![]() |
|
kvalita signáluzdarec chlapi chtěl bych se zeptat proč u linuxu vitamínu mi ukazatel signálu ukazuje nesmyslné hodnoty ,např .na Badru u Kanálů MBC mi ukazuje 75 procent což je kravina .U minulého přijímače ještě sdéčkového Dreamsky byla informace o kvalitě signálu pravdivá ,to bylo myslím kolem 20-25 procent.Vitamín najednou ukazuje 75 procent ,je to u více programů ,prostě nesmysly .Né že by mi to vadilo ale ptám se tak ze zajímavosti a jestli se s tím dá něco dělat nebo to nechat být.díky moc všem za reakce.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: kvalita signáluAsu jsou ty procenta stazeny k jine zakladni jednotce. Kdyz to procento vyjadruje jen pomer neceho k necemu a zrovna v tomto pripade nikdo nevi ceho k ceme...... |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: kvalita signáluJe prostě potřeba definovat tzv. 100% signál a pak donutit výrobce receiverů aby tu definici akceptovali. Přeji hodně úspěchů a pevné nervy.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxondíky moc za odpověd nechám to tak a prosím tě speciálně tebe bych chtěl o něco moc poprosit pokud se nebudeš zlobit a nevadilo by ti to tak bych komunikoval a zeptal se tě spíše na soukromých zprávách .dej vědět a díkec.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: kvalita signáluMám je aktivované...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: kvalita signáluIndikátory/teplomery/na akomkoľvek satelitnom prijímači,sú len informatívne a nič nehovoriace údaje,nie sú relevantné.Jednoducho ukazujú že je nejaký signál,kvalita a pod.ale nie sú skutočne učujúce.Napr.ja používam Openbox rady 8xx na nastavovanie paraboly,ale tiež sa nemôže rovnať z merákom za 300-600€,ale mne stačí a nastavím parabolu k spokojnosti zákazníka a nie je to drahé.Takže sa netráp,je to v podstate prkotina.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
Jo a jak ?Je to Sat-recevierem ? "" Šunt "" . Nebo parabolou. No tu šunku si nikdy nekoupím. Co stroj,tak to je na bádgrafu jinak..![]() ![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
nastavvenkovní jednotku na maximum,je jedno na jakém přijímači,nesmí ukazovat stále 100%,pak už koukej na TV a ne na teploměry![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
ten openje na nastavení celkem super,má rychlé odezvy![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |