![]() |
|
Austria TelecomMůžu se prosím zeptat proč nemůžu naladit tady tuto frekvenci:http://www.lyngsat.com/providers/at/Telekom-Austria.html 12643,1- jak navolím tu , 1? SR- symb. rychlost 556 FEC 3/4 Někde jsem se dočetl nevím zda je to pravda že některé boxy takové frekvence prostě nenajdou- je to pravda? Já mám Amiko Alien 2 Triple+ a to potvora nenajde. Tak se chci zeptat které boxy by takové frekvence zvládly? Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 110 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Austria TelecomPC kartaDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
kočičkozkus se zeptat ještě na dalších dvou fórech. Nestačil ti kompletní návod jterý si již dostal jinde?Zřejmě tě neuspokojila odpověď že máš přijímač a LNB, které to prostě neumí. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
kočičkoi když se budeš ptát na dalších 10-ti fórech jiná odpověď neexistuje než ta, kterou si již dostal - tvůj přijímač a LNB to prostě neumí. Nedokážeš to pochopit? |
Dagy2
![]() |
|
RE: Austria TelecomV LNB to nie je![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
Austria telecomno tak se omlouvám no- že jsem si to dovolil no, ale asi Dagy2 nemáte až tak pravdu- Jak píše pele tak v LNB konvertoru to není.Tak když jste tak chytří tak co kdyby jste poradili- tak vyhoď to Amiko a pořiď si jiný box- ale to už neporadíte přesně který box a nebo kterou TV kartu, ale vysmívat to se umíte. Ale i za to Vám moc děkuju, vážím si i toho Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
RE: Austria Telecommáloktorý prijímač dokáže spracovať tak nízke SR ! Vantage 8000 ešte ako tak s problémami ale to je jeho hranica. Bežné prijímače a taktiež linuxové majú problém od SR 1000 a a niektoré berú len od cca SR 2000. Ak chceš prijímať takéto programy, kúp si radšej PC kartu ako píše pele1. Najlepšie TBS6983 tá zvláda v pohode aj SR 100.![]() Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
Austria TelecomDěkuji Ti Peon za vyčerpávající odpověď takže to mě napadlo to jako příklad já nevím kolik společností vysílá na takových frekvencích to budou mít teda omezenou sledovanost- že se jim to na takových v uvozovkách šikovných frekvencích vyplatí vysílat? To teď píši jako všeobecně, já nevím jestli bych to vůbec rozkodoval ten Telecom Austria ty rádia, a nebo jestli vysílají volně- to je jedno, ale šlo mě pouze o princip s těmi frekvencemi, Děkuju moc- totiž to ani nikde v technických údajích boxů není. díval jsem se na různé- prostě oni to neuvedou že tyto nízké frekvence boxy neumí- tak proto jsem se zkušených dovolil zeptat- protože mě to nikdy nenapadlo že to box nezvládne![]() ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
kočičko-kocourenikto sa ti nevysmieva.Na frejku si dostal presný návod čo robiť. Rovnakú odpoveď ti dali kolegovia tu, ešte aj ten Vantage8000 ti dali ako tip úplne rovnako. Aj LNB si dostal vysvetlené do detailu na frejku prečo nie hociaké. Aj popis o veľkosti antény a umiestnení na tvojom paneláku si dostal... Na mňa to pôsobí len tak, že namiesto toho, aby si si teraz trochu pogugloval s novými informáciami ktoré si dostal a dal dotaz či napr. karta ktorú nájdeš je vhodná, resp. má s ňou niekto skúsenosti začínaš odznova úplne rovnakým dotazom o desatinnej čiarke. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Austria TelecomTBS 5980 taky zvládne SR kolem 500. Myslím, že za cenu kolem 3.000,- je to nejlepší karta (ACM, VCM, Multi Input Stream). |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
