Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

kvalita signálu

zdarec chlapi chtěl bych se zeptat proč u linuxu vitamínu mi ukazatel signálu ukazuje nesmyslné hodnoty ,např .na Badru u Kanálů MBC mi ukazuje 75 procent což je kravina .U minulého přijímače ještě sdéčkového Dreamsky byla informace o kvalitě signálu pravdivá ,to bylo myslím kolem 20-25 procent.Vitamín najednou ukazuje 75 procent ,je to u více programů ,prostě nesmysly .Né že by mi to vadilo ale ptám se tak ze zajímavosti a jestli se s tím dá něco dělat nebo to nechat být.díky moc všem za reakce. :((

marksony
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: kvalita signálu

Asu jsou ty procenta stazeny k jine zakladni jednotce. Kdyz to procento vyjadruje jen pomer neceho k necemu a zrovna v tomto pripade nikdo nevi ceho k ceme......

J a
Registrace: 7/2005

Je prostě potřeba definovat tzv. 100% signál a pak donutit výrobce receiverů aby tu definici akceptovali. Přeji hodně úspěchů a pevné nervy.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

saxon

díky moc za odpověd nechám to tak a prosím tě speciálně tebe bych chtěl o něco moc poprosit pokud se nebudeš zlobit a nevadilo by ti to tak bych komunikoval a zeptal se tě spíše na soukromých zprávách .dej vědět a díkec. R^

marksony
Registrace: 3/2006

Mám je aktivované...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Indikátory/teplomery/na akomkoľvek satelitnom prijímači,sú len informatívne a nič nehovoriace údaje,nie sú relevantné.Jednoducho ukazujú že je nejaký signál,kvalita a pod.ale nie sú skutočne učujúce.Napr.ja používam Openbox rady 8xx na nastavovanie paraboly,ale tiež sa nemôže rovnať z merákom za 300-600€,ale mne stačí a nastavím parabolu k spokojnosti zákazníka a nie je to drahé.Takže sa netráp,je to v podstate prkotina.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Jo a jak ?

Je to Sat-recevierem ? "" Šunt "" . Nebo parabolou. No tu šunku si nikdy nekoupím. Co stroj,tak to je na bádgrafu jinak.. :) R^ :) ...

CES
Registrace: 4/2007

nastav

venkovní jednotku na maximum,je jedno na jakém přijímači,nesmí ukazovat stále 100%,pak už koukej na TV a ne na teploměry R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ten open

je na nastavení celkem super,má rychlé odezvy R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra