![]() |
|
Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ??Zdravím. Před několika dny se mi na pozici Nova HD začala hrát Nova /SD/. A u jinejch programů je to stejný. Co se to děje. poradí mi někdo. Díky. |
chinda66
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 116 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 103 | |
![]() |
|
dobré ránohttps://www.parabola.cz/zpravicky/24535/skylink-z-nazvu-hd-kanalu-novy-odstranena-pripona-hd/![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@chinda66Asi málo čteš, zde na Parabole se tu již o tomto problému hafo napsalo![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Díky za zprávu. Nemám tolik času abych tady seděl každej den. Díky. |
chinda66
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE:Nova HD__Fanda HD_a další.Kde jsou?Třeba v O2Tv...O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Saták1pro pár vyvolených?![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
@pf09Souhlas, já se s O2 také nechytám. Ale co nadělám, na satu je poměrně slušný výběr.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Tak O2 nemůže za to, že se Glisníkovi nechce platit, že jo. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
bretahco má Glisník společného s OuTů?![]() ![]() |
pf09
![]() |
|
Co nadělámeNovu HD máme u freeSATU a nově bude u Digi CZ.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...ještě ze mám upc tam mam novu a primu group v hd![]() ![]() |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
A Skylink,ten maximálně novácké programy překlopí do MPEG-4, ale vysílát je bude stále jen v SD. HD by musel Nově platit a to se mu nechce![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
pussycatnenene... ne že my co máme satelit, ale spíš my co prostě nemůžeme dosáhnout na ten kabel, co ho soudruzi zakopali jen ve velkých městech a kousek od ústředny... jo my ostatní máme smůlu :-) |
pf09
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?.......jestlipak víte, co je to chynda a chcapka....?![]() ![]() ![]() |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
Nechci rýpat do Skylinku,ale rozumné by bylo, kdyby zavedl na serpo zvlášť balíček HDček za vyšší cenu než SD nabídku, aby se mu to vyplatilo. Klienti snad pochopí, že za HD si musejí připlácet, jinak to nevidím.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...kvasnak: Glisníkovi to bude nejspíš jedno, horší by to bylo s prostým lidem, kterému by se (opět) zvednul servisní poplatek, což by jenom ve zdejší diskuzi (taktéž opět) vydalo na několik stran - nepochybně velmi plodné - diskuze![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...A na co, když chtějí SD v nejbližší době zrušit... a to se jich nezastávám :-) |
pf09
![]() |
|
@pf09Já jsem cca.15km od Brna a v pohodě.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Saták1??? já 66 km :-)))) |
pf09
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...pf09: Skylink nechce SD zrušit, Skylink chce všechno překlopit z MPEG-2 do MPEG-4. A pokud bude HD k dispozici, tak možná i do HD, ale pokud ne, tak to zůstane v SD (jako CS Film, Retro a další). Pouze mediálně se o tom moc nemluví, protože pro diváka je přínos při změně SD/MPEG-2 do SD/MPEG-4 naprosto nulový, akorát musí investovat do nového přijímače. Takže proto ta růžová omáčka okolo HD.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Za všechno mohou mimozemšťani a za zbytek Glisník.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Alza?![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Fand-y mozno skoda, ale niejaka Nova mi je u zadnej casti tela. A aj tak nativneho hd obsahu bolo minimum. Tak za cim plakat? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...100 tabletů týdně...![]() |
pf09
![]() |
|
@technikTKRVím, ale možná, že by vše zahojil nižší servisní poplatek u SDček a zvýšený u HDček, jinak to nevidím. Dost lidem stačí SD byť v MPEG-4, ale pro Skylink jsou to nízké náklady, jak za HD. To by měl i klient pochopit, že kvalita levná není.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Není jedno jestli na ty reklamy koukáte v SD![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 103 | |
![]() |
|
![]() |