Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Nízká hlasitost

Hezký den prosím jak to vyjádřit aby jste se mě nesmáli. Prostě mám Amiko Alien2 triple+ a když se přepnu do Sparku tak mám tam možnost u programů hodně zesílit audio zvuk.
A když jsem v Enigmě2 tak tam nemohu navolit vysokou hlasitost- přitom mám hlasitost na 100%, ale mám zvuk slabý.
Jestli někde je možnost nastavení nějakého audia?
Omlouvám se pokud je to směšné ;)

Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925

kočička
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nízká hlasitost

A co zesílení u televizoru?

Standa22
Registrace: 3/2009

Zesílení

U televizoru je to na maximum taktéž na sto procent, v Enigmě 2 je to taky na sto procent a některé progamy jsou malo slyšet, a když to přepnu do Sparku tak to řve jak svi.a ;)

Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925

kočička

Předpokládám, že se jedná o programy vysílající zvikvou stopu AC3, že ???

bretah
Registrace: 9/2012

Nízká hlasitost

No teď se dívám na tabulku výběr zvukové stopy a mám tam

AC3/DTS downmix zapnuto
kanál stereo a mám to na programu Dajto HD a taky je to slabé :((

kočička

nie všetky "naše"" TV v HD podporujú ac3" stopu,hore spomínaná kombinácia je všeobecné nastavenie v E2...ja si vždy po zmene settingu skontrolujem zv. stopu a v prípade potreby zapnem,ktorú požadujem, u nás " je to tak... R^ :ogre: /týka sa to našich TV/

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Nízká hlasitost

Mat- děkuji- vidíš to mně zase nenapadlo- to bude asi nastavení v TV- musím se na to nastavení podívat- děkuji ;) ;)

kočička

Nízká hlasitost AC3 stopa

bretah jak jsi psal zjistil jsem že ta nízká hlasitost je u zvukové stopy AC3- tak nevím co je to za stopa :(

kočička

AC stopa

tak třeba náhodně jsem porovnal příklad ČTsport HD
vysílá MPEG stopu a i AC3 stopu- když jsem navolil AC3 stopu tak se zvuk výrazně zeslabil, vrátil jsem na MPEG stopu a zvuk se zesílil.

Ale některé programy vysílají jak jsem zjistil pouze AC3 stopu :((

kočička

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra