![]() |
|
Nízká hlasitostHezký den prosím jak to vyjádřit aby jste se mě nesmáli. Prostě mám Amiko Alien2 triple+ a když se přepnu do Sparku tak mám tam možnost u programů hodně zesílit audio zvuk.A když jsem v Enigmě2 tak tam nemohu navolit vysokou hlasitost- přitom mám hlasitost na 100%, ale mám zvuk slabý. Jestli někde je možnost nastavení nějakého audia? Omlouvám se pokud je to směšné ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Nízká hlasitostA co zesílení u televizoru? |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
ZesíleníU televizoru je to na maximum taktéž na sto procent, v Enigmě 2 je to taky na sto procent a některé progamy jsou malo slyšet, a když to přepnu do Sparku tak to řve jak svi.a![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
RE: Nízká hlasitostPředpokládám, že se jedná o programy vysílající zvikvou stopu AC3, že ??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 265 |
![]() |
|
Nízká hlasitostNo teď se dívám na tabulku výběr zvukové stopy a mám tamAC3/DTS downmix zapnuto kanál stereo a mám to na programu Dajto HD a taky je to slabé ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
RE: Nízká hlasitostnie všetky "naše"" TV v HD podporujú ac3" stopu,hore spomínaná kombinácia je všeobecné nastavenie v E2...ja si vždy po zmene settingu skontrolujem zv. stopu a v prípade potreby zapnem,ktorú požadujem, u nás " je to tak...![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
Nízká hlasitostMat- děkuji- vidíš to mně zase nenapadlo- to bude asi nastavení v TV- musím se na to nastavení podívat- děkuji![]() ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
Nízká hlasitost AC3 stopabretah jak jsi psal zjistil jsem že ta nízká hlasitost je u zvukové stopy AC3- tak nevím co je to za stopa![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
AC stopatak třeba náhodně jsem porovnal příklad ČTsport HDvysílá MPEG stopu a i AC3 stopu- když jsem navolil AC3 stopu tak se zvuk výrazně zeslabil, vrátil jsem na MPEG stopu a zvuk se zesílil. Ale některé programy vysílají jak jsem zjistil pouze AC3 stopu ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
![]() |