Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Novinky z infolinky Digi Tv

Dnes jsem volal na infolinku Digi abych mohl na toto fórum umístit nejnovější informace.Takže po rozšíření o všechny programy,které má být uskutečněno nejpozději koncem října má nabídka Digi obsahovat celkem 105 kanálů, když to vezmu kolem a kolem tak dnes může klient,který přijímá všechny kanály přes StB sledovat 70 kanálů i když oficiálně inzeruji 65 kanálů takže to je rozšíření o 40 kanálů, což je dost.Za to si člověk pronajimajici StB Kaon a využívající balíčku Filmboxu a služeb Filmboxlive zaplatí cca 350kc.Nejpozději od října mají přejít filmboxy do základu a balíček Filmbox má být zrušen takže díky tomuhle ušetřím cca 50 Kč které můžu dát na navýšení ceny za základní balíček který bude po novu stát 299 Kč, do toho budou nabízet úplně nové StB a přibudou HD programy,a HBO programy takže i kdybych měl se vším platit 500 Kč tak do toho jdu,protože sice zdražej, ale něco přesunou a zrusej aby nám ušetřili, ale v celkovém součtu je to parádní změna s tím, že nejdéle začátkem září bude na netu uveřejněn nový ceník služeb včetně nových obchodních podmínek, takže z mé strany spokojenost

carlos87
Registrace: 2/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Novinky z infolinky Digi Tv

Jenomže polská karta NC+ stojí už zase jenom 200 eur. Zlevnili to asi o tisícovku. Takže to máš necelých 500,- korun měsíčně. A ta nabídka vypadá poněkud jinak. Jsou tam například všechny zápasy Ligy mistrů v HD kvalitě.

toothpick
Registrace: 11/2014

Základ v HD + pronájem zařízení + HBO HD za 500,-Kč měsíčně? Hezká představa, ale úplně mimo mísu :razz:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Novinky z Digi Tv

Uvidíme co je mimo mísu v říjnu bral bych to i za 600kc

carlos87

Abonent DIGI bude mít Ligu majstrov jenom v úterý :) protože DIGI nemá ani slovenskou STV. Takže to bude lovit někde na torrentech.

toothpick

Myslím že to bude zajímavé když budou sport programy v HD ligu mistrů máme v úterý v Čechách a ve středu u bratrů

jiri55
Registrace: 7/2015

Jenomže DIGI nemá slovenské programy! To musíš mít buď dvě české platformy + natáčecí zařízení. A nebo ZDF. Takže stačí ten motor. Otázka jak s ním ten DIGI šmejd bude otáčet :laughing:

toothpick

Novinky z Digi Tv

Za víc jak 600kč to nedaj, potřebuji zákazníky a za 600kc by to moc lidí nabrali

carlos87

Myslím ze to bude do 500 Kč vše jinak k tomu Sky Link se serv.poplatkem

jiri55
Registrace: 7/2015

jiri55

A dva přijímače + dvě paraboly. Takzvaný český tuplák. :laughing:

toothpick

Tak mě ta karta Nc+sport:850,-zl vychází při aktuálním kurzu okolo 450,-Kč/měs.vč,filmových kanálů v HD-no nekup to! R^

hoss
Registrace: 8/2015

Musíš k tomu přidat dopravu a nějaké ty drobné odchylky v kurzu. Někdo taky objednává na dobírku a to může být mírně dražší.

toothpick

toothpick

Ano,to je pravda,ale i tak to může být lepší nabídka než Digi za nových podmínek?-podstatné bude na kolik vyjde vč. DigisportHD1.

hoss

To: hoss Dobrej kauf :) Filmové kanály kde žvatlaj po polski? Děkuji nechci :laughing:

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Oni tam žvatlají i anglicky s polskýma titulkama. Dneska je na programu "Transcendence" v hlavní roli Johnny Depp.

toothpick

Samozřejmě filmové po polski,ale i v orginále s titulky,mi to problém nědělá,ale chápu,že někomu to vadí.

hoss

Já to taky chápu. Když někdo neumí anglicky, tak ty polský titulky jsou mu na nic. Protože to je samý czwsz... To než přečteš, tak je to dávno pryč.

toothpick

toothpick

Čus asi jsi trochu mimo už vidím jak si většina objednává poláky když jim kulový rozumí to asi těžko to by byl vůl aby platil 450 kč za něco čemu nerozumí to by byl padlý na hlavu.Já to neřeším mě zajímá v cizí řeči max sport to znamená za 200kila od poláků,holanďany,francouze,němce,španěly,čechy a ještě mnoho dalšího bohatě stačí víc ani ťuk.Tak neblni tu hlavu s polákama za 450 nikdy bych to nedal.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

miky

Mnel jsi aspon jednou prepaid kartu od Canal+polska /nebo NC+,pokud ne tak nežvástej hlouposti ! jednou objednáš a bereš jí pak každý rok ,ten obraz te proste políbí :))) ,víc nereaguji tohle je o digi ,i když nechápu proč znova nové vlákno ;P

WADER
Registrace: 12/2009

S tím sdílením se taky blbne lidem hlava. :laughing: Tvrdí se jim, že to všechno běží vždycky stabilně. Ať si klidně něco vyberou, že absolutně neuvidí žádný sekání. Že to vůbec neexistuje, aby se to sekalo.

toothpick

kanon69

Pokud nerozumíš polákum vrať se do školy :laughing: zbohem / venujte se digi nebo pritakávejte skylinku off.....

WADER
Registrace: 12/2009

jiri55: Za 500,-Kč plná nálož nebude ani omylem. Tolik totiž stála v roce 2006, a to bez HD. Takže čekat, že po 9 letech bude stejná cena, je naprosto nereálné.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

tak hlavne,

ze napriklad dvojtyzdnova letna dovolenka pre celu rodinu pri mori nas vyjde cca 2.500eur...a krasna celorocna podivana na tv digi snad viac nevyjde. no, je to o prioritach, kto co a ktoru sat. platformu preferuje. nie?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

wader

špatně čteš já nepsal o sobě ale o druhých že nerozumí polákům a o tu řeč nestojí zůstaňte na zemi 70letý nebo 60 letý už rychle kupuje poláky chacha chichi chuchu za 450.Já jsem napsal co mě zajímá.Jinak Digisport v hd srovnatelný obrazově jak s polákama tak holanďanama tak s francouzama a jinýma.můj názor čus

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Prepaid karta Nc+ je super a hlavně pro PL,nádherný obraz!
Digisport1Hd za současnou cenu ujde,ale nemá takovou kvalitu a po zdražení uvidíme kdo si ponechá DigiCZ?Já asi ne!

hoss

Tak mi vysvětli, kde budu jako abonent DIGI sledovat ty středeční zápasy Ligy mistrů? Pro většinu Čechů ta soutěž možná nemá žádné jméno, ale pro mě je jedna z priorit :))

toothpick
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra