![]() |
|
gps navigace sygicDobrý denMám v mobilu navigaci sygic a při navigování ztrácí signal gps,potom se už nechytne a je nutné jít do menu mobilu a zapnout znovu.Může být chyba v mobilu mám huawei y 500?Vadí mě že není schopná při ztratě signálu znovu sama najit signál. |
dal1
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicA zkoušel jsi jinou aplikaci pro navigování? To za tebe nikdo nezjistí, jestli je chyba v této aplikaci a nebo v softwaru tvého telefonu. Hardwarová chyba? To asi určitě ne-e. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
sigiczkus nahrát jinou variantu,já ji používám jako velký satelitní tachometr s 15 mm analog.čísly,dobře vidět,je némlich stejně přesný jak u polišů laser,držím ho na 57-8 km a je od nich klid |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicU těch Huaweiů je velký problém, že jsou bez alternativní podpory. Takže pokud výrobce něco nedotáhne, u moderních komplexních telefonů běžná věc, tak tam nemáš co nahrát. Proto je lepší třeba ... já nevím, Samsung S4 mini. Například. |
toothpick
![]() |
|
RE: gps navigace sygicTo není vždy jen "železem". Mám Z2, fw 4.4 a 5.0 super a od 5.1 časté výpadky GPS a zrovnu u Sygicu. Zajimavé je, že třeba u Navigonu jsem tento problém nezzanamenal. Určitě i pro Huawei najdeš alternativu a to bez potřeby rootu. U iphonu 3g a první FW pro 4g jsem to řešil externí GPSkou břes BT od Nokie, maximální spokojenost a to jsem ji hodil klidně do kastliku :). |
BlueDream
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicTiež mám sygic navigáciu v mobile Sony xperia, a ten samí problém.Sygnal sa mi stráca(žiaden gps sygnal)no o chvílu nabehne (musím na aute pootvorit okno :) ). Ono to bude v tom že mobily maju horšie príjmače gps sygnálu. |
roock
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygic![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: gps navigace sygicOno to bude tim , ze to je telefon....a vyvojari chteji do vseho nacpat vse, a tim padem stojim cim dal vice veci za h..o.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicTreba ja mam samsunga S4 a sygic pouizivam stale, ale jeste jsem nejke vypadky nezaznamenal.Muze to byt aj mobilem. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
re:gps SygicZdravím.mám ten samy problém.mám Huawei g630 a cca poslední 3 měsíce musím po zapnutí ho třeba i restartovat.Je to můj už třetí mobil od Huawei a vždyjsem si do něj koupil Sygic a fungovalo to vždy bez problémů a byl jsem spokojený .také nechapu co se děje ? Zkusim se obrátit přímo na SygicJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicMám Zopo ZP530 a z navigáciou una problema![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicJa mám Nokiu C5 02 s navigáciou od výrobcu a funguje aj so slabším signálom. Zradila ma len na dovolenke po Taliansku, keď od Benátok nižšie, prestalo hlasové informovanie. Že by ju niekto blokoval? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicStáhnul jsem si do mobilu tuhle navigaci a naprostá spokojenost.http://www.svetandroida.cz/navigace-be-on-road-ve-sleve-nepropasnete-jedinecnou-sanci-201309 |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
Huawei a sigicMám LTE G6 a na cestě cca 600 km hin a 600km zpět žádný výpadekPravda,že to mám jen s běžící mapou a tachometrem.Možná,že to provedení LTE má lepší parametry od výrobce.Po mém hrubém zacházení mi operátor pujčil v záruce gratis HUAWEI Y530 a ta šlapala stejně. |
korkoran
![]() |
|
RE: gps navigace sygicSygicom ako takym to neni. Mne na starej xperii mini nikdy gps signal za normalnych podmienok nevypadava. A mam aj rychly fix gps, ale mam root a upraveny gps.conf. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicSygic používám léta.Před dvěmi lety jsem měl Xperii a byla to hrůza, stále Sygic padal, ztrácela se GPS. Před tím na jiné značce dva roky žádný problém. Tak jsem se naštval a po 5 měsících jsem reklamoval Xperii zejména pro tuto závadu a byla uznána. Co mám dva roky LG D605, nevím co je výpadek Sygic a to ho používám na cestách i po Asii a USA ke vší spokojenosti.... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicToto bude trochu mimo, ale je to také ztráta signálu.Při cestě letadlem jsem chtěl sledovat trasu letu na GPS navigaci na tabletu s Androidem. Na zemi a během startu všechno fungovalo, ale při dosažení letové hladiny kolem 3-4.000m a letové rychlosti cca 700km/h navigace ztratila signál. Vše se obnovilo při přistávání, jakmile jsme klesli a snížili rychlost. Nevíte někdo, jak to je s použitím navigace ve vyšších výškách a rychlostech? Dík. DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicJde o problem tohoto typu telefonu (Y550), mam ten samy problem, jde o "zaseknuti" polohy. Neni to problem konkretniho navigacniho softu ani ztraty signalu. Pohledejte fora, objevuje se tam celkem casto. Reseni pokud vim zatim neexistuje. Prozatim jsem se smiril s manualnim vyp./zap. GPS nebo pockat asi 3 minuty a navigace se chyti sama. Bohuzel to muze byt uz za prejetou odbockou ...![]() |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
ztráta gpspokud vím,tak za letu je veškerá soukromá komunikace znemožněna pro nerušený provoz leteckého provozu |
korkoran
![]() |
|
RE: gps navigace sygicsygic používám denně už léta ( na Lenovo A 6000 a na Samsungách) a s gps nemám a neměl sem problém. Je to rozhodně HW problém.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicNení to úplně pravda. Pokud má zařízení možnost přepnutí na letový režim, což můj tablet má, tak lze používat.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
RE: gps navigace sygicAz to letadlo drbne, pak si muzete presne zjistit ze kam........ a bude tragedie, ze jo?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: gps navigace sygicJestli letadlo spadne, tak to nebude zapnutým tabletem. Posádka kolem mne chodila celou dobu letu a nikdo mne neupozornil, že dělám něco špatného. Při letovém režimu zařízení pouze přijímá, takže ovlivnění dalších přístrojů na palubě je nulové. Některé společnosti již nabízí připojení k internetu na palubě a to již musí být zařízení ve vysílacím režimu.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
![]() |