Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Obrazová kvalita nové DIGI

Zdravím...
Mám zatím ještě jejich Kaon 1000 HD a ta obrazová kvalita tedy
nic moc,uvažuji jestli by ta obr.kvalita byla podstatně lepší,
kdyby se ta karta s jejich modulem vsunula do některého z VU+,
nebo do některého HD boxu tak,aby ještě v uničtečce jela ICE
skylink a točilo se motorem ,.. je to reálné ..??
...a prosím ty ,co maj ten jejich modul(+) v tv ,jestli by nesdělili svoje poznatky, co se kvality obrazu týče a třeba i jiné..dík

710nav
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Obrazová kvalita nové DIGI

lepší to nikdy nebude, DIGI vysílá na starém satelitu Intelsat 10-02, koukni se jak je starý a pak zapřemýšlej, proč ta kvalita je taková, jaká je. Moduly nic nezmění.

ToZla93
Registrace: 7/2014

Obrazovou

kvalitu nové Digi budeme znát až po 1.10.Tvrdí jaké to bude užasné zlepšení jak SD tak HD. ;) Stará digi s kaonem SD běs a HD uměrné našim poměrum.

hobo
Registrace: 1/2007

@ToZla93

Jako vtip je to velmi povedene, ale kvalita obrazu nemá se starim satelitu ani tu nejmensi spojitost.

zzz
Registrace: 1/2006

kamaráde zzz

jen nepovídej :))) :laughing: :laughing: :laughing:

ToZla93
Registrace: 7/2014

Hlavně

teda pokud se nepletu otázka byla na novou Digi.A tam kvalitu nikdo nezná-nebo snad ano? ;)

hobo

@ToZla93

Jsi vesela kopa, to je videt. Tvuj příspěvek pobavil.Vlastne oba.

zzz

RE: Obrazová kvalita nové DIGI

s kvalitou obrazu to urcite nemá co delat, jako spis s kvalitou signalu na TP z druzice Intelsat 10-02. Kvalitu obrazu muze jedine ovlivnit technicky parametr(kapacita) TP a pocet programu na TP.

HYPER
Registrace: 11/2010

První veta je reakci v souvislosti na stari druzice Intelsatz 10-02.

HYPER

Intelsat 10-02 je v provozu 11 rokem a pokud nebyla zivotnost urcena jinak nez ocekavanych 15 let, tak by tento aparat mel slouzit ještě minimalne 4 az 5 let. Pokud je ocekavana zivotnost satelitu 12 let, tak je tento aparat pomalu před svým ukoncenim provozu. V prehledech jsem ale ocekavanou delku zivotnosti tohoto satelitu nenasel. Predpokladam ale spis standartni dobu ocekavane zivotnosti a tou je doba 15 let.

HYPER

Má minimální životnost 13 let..........

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

to HYPER

K té kvalitě dobře..dejme tomu...třeba si tam Lama umístí svoji..
Ale to co zamýšlím,ten modul s kartou ve vlastním přijímači +
ICE skylink ve čtečce + jízda po orbitu od 75°E do 30°W se správným sw..(biss,Turek,Švýcar,atd až po BBC na 27,5w)to je to,
co bych chtěl...K tomu se můžeš též vyjádřit...Dík..

710nav
Registrace: 10/2006

At je zivotnost jakakoliv, nemá vliv na kvalitu obrazu. Muze mit vliv na pokryti, muze inklinovat, ale neovlivni kvalitu, co vysilatel posila nahoru.

zzz

710nav, nemam odzkouseno, nemuzu ti k tomu nic rict. Habr dik za informaci ohledne zivotnosti druzice Intelsat 10-02. Takze by to mělo jit ještě minimalne dva roky bez potizi. Muze to byt i dele, zalezi na palivu a dalších okolnosti. Uvidíme.

HYPER

ci+!!!

drstistov ste tu nakydali pozehnane,ale ani jeden sa srackovi nezmienil,ze ten ich krasny modul je ci+ rozhrania,takze prijimacov podporujicich toto rozhranie je jak safranu

DM500, 500HD, 8000, VU+Duo, QBox HD, Topfield SRP2100 Skylink MULTI HD, UPC Direct, Hello HD, TnK, SkyIT Toroidal T90 /42E, 36E, 28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 5E, 1W, 4W, 15W, 30W/ Gibertini OP 150, SuperJack 24" Pioneer PDP-LX5090H, Loewe Individual L

Nextwave

Zkušenost;

Mohu posoudit, měl jsem jejich Kaon a nyní mám CA modul s kartou v Technisatu. Obraz dle mého mínění je dobrý (MÁM SVOU PARABOLU A KONVERTOR)pořízeno právě kvůli natáčení. Pokud porovnám německé programy tak ten rozdíl není až tak hrozný. Pochopitelně mluvím o HD programech. Programy v SD, tak tam je rozdíl třídy. Předpokládám, že budou vysílat z nové družice aby zajistili kvalitu.
Jediné co mě štve, že můj Technisat neumí zpracovat zvuk v AC3, digi sport1 HD. Pokud má někdo radu jak to odstranit?

citro
Registrace: 11/2014

citro

taková rada nebude asi k mání.Jedině výměna sat.přijímače ale kolik jich to umí tak 3?O moc víc to tedy nebude. :-/

hobo

Mimo jiné

nová Digi bude podle jejich vyjádření dodávat nové přístroje ale i současně udajně moduly i CI.Dotaz byl přeci na novou Digi.

hobo

Pokud teda MTV LIVE HD na 13°E vysílá AC3,podle Lyngsatu (1013 E AC3) ano

Tak můj veterán Opticum 9500 HD jede jak z praku:
Audio Decoding: AC3, LPCM, LC-AAC, AAC, MP3

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

To je možné, ale zase nemá CI+.. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra