![]() |
|
Digisport - vysielacie práva hokejDnes podpísali novú zmluvu na vysielanie českej extraligy - 90 prenosov zo základnej časti + celé play-off.Zápasy po novom budú začínať v pracovné dni o 17:20 hod. Nedele o 15:20 hod. Prvý zápas v piatok 11.9.2015 o 17:20 Třinec - Chomutov Slovenskú extraligu bude vysielať RTVS, vždy iba v nedeľu.... och joj... to radšej mohol získať práva niekto kto bude dávať zápas z každého kola... |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
Digisport - vysielacie práva hokejČo sa týka českej ligy - tam som v pohode, mám ČT Sport to je možno najlepšia práca s hokejovou súťažou aká je možná.![]() U nás - nie, nech má RTVS nedele, ale piatky či utorky sa mohli predať inej TV. Aj v ČR v minulosti vysielali viaceré TV spolčnosti (ČT + Nova)...u nás to tak teraz bude pri futbalovej lige. Som zvedavý či RTVS urobí super nedele s futbalom a hokejom alebo si to rozdelí a futbal prehodí na sobotu od štartu hokejovej ligy. |
dory99
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE:DigisportHlavně že budou oba Digisporty v Digi v HD, taktéž v HD zařazují ČT 1, ČT 2, ČT Sport, Nova i Prima. Dále Lama do nabídky Digi zařazuje např. HBO HD, HBO 2, HBO Comedy, AXN White a AXN Black. Neopomenu ani žádaný Sport 2. Napsal jsem jen ty nejzajímavější programy, které jsem vyčetl v dopise, který mi dnes od Lamy dorazil. Je jasné že budou balíčky a cena za základ 299 kč.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
![]() |