![]() |
|
Prepojenie TV a sat.prijímača cez HDMIZdravím, mám taký problém, že pripojím HDMI k TV (LG) a sat.prijímaču (AMIKO) a nehraje ani zvuk ani obraz. TV aj prijímač HD, prepínam v Inpute na HDMI atď ale nič. Kábel vo vedľajšej izbe na DVB-T funguje. Keď mám pripojený SCART a pripojím súčasne aj HDMI tak sa prepne zvuk automaticky cez HDMI. Skúšal som aj prepínať obraz na rôzne hodnoty (1080 atď), naskakovalo mi NO OSD in Scart move, switch tv to HDMI.Viete poradiť aké iné nastavenia by mohli byť kľúčové? |
dory99
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
To dory99Vieš koľko je typov Amikov.Musíš upresniť.Je to satelit na terstriálne vysielanie,je to na SD,alebo je to HD na S2?My nevieme takto poradiť prečo cez Skart to ide a cez HDMI nie?Na Skart nemôžeš dať viac ako 720p,neprenesie,je to nižší prenos tak na 50%,oproti HDMIDM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
Prepojenie TV a sat.prijímača cez HDMIAMIKO SHD-7900 CICX PVRSatelit Skylink. Zapnuté som mal SD vysielanie |
dory99
![]() |
|
RE: Prepojenie TV a sat.prijímača cez HDMITo je choroba tychto prijmacov ale biely tlacidlom sa do da poriesit |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Prepojenie TV a sat.prijímača cez HDMIStačilo kontaktovat svýho prodejce, kterýmu dal vydělat.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Prepojenie TV a sat.prijímača cez HDMIneviem ako je to u Amika, ale môj predchádzajúci sat mi to urobil tiež, stačilo ho pripojiť cez SCART a potom cez nastavenie vybrať vysoké rozlíšenie, t. j. viac ako 720p, dal som uložiť, vypol som sat prijímač, prepojil sat s tv pomocou HDMI zapol jedno aj druhé a fingovalo to. Len neviem, či to bude fungovať aj tebe, za vyskúšanie nič nedáš, hlavne napíš či pomohlo![]() |
daali
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: Prepojenie TV a sat.prijímača cez HDMIdaali: A potom si vypojil SCART a išlo?![]() |
dory99
![]() |
|
RE: Prepojenie TV a sat.prijímača cez HDMIToto je podobný STB ako Amiko 8000.Skús to preflashovať cez RS-232 na FW.1.4.99,ale predtým daj továrko a aj potom a malo vy to šlapať aj cez HDMI,samozrejme v nastaveniach AV-musíš dať 1080i,nie že tam budeš mať auto.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Prepojenie TV a sat.prijímača cez HDMInepamätám presne, ale zdá sa mi že som to nechal zapojené, dnes by som to odpojil, ale myslím že nie je problém vyskúšať. Vyskúšaj najprv s odpojeným SCART |
daali
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
to amíkoje mi tedy mašinka,ještě,že ho neznám![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |