedze ziadny kamerovy system, som v okoli nevidel...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@bohus31: Asi tam platí heslo: "Práskat se to nemá, ale hlásit se to musí!" :)))

cha-cha

To je naprosto normální. Dodržování zákonů se v této zemi prostě dodržuje, proč by taky ne, když si jich hodně sami schvalují v referendu. Udělals přestupek, tak si za něj holt zaplatil.

bretah

To výš nakradli si a teď se hold bojí :laughing:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra