![]() |
|
Sling TV - americká kabelovka levnější než UPCOhromující nástup internetových On Demand služeb, který se České republice zatím úplně vyhnul, si ve Spojených státech vyžádal dávno rázná řešení. Jedním z nejnovějších je internetová platforma Sling TV, kterou provozuje americký satelitní operátor Dish Network. Za nízkou cenu 20 USD měsíčně nabízí balíček 22 programů. Chybí zde klasické komerční televize, které naopak u nás tvoří hlavní osu všech televizních služeb. Jedná se tedy většinou o placené programy. Jako doplněk se nabízí několik extra balíčků, každý za cenu 5 USD. Z nich nejzajímavější bude určitě balík "Hollywood Extra" se zajímavými filmovými kanály Epix, Epix 2, Epix 3, Epix Drive-In, SundanceTV, Turner Classic Movies.Registrace a sledování Sling TV je samozřejmě možná i v České republice, je k tomu potřeba nějaká vhodná Smart DNS nebo VPN služba, která zamaskuje českou IP adresu. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...Ono,der USA,je cca o 10 roku pred soudruhy z Evropy,to je stara a znama vec (viz. internet v CATV - DAVIC and DOCSIC). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...Myslím, že nemusím dodávat, že službu je možné otestovat na stránce sling.com (překvapení). Testovací období je 7 dní. Funkční bude zřejmě všechno kromě HBO. Při registraci je, jako skoro vždycky, vyžadována platební karta. Ale pokud v testovacím období službu zrušíte, tak částka nebude reálně odečtena z vašeho účtu. |
toothpick
![]() |
|
toothpickNo a co stím nestačíte sledovat český a slovenské tv natož nějakou usa propagandu úplně k ničemu aspoň pro 99% lidí zde a nezajímavé anglicky mluvící stanice.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 985 |
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...Můžete tam sledovat v základním balíčku například na AMC seriál "Fear the Walking Dead". Vůbec bych se nedivil, kdyby kvalita byla mnohem lepší než na českém AMC![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...kanon39 pokud budeme sledovat pouze česke a slovenské tv mužeme se rovnou vrátit do pralesa k opicím![]() ![]() ![]() |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...sory že jsem ti skazil nick (69) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
wadermyslel jsem to jinak česky mluvený sorry,zahraniční tak akorát sport jinak nic.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...Sport je tam taky v základu ESPN a ESPN2. |
toothpick
![]() |
|
toothpickstačí bohatě to co mám jede to 48palců tv a spokojenost ani to nestíhám sledovat musel bych být otrokem tv a to zase ne díkyUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...To už je první argument. Protože pochopitelně sledovat v 03:00 nějaké seriály, to skutečně není pro každého. To pak vypadáš ráno jako ta postava ze seriálu Živí mrtví. |
toothpick
![]() |
|
RegistraceTakhle vypadá ta finální stránka:--- http://s1.postimg.org/z8915sqq7/slchan.jpg --- Já bych tam napsal svoje vlastní jméno a pak bych šel na stránku www.unitedstateszipcodes.org. Tam bych zadal svoje pravé domovské PSČ, jestli v Americe existuje to samé. Pokud ano, tak bych ho použil a našel bych v něm nějakou platnou adresu. Nejlépe s podobným číslem popisným jako má váš dům, ale to nemusí být třeba podmínka. Pokud stejné poštovní směrovací číslo v USA není, tak přičíst na konec jedničku a pokračovat v hledání. |
toothpick
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...Druhá možnost (ještě mnohem rafinovanější) je napsat do toho políčka "Street Adress" jenom číslo![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...![]() ![]() |
kappybar7
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
najlepšia bude asi tuhttp://www.oneplaylist.eu.pn/index.php/database/deletedstreamsvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...V pohodě jsem to zaregistroval na jeden kostel v Jižní Karolíně. Adresa tam tentokrát musela být, ale ten kostel to sežralo jako malinu. |
toothpick
![]() |
|
První testyZ karty to nic neblokuje, objevila se tam jenom transakce 0.0,- Kč. Tím se nejspíše testuje, že karta je platná a aktivní.Maximální kvalita obrazu odpovídá satelitnímu SD vysílání. Nejsem úplně spokojený s tím, jak funguje ta automatická regulace toho streamu. Myslím samozřejmě přenosovou rychlost. Nesnáším automatiku (české HBO), kde člověk toho moc neovlivní. |
toothpick
![]() |
|
ScreenshotyŠafářová - Kvitová LIVE na ESPN 2http://s1.postimg.org/uxm534acv/espn2a.jpg Americká televize History 2 http://s22.postimg.org/t8a5udooh/h2a.jpg |
toothpick
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...Nová verze aplikace Sling vyžaduje nastavení regionu ve Windows na Spojené státy. Nemá to nic společného s nastavením jazyka nebo klávesnicí. Jedná se o regionální nastavení, které slouží jako vodítko pro jednotlivé aplikace. |
toothpick
![]() |
|
To já radějiplatím 20 dolarů na rok,ale s tím kostelem je to perfekt fígl,ty jsou tam chránný![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...Za 20 doláčů ročně máš satelitní share několika zajímavých paketů. Ale rozhodně za tuhle cenu nemáš americké programy. Tam je ta cena 20 USD měsíčně naprosto férová! Někdo platí i 5x tolik. |
toothpick
![]() |
|
toothpickpři jejich platech to je úúplně směšná cena (hodinová mzda), já jsem ale už dosportil,já jen honím motor po orbitu,najdu a vypnu![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
Zaujímavosť, ale OTObama premenoval najvyššiu horu USA. Už sa nevolá po republikánskom prezidentovi, ale vrátil jej pôvodný domorodý názov Denali. Republikánom a obdivovateľom Williama McKinleyho sa to nepáči.![]() |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Sling TV - americká kabelovka levnější než...Máme tady první problém. Nová verze aplikace Sling TV nějakým způsobem pozná vaší lokaci. Takže je potřeba používat verzi 4.8.123![]() http://webapp.movetv.com/player/win/slingtv.msi |
toothpick
![]() |
|
![]() |