Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Horký satelitní podzim V Česku

Asi se konečně trochu pohnou ledy v konkurenci.
Od října bude nová DigiTV. Jak na ní odpoví freeSAT?

dasenka
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Horký satelitní podzim V Česku

A na co by měl odpovídat, když je to drahé jako blázen?

toothpick
Registrace: 11/2014

Kde má vlastne uplinkovú stanicu freeSAT ?

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Freesat využívá služby SES Astra (Platform Services).

toothpick

dasenka

vonku až také teplo zase nieje .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

:) Ať si zdražují jak chtějí, já kupuju benzín pořád za dvě kila :))) :)))

Harnadek
Registrace: 6/2009

@toothpick

Mohl bych někde (na Internetu)vidět tvoji satelitní anténu/zařízení? Když přijímáš signály z tolika družice rád bych viděl tvoji "soustavu". Dík za ochotu

vasek33
Registrace: 6/2005

Já bych se rád pochlubil, ale už mě to ani nebaví fotit. Na tu parabolu se práší a prostě už tam jenom tak visí. Nedávno, při tom sledování britského balíčku Sky Movies jsem si uvědomil, že tohle už je historie a nezachrání to ani vládní nařízení :)) Budoucnost patří internetu.

toothpick

@toothpick

OK. můžeš mi říct jak rychlý máš Internet? Kolik MB? Symetr. anebo asymetrický? Via tel.linku nebo WiFi?

vasek33
Registrace: 6/2005

Já mám Internet Standard od O2. Takže to máš asymetrické připojení VDSL s předpokládanou rychlostí kolem 20/2.

toothpick

toothpick

To síce možno máš pravdu, ale myslím si,že sat.trh tu bude ešte mooooooc dlho.Minca má vždy dve strany,ciže všetko má výhody aj nevýhody.Internet má tiež svoje muchy.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Jistě, protože satelit má velký smysl pro sportovní diváky. Ale už nemá ŽÁDNÝ smysl pro seriálové a filmové diváky. Smysl nula.

toothpick

Internet je výborný na sťahovanie.Ako som písal ak má niekto rýchly net a k tomu dobrý upload tak kľudne môže sťahovať aj 3,4 HD filmy zároveň. Osobne to robím tak a max.spokojnosť.Ak niečo chcem buď si nastavím časovač,alebo stiahnem z netu.TV má aj tú nevýhodu,že komerčným staniciam platia výrobcovia veľké prachy na reklamy a mi si to musíme pretrpieť. Iné je to z platenými film.stanicami.Ako som písal,ma to dve strany.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

osobně nemám potřebu stahovat 3 filmy zároveň, protože mi pak trvá 3 dny, než je uvidím :))) Takže to smysl opravdu nemá. Protože ovládám angličtinu, tak jsem plně spokojen s nabídkou Netflixu nebo britské videotéky Now TV (ta je nejlepší na filmy).

toothpick

Dasenka jako už tradičně založila naprosto nesmyslné vlákno a už se zde stejně tradičně neukáže.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

BIDLO

Možná je to tím, že chtěla diskutovat o satelitních platformách a ne o internetu. Ale jinak s Tebou plně souhlasím.

neuzil
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra