Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

HDTV satelitní přijímače

Zdravím, řadu let pozívám Technisat Digit HD-8. Potřebuji další, pomůžete mi s výběrem? Uvažoval jsem o TechniSat DIGIT ISIO S2, TechniSat Digit ISIO S, TechniSat Digit ISIO S1. Prosím korektně, děkuji.

X12A77B27
Registrace: 2/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HDTV satelitní přijímače

Opět nám ujel vlak. Češi zavádějí HD vysílání a v Indii se šíří 4K.
http://www.tatasky.com/wps/portal/TataSky/product/tatasky4k

toothpick
Registrace: 11/2014

Přijímač Vu+ Solo 4K bude novinkou výrobce, ale kdy bude? Že nám ujel vlak, NIC NOVÉHO toothpick. Čekal jsem adekvátní odpověd na otázku.

X12A77B27

Každou chvíli začnou tyhle přijímače nové generace proudit do Evropy. Bude to v řádu týdnů, to co připravuje Canalsat France a Sky nejsou žádné technické testy, ale příprava na regulérní vysílání. Takže to je moje odpověď.

toothpick

Uveďte tedy název přijímače nové generace, popřípaďe i s cenou od Canalsat France a Sky. Jinak je tato odpověd na nic. Děkuji.

X12A77B27

Pokud se týká TechniSatů, tak ISIO S1 se už asi nedělá. Sám mám ISIO STC a mohu ho doporučit, i když už je to cenově trochu víc. Anebo naopak hodně levný Technistar S2 s modulem (ten má jedna známá pro základ Skylinku).

jirka67
Registrace: 2/2006

Tak si kup nový drahý HD přijímač za cenu blížící se 10 tisícům Kč. Chytrému napověz, hloupého nakopni.

toothpick

toothpick a jeho komunikace je IQ-0. Předem děkuji jirka67, TechniSat Digit ISIO S1 se ještě doprodává.

X12A77B27

Tak hurá pro něj, dokud je cena ještě vysoká. :)))

toothpick

Ano, ale bacha u ISIO S1 s problémem zobrazení dvou programů v DVBS-2 u Skylinku. Už přesně nevím, ale takhle nějak tam ten problém je. Tj. když v ISIO S1 máte 2 karty Skylink a jeden program nahráváte a na druhý se např. chcete dívat, tak je problém. ISIO S1 se musí složitě přinutit, aby začal nahrávat (anebo sledovat) na 2.tuneru, pak to jde.

jirka67
Registrace: 2/2006

Pokud sem toothpick nenapíšete něco konkrétního, tak blbostma neotravujte slušné lidi. Jenom hňup se takhle chová!!!

X12A77B27

neviem na co to chces pouezivat ale toto sa oplati
http://www.elektropeha.sk/index.php?route=product/product&path=56_60_163&product_id=15

loop12
Registrace: 7/2007

S vyberom ti nepomôzem /aj ked mam 2 TECHNISATY/, odbornik na T-sat je DAGY, okrem toho si nenapisal co od noveho STB ocakavaš /dvojtuner,multimedia,atd./, ale asi by som uz nekupoval novy STB bez kodeku HEVC, buduci rok by sa mali vyrojit ako huby po daždi, budú ME vo futbale, v auguste 2016 bude olympiada a ine sportove akcie, ktoré uz budú prenášané a vysielané v natívnom 4K rozlísení, samozrejme ak mas FHD TV a 4K TV v najblizsich rokoch neplanuješ tak ti 4K STB bude asi na nič, aj keď..., moc sa o tom nehovorí ale kodek HEVC šetrí cca. 30% kapacity pri vysielani FHD oproti staremu kodeku H.264, takže budúcnosť je určite s HEVC, ako rychlo sa HEVC a 4K vysielanie presadí ukáže až čas, je ale v tejto súvislosti priam komické, že SKYLINK teraz vyzyva svojich zákazníkov k výmene starých MPEG2 STB za "moderné" MPEG4 HD STB ...

satylu
Registrace: 1/2015

Děkuji loop12 i satylu. Vím že přijde H.265, Nemohu mít 4K TV jsem omezen místem. Technisat Digit HD-8 chci dát do dětského pokoje, proto hledám nový přijímač. Jedná se mi zas o perfektní obraz a zvuk,jasně že to nelze porovnávat s 4K TV.Mohu dostat od tebe kontakt na DAGY. Děkuji.

X12A77B27

vsak kvoli perfektnemu obrazu som ti ponukaol tento linuxovy prijmac co sa tyka aj aplikacii ako hnbtv,a dalsie rozne neobmedzene pliginy

loop12
Registrace: 7/2007

Aha. Takže ty víš, že HD stb v ceně kolem 7 tisíc už se vůbec nevyplatí kupovat. Taky zároveň víš, že 4K přijímače se objeví na trhu ještě do konce roku. Ale píšeš mi, abych s tím neotravoval slušné lidi. :)))

toothpick

toothpick neser!!!

X12A77B27

toothpick nauč se číst a neotravuj!

X12A77B27

loop12 díky.

X12A77B27

Do prodeje se chystají 4K produkty značek Vu+, Gigablue, Xtrend, Vantage, Vestel a mnohé další. Obrázky zde:
http://www.hifi-forum.de/viewthread-216-828.html

toothpick

toothpick koukám že to jde i jinak, to je přínosem pro každého aspoň ke čtení. Ale jak jsem už psal jsem omezen místem, ne penězi. Takže 4K TV jde mimi mne i s 4K STB.

X12A77B27

to X12A77B27

Bud naprosto v klidu,neuvedl jsi ani cenu či jaká platforma bude využívána....tedy jestli budeš "na síti",zdali budeš nahrávat nebo budeš chtít koukat třeba na tabletu na zahradě...... Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Kamil_k4

Stačí si přečíst o co šlo. Pochopíš. Končím, nikam to nevede.

X12A77B27

X12A77B27

Mam Isio S1, spokojnost, ale ako pisal jirka, je problem pri nahravani dvoch HD programov, ale da sa to. S1 uz konci, je na trhu 4roky, ked chces Technisat a nie su problem peniaze, tak chod do STC - dvojtuner fungujuci OK, obraz a zvuk zrovnatelny s S1, funkcne ovela vyssie.

HornetF18
Registrace: 10/2011

Jasně, kup si Technisat STC za desítku. Ale počítej s tím, že ty nové 4K přijímače budou začínat na hodně podobné ceně. Já myslím tak dvanáct :)))

toothpick

toothpick

Stále nečteš a nechápeš co jsem psal, tak proč reješ. Dělá ti to dobře. 4K přijímače tu nejsou, tak budu čekat rok??? Mám FHD TV,4K STB asi k tomu nejde. Nebo snad ano?? Jsem omezen místem,tak nemohu mít 4K TV. Poraď když jsi borec nakonec.

X12A77B27
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra