![]() |
|
Netflix-žádost a raduZdravím, udělal jsem si účet na Netflixu, abych ho vyzkoušel během měsíčního trialu. V článcích o netflixu jsem četl, že se jedná o videopůjčovnu a tv. Bohužel nikde nemohu žádné tv najít, mám tam jen vidopůjčovnu, kde se dá vybírat podle různých žánrů, ale tv nikde. Je to tedy pouze videopůjčovna a tv tam nenajdu ? děkuji.. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: Netflix-žádost a raduTo asi mysleli "TV" jako televizní pořady (nejenom seriály). Těch je tam samozřejmě několik set. I klasické věci, třeba všechny díly seriálu Přátelé v luxusní HD kvalitě. Celkově Netflix je zajímavý svými originálními seriály. Určitě vyzkoušej megahity Marco Polo, Orange Is the New Black, Sense 8. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
toothpickdíky za vysvětlení.. |
jliv
![]() |
|
RE: Netflix-žádost a raduPokud hledáš televize, tak je najdeš na švýcarském serveru Zattoo. Zdarma je tam v pěkné SD kvalitě velká spousta televizí z celé Evropy. |
toothpick
![]() |
|
RE: Netflix-žádost a raduA kdyby ti ten Netflix chodil pomalu, tak si přepni na britskou verzi. Myslím v tom menu DNS služby. Ta britská verze Netflixu chodí jako drak, i v primetimu okamžitě nabíhá full HD. |
toothpick
![]() |
|
toothpickdíky za tipy..to zattoo znám,bohužel jsem nerozchodil to DNS4ME, kde byla švýcarská VPN, ale ted ji nemám, takže se tam nedostanu. Nemohl jsem nikde najít free VPN pro švýcarsko. Ted jsem si pořídil k avastu secureline VPN a tam není bohužel žádná švýcarská VPN k dispozici, zkusil jsem anglickou, hodilo mi to na britskou verzi zattoo, ale tam je malá nabídka tv.. |
jliv
![]() |
|
RE: Netflix-žádost a raduAmerické televize na internetu v originální kvalitě nenajdeš, tam už je dávno každá lineární televize prakticky placená. Výjimkou jsou lokální programy. Tohle se mi líbí:https://www.youtube.com/watch?v=r2mS-vOBrCs |
toothpick
![]() |
|
![]() |