![]() |
|
Illusion M5 + CA ModulPekny den, chtel bych pozadat o radu zkusene uzivatele. Mam sat. prijmac Illusion M5 (je to uz dedecek)a myslel jsem ze v nem rozchodim kartu Skylink (irdeto) kdyz koupim CA Modul ale nestalo se. Chci se zeptat zda se to musi osetrit i nejak softwarove, nebo to proste nepojede? Ma s tim nekdo zkusenost? V aplikacich mam nainstalovany nmulticam2 v2.41 muze to byt na skodu? Diky za reakce. |
suprk
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Illusion M5 + CA ModulTenhle dedeček sloužil v pohode nekolik let ,verze multicamu nemá vliv na ca slot ,možná máš špatný modul nobo je slot v illusionu vadný ,do roka stejne všechno bude v jiné norme -takže radči kup nový hdbox -zatím skus možná softwer kyng a refresh karty![]() |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Illusion M5 + CA Modulhttp://home.kyngdvb.com/main-downloads-page/sd-models-software-versions ---když tak na to koukám na M5 ani flash na kyng není,tak ho odlož do sklepa a kup neco nové![]() |
WADER
![]() |
|
RE: Illusion M5 + CA ModulJak píše kolega WADER, že je to dědeček a bude asi mít CA rozhraní pro modul "CI". Jestli jsi do SATU zasunul modul s rozhraním "CI+", tak to nemusí fachčit. Kup si modul SMIT IRDETO HD CI/CI+, má na spodní etiketě - dva Ean kody.![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Illusion M5 + CA ModulCA modul se ti vždycky hodí ,každopádne už je čas box vymenit-i když osobne atlas cristor/kyng verze ješte používám v ložnici![]() |
WADER
![]() |
|
RE: Illusion M5 + CA ModulAtlas MainSoftware A2.59Author: K.Y.N.G Date: 07 July 2014 Downloads: 253696 x --- vzhledem na počet stáhnutí koukám že nejsem sám kdo dedečka ješte občas používá,hold nostalgie ![]() |
WADER
![]() |
|
RE: Illusion M5 + CA ModulKoukám že se ješte atlas prodává![]() ![]() |
WADER
![]() |
|
RE: Illusion M5 + CA ModulDiky za info, jinak ten modul mam SMIT IRDETO HD CI/CI+ takze tam bych problem nevidel, jsou tam i dva kody jak pisete. Jen nechapu proc to nejde... |
suprk
![]() |
|
RE: Illusion M5 + CA ModulMusíš umět v instál menu SATU ten modul ""INICIALIZOVAT"" a potvrdit to + v podmíněném přístupu - potom to maká. Někdy je nutný i restart satu a tam to v zákl. instál. menu je.![]() ![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Illusion M5 + CA ModulKoukal jsem se na to a v instalacnim menu jsem zadnou moznost nenasel ohledne inicializace. Co se tyce podmineneho pristupu tam ted mam NO MODULE. Chtel jsem se zeptat jak se ten dedek restartuje? Hledal jsem nejake tlacitko navic a nic :-D Diky. |
suprk
![]() |
|
to:suprkVlastním ještě taky tento satelit,ale již ho nepoužívám,používám linux(xtrend),Illusion na svou dobui byl jeden z nej přístrojů,jela na něm jako na prvním DIGI tv v emu,ale to jsem odbočil,výše zmiňované u mě taky nefungovalo,mám smit skylink ready(modul)ci+,právě to plus je problém,toto M5 nepodporuje,údajně nahrát K.Y.N.G,ale jde to jen u určitého použitého čipu v přístroji,ale to už si nepamatuji,bylo to někde na netu...nechť se daří.![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
![]() |