Ano všem Vám mockrát děkujiAno, dostal děkuju Vám všem, vážím si toho, a budu studovat dál![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
RE: Austria TelecomOsobně věřím, že existují karty s kterýma naladíš FTA programy jako Rai HD, Rete 4 HD, Italia 1 HD, Canale 5 HD, France 2 HD, HD 1, RMC Découverte HD, Numéro 23 HD, Cherie 25 HD, L´Equipe 21 HD... |
toothpick
![]() |
|
L´Equipe 21 HDDěkuji, ten kanál L´Equipe 21 HD ten jsem taky zkoušel - ten vysílá taktéž na takové nízké frekvenci, ale on vysílá na jiné družici i na vysoké frekvenci myslím teď to nevím![]() ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
RE: Austria TelecomTyhle všechny kanály jsou na pozici 5 West a slouží jako zásobárna pro francouzské a italské DVB-T sítě. Které jsou narozdíl od těch českých plné HD programů.http://en.kingofsat.net/hdtv-5.0W.php |
toothpick
![]() |
|
Austria telecomDobře děkuju moc Vám všem![]() ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
kočičkaco tam má být zajímavého ? |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
PeonJen tak cvičně. Zkusil jsem Vantage 8000 a neúspěšně. Při ladění signál zachytil, ale neuložil. |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
mesabNic asi zajímavého nějaké rakouské rádio, vidíš máš asi Vantage a taky to nenašlotady jsou také nízké frekvence 5.0 °West http://en.kingofsat.net/hdtv-5.0W.php To taky asi nepůjde ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
to kocickanevim co ti bylo odpovezeno na jinych forech, ale ver, ze je pravdou (tak jak pise i Dagy2) ze spolu s prijimacem, jenz je schopny zpracovat SR 566, potrebujes i LNB s velmi stabilnim kmitoctem oscilatoru (nejlepe s PLL zavesem), nebot nemuzes mit stabilni prijem na kmitoctu s sirkou pasma cca 0,5Mhz s pouzitim klasickeho DRO LNB s toleranci +- 3-5Mhz (pokud se ti podari nahodou tu odchylku kmitoctu korekci ladenim kompenzovat, tak jakykoliv drobny faktor, jako zmena teploty a.j. ti prijem opet nasledne znemozni). |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
kaosTakže je to i teda tím konvertorem já mám tento:http://www.inverto.tv/products/product.php?id=57, nevím já jsem si ten satelit nemontoval- já jsem chtěl nějaký pořádný konvertor po té firmě co mě to montovala- tak proč mě nedoporučili nějaký pořádný, oni to sami asi ani neví Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
add kocickatreba neco takoveho : http://img24.cz/images/64526735068583526746.jpg ale to uz musis sahnout hloubeji do kapsy .... |
kaos
![]() |
|
add2 kocickatak se v tom tvem odkazu podivej na 8-my a 9-ty radek v odkazu "Specifications" (a to si vyrobce jeste silne fandi) |
kaos
![]() |
|
kaosTak to mě nedoporučili, to asi ještě ani neviděli, a ani se to tu do ČR oficiálně nedováží, a ktomu se musí ještě něco dokoupit držáky atd, a co je na tom tak drahé přes 50 000Kč na naše penízeSatelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
kaosLO Initial Accuracy +/- 1.0 MHz Max.LO Temperature Drift +/- 3.0 MHz Max. Myslíš toto: takže to jsou ty hodnoty A kolik by měly být teda pořádné hodnoty? Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
to kocickaasi cca obdobne jak vidis na stitku SMW LNB (Lo Stability +- 25kHz), da se k tomu prijit za nejakych cca 200E, u jinych vyrobcu (NJR a.j.) i lacineji |
kaos
![]() |
|
kaosTakže za 200 EUR? Já bych do toho aj šel, ale to žádná firma to tu u nás v česku asi nemá, nevím proč to nemají, já to objednám někde v cizině a ani nevím jaké držáky- to je jakési hranaté- no teď se mě nesměj no nerozumím tomu natolik a stejnak mě to nenamontují![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |