![]() |
|
HDTV satelitní přijímačeZdravím, řadu let pozívám Technisat Digit HD-8. Potřebuji další, pomůžete mi s výběrem? Uvažoval jsem o TechniSat DIGIT ISIO S2, TechniSat Digit ISIO S, TechniSat Digit ISIO S1. Prosím korektně, děkuji. |
X12A77B27
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 40 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeOpět nám ujel vlak. Češi zavádějí HD vysílání a v Indii se šíří 4K.http://www.tatasky.com/wps/portal/TataSky/product/tatasky4k |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačePřijímač Vu+ Solo 4K bude novinkou výrobce, ale kdy bude? Že nám ujel vlak, NIC NOVÉHO toothpick. Čekal jsem adekvátní odpověd na otázku. |
X12A77B27
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeKaždou chvíli začnou tyhle přijímače nové generace proudit do Evropy. Bude to v řádu týdnů, to co připravuje Canalsat France a Sky nejsou žádné technické testy, ale příprava na regulérní vysílání. Takže to je moje odpověď. |
toothpick
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeUveďte tedy název přijímače nové generace, popřípaďe i s cenou od Canalsat France a Sky. Jinak je tato odpověd na nic. Děkuji. |
X12A77B27
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačePokud se týká TechniSatů, tak ISIO S1 se už asi nedělá. Sám mám ISIO STC a mohu ho doporučit, i když už je to cenově trochu víc. Anebo naopak hodně levný Technistar S2 s modulem (ten má jedna známá pro základ Skylinku). |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeTak si kup nový drahý HD přijímač za cenu blížící se 10 tisícům Kč. Chytrému napověz, hloupého nakopni. |
toothpick
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačetoothpick a jeho komunikace je IQ-0. Předem děkuji jirka67, TechniSat Digit ISIO S1 se ještě doprodává. |
X12A77B27
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeTak hurá pro něj, dokud je cena ještě vysoká.![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeAno, ale bacha u ISIO S1 s problémem zobrazení dvou programů v DVBS-2 u Skylinku. Už přesně nevím, ale takhle nějak tam ten problém je. Tj. když v ISIO S1 máte 2 karty Skylink a jeden program nahráváte a na druhý se např. chcete dívat, tak je problém. ISIO S1 se musí složitě přinutit, aby začal nahrávat (anebo sledovat) na 2.tuneru, pak to jde. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačePokud sem toothpick nenapíšete něco konkrétního, tak blbostma neotravujte slušné lidi. Jenom hňup se takhle chová!!! |
X12A77B27
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeneviem na co to chces pouezivat ale toto sa oplatihttp://www.elektropeha.sk/index.php?route=product/product&path=56_60_163&product_id=15 |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeS vyberom ti nepomôzem /aj ked mam 2 TECHNISATY/, odbornik na T-sat je DAGY, okrem toho si nenapisal co od noveho STB ocakavaš /dvojtuner,multimedia,atd./, ale asi by som uz nekupoval novy STB bez kodeku HEVC, buduci rok by sa mali vyrojit ako huby po daždi, budú ME vo futbale, v auguste 2016 bude olympiada a ine sportove akcie, ktoré uz budú prenášané a vysielané v natívnom 4K rozlísení, samozrejme ak mas FHD TV a 4K TV v najblizsich rokoch neplanuješ tak ti 4K STB bude asi na nič, aj keď..., moc sa o tom nehovorí ale kodek HEVC šetrí cca. 30% kapacity pri vysielani FHD oproti staremu kodeku H.264, takže budúcnosť je určite s HEVC, ako rychlo sa HEVC a 4K vysielanie presadí ukáže až čas, je ale v tejto súvislosti priam komické, že SKYLINK teraz vyzyva svojich zákazníkov k výmene starých MPEG2 STB za "moderné" MPEG4 HD STB ... |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeDěkuji loop12 i satylu. Vím že přijde H.265, Nemohu mít 4K TV jsem omezen místem. Technisat Digit HD-8 chci dát do dětského pokoje, proto hledám nový přijímač. Jedná se mi zas o perfektní obraz a zvuk,jasně že to nelze porovnávat s 4K TV.Mohu dostat od tebe kontakt na DAGY. Děkuji. |
X12A77B27
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačevsak kvoli perfektnemu obrazu som ti ponukaol tento linuxovy prijmac co sa tyka aj aplikacii ako hnbtv,a dalsie rozne neobmedzene pliginy |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeAha. Takže ty víš, že HD stb v ceně kolem 7 tisíc už se vůbec nevyplatí kupovat. Taky zároveň víš, že 4K přijímače se objeví na trhu ještě do konce roku. Ale píšeš mi, abych s tím neotravoval slušné lidi.![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačetoothpick neser!!! |
X12A77B27
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačetoothpick nauč se číst a neotravuj! |
X12A77B27
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeloop12 díky. |
X12A77B27
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeDo prodeje se chystají 4K produkty značek Vu+, Gigablue, Xtrend, Vantage, Vestel a mnohé další. Obrázky zde:http://www.hifi-forum.de/viewthread-216-828.html |
toothpick
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačetoothpick koukám že to jde i jinak, to je přínosem pro každého aspoň ke čtení. Ale jak jsem už psal jsem omezen místem, ne penězi. Takže 4K TV jde mimi mne i s 4K STB. |
X12A77B27
![]() |
|
to X12A77B27Bud naprosto v klidu,neuvedl jsi ani cenu či jaká platforma bude využívána....tedy jestli budeš "na síti",zdali budeš nahrávat nebo budeš chtít koukat třeba na tabletu na zahradě......![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Kamil_k4Stačí si přečíst o co šlo. Pochopíš. Končím, nikam to nevede. |
X12A77B27
![]() |
|
X12A77B27Mam Isio S1, spokojnost, ale ako pisal jirka, je problem pri nahravani dvoch HD programov, ale da sa to. S1 uz konci, je na trhu 4roky, ked chces Technisat a nie su problem peniaze, tak chod do STC - dvojtuner fungujuci OK, obraz a zvuk zrovnatelny s S1, funkcne ovela vyssie. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: HDTV satelitní přijímačeJasně, kup si Technisat STC za desítku. Ale počítej s tím, že ty nové 4K přijímače budou začínat na hodně podobné ceně. Já myslím tak dvanáct![]() |
toothpick
![]() |
|
toothpickStále nečteš a nechápeš co jsem psal, tak proč reješ. Dělá ti to dobře. 4K přijímače tu nejsou, tak budu čekat rok??? Mám FHD TV,4K STB asi k tomu nejde. Nebo snad ano?? Jsem omezen místem,tak nemohu mít 4K TV. Poraď když jsi borec nakonec. |
X12A77B27
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |