Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Přehrávání nahrávky mimo satelit v PC

Nemáte někdo prosím zkušenost s přístrojem Cryptobox 650, z hlediska možnosti úpravy nahrávky placených stanic prográmkem PC_TS.EXE, pak by měla jít přehrát v PC. Zkoušel jsem totiž upravit nahrávku z AMIKO 8260 ( dle parametrů co jsem našel by tam měl být stejný procesor ALI). Překódování proběhne, ale stejně to nejde přehrát. Tak jestli to u toho Cryptoboxu funguje. Případně jaký přístroj v ceně do 5 tis nemá problém s úpravou záznamu v PC, platforma Skylink. Předem děkuji

rafa
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přehrávání nahrávky mimo satelit v PC

zkus videoredo.

Qquiderr
Registrace: 5/2014

Co takhle skusit něco s linuxem?

Mirda2
Registrace: 3/2006

mne by to taky zajimalo neco podobneho. nemam zkusenosti s nahravanim. to ty prijmace koduji jen nahravani placenych programu jako vsechny napr. i nova, prima u skylink? ja bych chtel sat. prijmac ktery aspon tak nahrava v .ts ci proste co se da hned prehrat v pc, ci to ted vyrobcove vsechny dohodli ze to budou kodovat? jako napr. moje lg tv ktera ani z jedne tv na druhe neprehraje nahrane video, protoze sifruje.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Nejlevnější řešení - ICE karta,OPENBOX S2 MINI+ a v PC MPC HC s posl.verzí 1.7.9 - ale linux je linux.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Na inzerát golden media např. 9080,9060 a nebo linux/ICE karta/vu+ zero atd...

Fanyn
Registrace: 11/2007

to sioga_bs

u toho amika je to mimo CT 24 všechno kodovaný takže nepřehraješ

rafa

a jak to delaj ti kteri nahravaji soucasne serialy z tv a davaj na ulozto? na linux prijmacich to jde?

sioga_bs

No na linuxe vo VU+ Solo2 a Zero s tým nemám najmenší problém.Ba dokonca keď som mal v minulosti Arivy tak mi to tuším prehralo aj PC, ale niesom si celkom istý.Z tým programíkom VideoredoTVsuite by to malo ísť,je to GOOD software.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

No na linuxe vo VU+ Solo2 a Zero s tým nemám najmenší problém.Ba dokonca keď som mal v minulosti Arivy tak mi to tuším prehralo aj PC, ale niesom si celkom istý.Z tým programíkom VideoredoTVsuite by to malo ísť,je to GOOD software.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Omluva
Zasa bonne net v Android, moc sa ospravedlňujem.

kostik123

rafa

neviem prečo nepreštuduješ prislušnu sekciu na danom fore?!

par32

par32

můžeš mi prosím hodit odkaz na to forum, jde mi o to chci tem Cryptobox koupit tak proto se ptám, našel jsem v recenzi tady na parabole že tím prográmkem se to odkoduje, tak si to chci jen potvtrdit.

rafa

rafa

vieš že to nieje pekne propagovať konkurenciu....
ab-forum:laughing: info R^

par32

rafa

a ešte niečo : ja z tejto kategorie primačov skôr odporučam golden interstar ;) R^

par32

VU solo

zkoušel jsem šest HD najednou nahrávat,samozřejmě vše jde přehrát i na PC a většina z PC a netu jde přehrát na VU-solo R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

https://www.alza.sk/ab-cryptobox-600hd-mini-d2903196.htm

sioga_bs

pierrepetr

to ti verim, ale nemôžeš predsa vysvetlovať tomuto človeku linux. Ak ma taketo problemy ,tak mu predsa neporadim linux-to by na nom neurobil nič ;)

par32

Když to vezmeš od dobrýho dodavatele nastavený dle svých požadavků tak ani nepozná, že to běží na linuxu.

Mirda2
Registrace: 3/2006

Mirda2

jasně,nechápu co se tady děje ,že dělá kdekdo z linuxu modlu pro pár vyvolených,nejchytřejších inženýrů v oboru sat. techniky,dnes už je skoro vše na linuxu a ani to kdekdo netuší,ani cca 300 lidí v důchodovém věku,kteří ho mají ode mě ,jako zákazníci R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

a vieš kolko som sa nedavno nabehal ked vypadol youtube? Pre obyčajneho bežneho uživatela je lepši golden voyager,alebo cryptobox..... ;) R^

par32

par32

no na tyhle se.re.pe.tičky už musí uživatel něco znát,tady se bavíme o sat.příjmu a jeho nahráváním,tak platí co píšu výše,linux nelinux vše je jedno R^ :laughing: R^

pierrepetr

Přesně jak píše pierrepetr .par32 pochybuju že za tema co jsi běhal napsali někdy na nějaké fórum.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra