![]() |
|
Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulySpoločnosť Digi Slovakia ponúkne pri svojej satelitnej platforme Nová Digi TV CAM moduly. Už v minulom období služba zvažovala, že moduly ponúkne, pôvodne však podľa slov zástupcov služby nesplnili očakávania na jednoduchosť inštalácie na čo najväčší počet TV prijímačov.„Áno, pripravujeme sa na spustenie CAM modulov. Vybrali sme si dodávateľa zariadení, aktuálne prebiehajú ich technické testy,“ povedal riaditeľ marketingu a predaja Digi Slovakia Roman Vavrík. Moduly prídu niekedy v štvrtom kvartáli. Podľa Vavríka je snahou operátora poskytovať ich „do konca roka“. Aj bez boxu, či vo vlastnom zariadení Zariadenie s kartou sa vkladá do televízora či zariadenia s podporou DVB-S2. Službu by ste tak mohli ovládať aj priamo cez jeho ovládač. CAM moduly umožňuje využívať Skylink a freeSAT. V ponuke ich nemá Magio Sat, ten ich podľa informácií Živé.sk ani nezaradí. Sprava s webu z..e.sk |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyNo kooonečne.Ak bude rozumná cena tak predplácam Digi Sporty kvôli PL-o nič iné mi nejde.Predpokladám,že nejaký športový balík Digi Slovakia má.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyPokud to budou moduly CI+ tak je to o ničem ..... |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyMá, za 13.10 eur měsíčnbě. To je 360,- Kč. A musíš se upsat na dva roky, jinak zaplatíš různé aktivační a instalační poplatky ve výši 46.40 eur. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulySamozrejme že budú CI+ inač to nemá pre nich žiaden zmysel.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyA nepříde vám bIbý platit dva roky za tuhle službu, když nevíte kdo bude za rok tu Premier League vysílat? A když si dáte smlouvu bez závazků, tak zaplatíte za první rok celkem 204 eur. To je cena karty polské NC+. |
toothpick
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyJe to uz unavne..-,neustale jakesik splantane teze...Prokristapana,tuz jsou tito provideri totalni hnu*pi,ci kyho vyra?Devce nestasne,slozite,hodne,tenke,snive...![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulySky UK nemyslí na žádné vlastní přijímače a je to s přehledem nejúspěšnější platforma v Evropě. To nemá s úspěchem nic společného. Když Sky Italia začala vypínat sdílečům karty, tak všichni křičeli, že to bude její konec. A samozřejmě se ukázalo, že většina diváků si v klidu čučí na ten dodávaný receiver a jsou naprosto happy. |
toothpick
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyat to preklopi vsecko do HD pak ty moduly budu mit zmyselpremier ligue je zdarma na Turmenistanu HD , vsecky atraktivni matche staci jenom pootocit talirem do leva ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
matinoa není to už moc doleva???![]() ![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
matino300A na ten Turmenistan HD ti stačí 80 parabola?![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
hossstačí![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
Turmenistan HDNo jo parabola asi stačí,ale držák bych musel pořádně prodloužit,abych mohl otočit na tuto pozici:![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
Turkmen HDNa 80 to valí jak z praku![]() ![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 691 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyTen Turkmenistán je prakticky mimo dosah civilizace, tam to může chodit ještě několik let. K tomu ta Belgie na Hotbirdu. |
toothpick
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyKdyž nechcete platit nějaký platformy kolenovrti pusťte 200kila a máte fotbalu na pos...í ani nevíte na co čučet a nemusíte pořát točit někam do tramtárie hoo ať si nechá postavit stožár jak na žiškově a chytne možná i japonce se státní televizí a možná i kim čong una.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 993 |
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyUrčitě je stabilnější ten Turkmenistán, než nějaký pořádně vytížený levný sharing služby. |
toothpick
![]() |
|
toothpick3 roky a no problém musíš vědět kde co a jak, mít spolehlivý zdroj ale je to každýho věc kam cpe peníze a za co já jsem spokojený pokud to půjde takhle dál neměním a pokud ne variat je po chuja.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyJenomže když hledáš věci zadarmo, tak se přitom leccos naučíš. Víš co jsem se všechno naučil při těch experimentech s internetem za posledních několik dní? Myslím o fungování geoblokace? Já už vím přesně a detailně, jak se co dělá. Umím si sám zjistit přesně který adresy musím maskovat a který můžu používat plnou rychlostí. Odblokuju si sám třeba francouzskou TF1. |
toothpick
![]() |
|
toothpickto ti neberu může to být zajímavý ale to mě moc nebere tyhle věci nemám moc času sedět na internetu já radši jedu na ryby a nebo do přírody kolo někam se psem tv mám jen jako chvilkový odreagování a na usínání ale jinak tomu co tě baví fandím kdysy o hodně věcí o satelitech a příjmu zajímal ale dnes už ne jen něco málo co jen potřebujujá nebo pomoct jiným.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyOno to má i bezprostřední finanční efekt. Za chvíli začíná USOpen a já jsem si docela jistý, že to budu sledovat přímo na stránkách USOpen.org. Nenapadá mě vůbec nic, co by mi v tom mohlo zabránit. |
toothpick
![]() |
|
polská karta s EPL nestojí 200€Ale stojí 145€ , což je cena do 4000,-Kč , to je cca 333,- Kč měsíčně.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyJenomže za těch 203 eur tam máš všechny stanice CANAL+ HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, TVP Sport HD, NSport HD, BBC HD, MTV HD. |
toothpick
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyPoliaci, to je dobrá volba....futbalu dosť, obraz OK"..![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyza 20 € to mám na celý rok.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Digi TV pôjde aj bez boxu. Cez CAM modulyV tom Turkmenistánu dokonce zadarmo. A o tom to je. Chodí to stabilně, má to prý solidní obraz. Stačí na to malá parabola. Není co řešit. |
toothpick
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |