![]() |
|
Formule 1 další dva roky volně na RTLOd roku 1991, tedy bezmála 25 let, vysílá německá televize RTL přenosy všech závodů F1. Ani v budoucnu se na tom nic nezmění. Formula One World Championship Limited (FOWC) a populární komerční vysílatel se sídlem v Kolíně nad Rýnem se dohodli na prodloužení stávajícího kontraktu o další dva roky až do konce roku 2017. Stejnou smlouvu uzavřela i německá placená televize Sky, která nabídne přenosy bez reklam. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLF1-ka ma vôbec neberie, jeden z najnudnejších športov aké poznám. :) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLJá si naopak myslím, že po tom odpojení systému Cryptoworks rakouské ORF je to zajímavá zpráva. Teď už se to dá prakticky sledovat jenom na Švýcarech, ale ten Viaccess podporuje jenom menší část přijímačů. Navíc už to chodí nějak podezřele dlouho, celé roky, takže bůhví jestli nebude brzo konec. Švýcaři navíc prakticky nemění klíče, tím se liší od ORF. |
toothpick
![]() |
|
toothpickKedy presne skončili Rakušané v EMU ? |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLPředloni jsem byl v Rakousku v Diettachu blízko města Styer a tam měli v kabelovce za 10E měsíčně Tv+internet vše ORF+komerč.německé TV a pár PAY TV SKY AT.Za tu cenu u nás by jim urvali ruce.Kvalita obrazu nic moc,ale za tu cenu,no neber to.K tématu pokud bude RTL a pod vysílat pro SUI+DE+AT dále Free tak se na tento trh jen tak nikdo nedostane.Kupní síla těchto domácností je asi největší v Evropě. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLORF skončila v emu přesně 30.06.2015. |
toothpick
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLDík za info Vorti.![]() |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLFormule stratili na aktraktivite ciastocne preto, lebo to dobabrali zase kravataci. Zmenou pravidiel,nezmyselnymi pravidlami a elktronickymi upravami, ktore nahradzuju mozog a skusenosti a schopnosti pilotov.Ale uz sa ma nieco zmenit, aby jazdil pilot a nie elektronika, ktora mu ukaze kedy ma pridat plyn a kedy brzdit atd.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Beijing 2015 Opening CeremonyJeště jedna důležitá věc. Spousta evropských televizí se rozhodla nám tak trochu zatajit zahajovací ceremoniál atletického mistrovství v Číně. Začíná zhruba v 10:55 našeho času. Ale existuje několik řešení. Všem by měla fungovat čínská televize CCTV1.http://tv.cntv.cn/live/cctv1 Technicky zkušenější diváci mohou sledovat oficiální stream IAAF na Youtube. Je k tomu potřeba nějaká exotická IP adresa ze seznamu na stránkách IAAF. Já používám Mexiko. ![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLF1 na RTL to už je klasika![]() |
kappybar7
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLNa ty Youtube přenosy bych si taky rychle zvyknul. Nejlepší vstupenka na atletické MS. Spousta lidí ani netuší, že Youtube je významná sportovní platforma, zvláště v Jižní Americe.http://s24.postimg.org/4zqcvdt05/iame.jpg |
toothpick
![]() |
|
PeterHumaxMáš naprostou pravdu. Proč ztrácet dvě hodiny času jenom kvůli tomu abych se dozvěděl jestli vyhrál Hamilton nebo Rosberg. To všechno ostatní mimo TV je zajímavější.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
Kde se dá najít ta exotická IP adresa?Snažil jsem se na stránkách IAAF najít tu exotickou (exotické) IP adresu o které píše toothpick, ale nepodařilo se mi to. Asi neumím pořádně hledat.Poraďte mi prosím někdo zkušený. |
fousek
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLTady to je. Předposlední odkaz v tom odstavci nazvaném Live streming. Tam máš seznam teritorií, kde funguje ten Youtube kanál. Potom už jenom potřebuješ oblbnout Youtube.http://www.iaaf.org/news/press-release/beijing-2015-broadcast-intentions |
toothpick
![]() |
|
BIDLOTento rok už 2krát vyhral![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kappybar7
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLOmlouvám se za svou "hloupost" v této oblasti ale jak získám tu IP (např. mexickou) adresu abych oblbnul youtube. Prosím o nějaký polopatický návod - jsem již ve věku, ve kterém lidé moderní technice moc nerozumí ale přesto chtějí její vymoženosti využívat. |
fousek
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLUž je to vyše mesiac čo zomrel Jules Bianchi.![]() |
PeterHumax
![]() |
|
fousekJá používám službu DNS4ME, která v sobě kombinuje relativní jednoduchost a neuvěřitelné možnosti. 14 dní je zdarma a potom 20 amerických dolarů ročně. |
toothpick
![]() |
|
kappybar7Tos mě fakt utěšil. Na té absolutní nudnosti současné F1 to ovšem fakt vliv nemá.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLjj ale tu ide o to že nevyhrávajú len Meďáky, ale aj môj najneobľúbenejší pilot... |
kappybar7
![]() |
|
kappybar7Jenom vyloženě náhodou, když ti Meďáci něco totálně zpackají, jinak jsou všichni ostatní bez šance.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
![]() |
|
toothpickprosím tě, zajímá mě ten DNS4ME, udělal jsem si účet, mám ted 14 dnů trial na vyzkoušení, ale neumím to rozchodit. Nejsem žádný znalec sítových připojení. Vůbec nevím, jak to nastavit, resp. ty DNS servery jsem přepsal, v routeru jsou vidět, ale nic se neděje, funguje to jako po staru. Mohl bys mi prosím pomoci nějakým návodem, jak to nastavit, co a kde ? dík.. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLZměnit primární a sekundární DNS. To už asi máš. Restartovat počítač. A potom musíš mít svojí IP adresu v těch IP Access Zones. Ta stránka jí sama pozná (kliknout na "use current IP").Pak si můžeš nastavovat jednotlivé služby na stránce Services. Ta změna může trvat od několika vteřin až po několik minut. |
toothpick
![]() |
|
toothpickdíky, ale tohle všechno mám..DNS změněno, v IP access zones mám svoji IP, ale nic..předpokládám, že restarovat PC nemusím, neboT jsem to nastavoval v routeru nikoliv pc a tam se po uložení DNS router restartoval, nebo je to to špatně ? jak pak poznám, že to funguje nebo nefunguje..jak to vlastně pak používat ? ty jsi tady psal, že si vybíráš nějaké mexico..zkouším to na těch videiích z youtube z MS v atletice, ale stále mi to hlásí, že to nejde přehrát.. |
jliv
![]() |
|
RE: Formule 1 další dva roky volně na RTLPoznáš to tak, že jdeš na hlavní stránku Netflixu a když ti to nabídne "Start Your Free Month", tak je všechno v pořádku. Normálně to Čechy vyhazuje ven. |
toothpick
![]() |
|
toothpicktak jsem to zkusil a vyletí tato hláška : Sorry, Netflix is not available in your country yetco tedy mám ale špatně ? když je to vše vyplněné ? |
jliv
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |