![]() |
|
Satsklep PolskoObjednal som si minuly tyzden kartu NC+ sport polsko a zaplatil som. Karta neprisla a e-maily preco, nikto neodpoveda. Poznate cloveka odtial (Satsklep) ktory odpoveda. Dakujem Prekladal som do polstiny |
pietrohad
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoTo mě docela překvapuje, mě přišlo všechno vždy včas. Jen jednou mě poslali jiný modul než jsem si objednal. Komunikovaljsem s p. Rafalem Synowskim (je na satsklepu v kontaktech). Reagoval hned, ochotně a okamžitě zařídil nápravu. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 762 |
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoJak jsi platil ?? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoNeboj trva to tak deset dni,je otazka kdy jsi poslal penize mas v tom vikend tak musis pockat. |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoOn posílal peníze z účtu na účet a hned z nich dělá zloděje. Taková transakce trvá pěkně dlouho. Příště zaplať kreditkou jako normální zákazník v roce 2015. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoPlatil som cez debetnú kartu ale na odozvy prečo, nikto nereagoval to sa mi nepáči. Platba prebehla |
pietrohad
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoUž som u nich predtým objednával a platil, ozvať sa mi mohli |
pietrohad
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoJestli jsi opravdu platil kartou, tak je to divné. |
bretah
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoInak zlodejom si nikoho nenazval len som chcel vedieť ako to funguje |
pietrohad
![]() |
|
RE: Satsklep Polskozlodejom som nikoho nenazval |
pietrohad
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoDoporučuji toho Rafu a komunikuj normálně v angličtině. JEstli nebude odpovídat, tak napiš, že požádáš svou banku o chargeback. |
bretah
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoJá jsem taky nenapsal, že jim nadáváš do zlodějů. Ale že naznačuješ, že ti ty peníze mohli ukradnout. |
toothpick
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoĎakujem za radu (Bretah) hádam pomôže |
pietrohad
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoJá u nich utrácím minimální částky, je to spíš takové otavování. Vždycky si dvakrát za rok nabiju kartu NNK HD za cenu 20 PLN. A ještě se mi nestalo, že by na mě zapomněli. |
toothpick
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoAj keď náhodou nerozumejú v Polštine mohli by sa ozvať. Moja objednávka je 46779. Až sa niečo dozviete dajte vedieť. Ľudia po objednávke si zaslúžia odpoveď. |
pietrohad
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoA dostal jsi mail, že objednávka byla realizována? Mně vždycky posílají tohle:Status Twojego zamówienia został zmieniony. Aktualny status to: przesyłka wysłana |
toothpick
![]() |
|
RE: Satsklep Polskodostal som:gotowe do wysłania |
pietrohad
![]() |
|
RE: Satsklep Polskood tej doby nič ani e-maily |
pietrohad
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoTo znamená, že zásilka je připravena k odeslání. Takže oni vůbec netvrdí, že ti něco poslali. Z toho důvodu to ani nevypadá na podvod. |
toothpick
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoTo ja rozumiem. Ale na otázku či poslali sú ticho však odpoviem že napr. nie preto ... |
pietrohad
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoOdpoveď som dostal (gotowe do wysłania) 1.9.2015 |
pietrohad
![]() |
|
pietrohadSatsklep používám už hodně dlouho a vždy plná spokojenost,při problému je nejlépe jim zavolat a zjistit v čím je problém.Jinak tento obchod funguje na jedničku!![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoSatsklep je OK. I když jsem také jednou na kartu čekal přes dva týdny. Zřejmě karta není skladem. Nechtějí se vymlouvat, tak nekomunikují vůbec![]() |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Satsklep PolskoUrčitě dojde taky jsem čekal asi 10 dní |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
![]() |