Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Nové programy na FreeSate

týmto reagujeme na Váš e-mail zo dňa 09. 09. 2015 ohľadom pridania nových kanálov do programovej ponuky.

Radi by sme Vás informovali, že 07. 09. 2015 boli pridané kanály Jednotka HD, Šlágr CZ a TV Lux. Informácie o zaradení kanálov JOJ Cinema či WAU do programovej ponuky momentálne nemáme. O prípadnom zaradení ďalších kanálov budete informovaný prostredníctvom našej webovej stránky.
Rv

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Přeci

bude balík medium HD kde bude 30HD programu nebo ne? :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Nové programy na FreeSate

TV Lux je najzaujímavejší

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

To vzniká tak, že se vypustí nová družice. Někoho napadne, že by to mohlo znamenat přísun nových HD programů pro českého diváka, tak to pošle do světa jako teorii. Jenomže postupně, jak to putuje dál a dál, tak se z teorie stává fakt a přidávají se k tomu další detaily.

toothpick
Registrace: 11/2014

Jestli nezačne takový freeSAT něco se sebou dělat, tak to budou mít dost těžké, nezařadit základní české programy, které si divák dlouhé měsíce žádá se jim může krutě nevyplatit a je úplně mimo co je na nich vysíláno, tohle prostě musí v nabídce mít. A zvlášť když už se rozhoupala taková Digi TV že ...

Maxik23
Registrace: 5/2013

No,tomu sa predsa hovorí 21 storočie :laughing: A v roku 2345 bude freeSAT top Ultra HD platforma v európe.Nie,co si má človek o nich myslieť??Neviem o čo im ide, ale jedno je isté,že sami pod sebou,majú obrovskú priepasť ktorá sa prehlbuje.Písalo sa tu l nejakom novom balíku 30 HD kanálov,ale nemôžem si pomôcť,proste tomu nejak neverím. Uverím až uvidím, skôr nie.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Takových předčasných teorií je spousta, ono ani s tím Netflixem v Česku to není úplně na 100 procent. Dobré zprávy se šíří strašně rychle a nikdo nepochybuje o jejich správné interpretaci. Je to škoda, protože Netflix se stává opravdovým seriálovým gigantem. Teď brzy představí komixový seriál Marvel´s Jessica Jones se sympatickou Krysten Ritter v hlavní roli.

toothpick
Registrace: 11/2014

No psali snad oficialne, ze ct2 HD bude do 1.10 aktivni od ST
Lama Digi bude mit v tom novem baliku i Primu HD , ST testuje Novu HD pro ne tez.
Dedek na infolince Digi mi rikal, ze vsechno pro ne pujde z frekvenci ST a pry mnohem lepsi kvalita, at nevaham s výměnou modulu a karty

Kazdopadne u Lamy pujde mit maximalne 2 karty v ramci předplatného, kazdy modul mesicne 49 kc
U Freesat UPC jdou vzit 4 karty, takze v pripade využití teto nabidky je to porad o dost lepsi v přepočtu na kompletni baliky...
Ten Sport1HD sami urcite nespusti, jedine zas od ST a podobne to bude s dalšími HD kanaly

Ta informace o 30 HD v balicku je asi v planu pro rok 2030 :-)

hondasek2
Registrace: 7/2012

Hondasek: To, že půjde vše nově od Telekomu se přeci dávno ví, ale podstatně zajímavější je informace, že s celým sdílením od freeSAT je konec, viz. rozhovor u konkurence. Takže se tedy asi nedá očekávat, že kanály, které si prosadila Lama u Telekomu se nějakým způsobem objeví i v nabídce freeSAT. ;) Konkurenční boj se rozjíždí naplno R^ :laughing:

Maxik23

Maxik23

Tak to bud mať freeSAT riadne problémy keďže sa zobudila i Nová DigiCZ a to už je čo povedať.Na to aby sa niekto zobudil platí iba jedno padnúť na hubu.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Konkurence je potřeba. Nic jiného ten freesat nedonutí.

bretah
Registrace: 9/2012

Kostik: Třeba půjdou cestou alá Digi TV, nějaké zákazníky mají, takže proč by se firma měla nějak dále angažovat? Cenu tak nějak budou držet na stejné výši, ale pak se nelze divit, že tam není pomalu ani ten základ ..

Maxik23

Já myslím, že to tak žhavé s těmi HD programy nebude...jsem u FreeSAT mnoho let a dnes mě nechali podat výpověď, když jsem to zdůvodnil cenou a neustálými sliby HD programů.
Operátorka z výpovědí se mě ani nesnažila udržet, protože mi prý nemá co nabídnout...
Když jsem jí řekl, že rozšíření HD nabídky slibují už pár let, tak řekl že mám pravdu a toť vše.

Marty
Registrace: 1/2006

Marty

To je sila...Je to odovzdaný hráč a mal by naozaj padnúť a prebrať sa. Oni si to snáď želajú :O

kostik123

Proč by se měl probírat? Kvůli lidem, kteří všude tlachají o HD, ale stejně si kulový objednají a nejsou vesměs ani ochotni za nic platit? Ty ať si nechá Jarda a zkouší s nima udělat terno, hodně štěstí. A těch pár skutečných nadšenců, kteří HD chtějí i s tím, že za něho budou připlácet, to bohužel nevytrhne.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Tak si to uži s Freesatom ja som sním skončil 2010 po 10 rokoch a neľutujem za tú dobu sa tam nič nezmenilo iba názov.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Ale taky se nezměnila cena, teda k horšímu. Na to spousta lidí slyší víc, než na nějaký HD, kde je v nativu stejně velký houno a všechno upscaling, a akorát každej rok jde cena nahoru.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra