Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Skylink nebo Freesat

Již 11 let jsem zákazníkem Skylink. Dnes mi volal na můj mobil (nevím kde vzal číslo) nějaký dealer Freesat. Mazal med kolem huby jak to bude výhodné, když přejdu na Freesat, kolik ušetřím. Mluvil o nějaké akci pro nové zákazníky, že mi obratem pošlou technika, který vše proměří (myslím že mluvil o Thor satelitu) a ten mi ihned připraví smlouvu a vše mi nastaví. Poslal jsem dealera do háje s tím, že se nejdříve podívám na jejich www stránky. On, že do týdne zavolá znovu.
Podíval jsem se poprvé v životě na jejich www stránky a byl jsem zděšen. Žádné technické údaje, satelit, frekvence kanálů tam nejsou. Jen jsem se dočetl něco o media boxu, jak mi vše technici nastaví, atd. samé bla bla bla. Asi bych musel svoji techniku zahodit (TV přijímač se satelitem nebo minimálně CA modul Irdeto, starší funkční STB s Irdeto atd atd.)
Pokud jsem u Skylinku technicky zcela nezávislý a mimo platby servisního poplatku nebo vybraného balíčku Skylink nepotřebuji, u Freesatu jsem nabyl dojmu, že se stanu jejich závislým otrokem.
Až se příště ten dealer ozve, bude to s ním krátký proces. Podle mne zlatý, "neprůhledný a vyděračský" Skylink proti "Tajemnému hradu v Karpatech" jménem Freesat. Freesat je snad jedině vhodný pro naprosté laiky, závislé 100% na technickém dozoru poskytovatele.
Jsem zvědav, zda se ve svých názorech na srovnání Skylinku a Freesau pletu, a dostanu přes prsty, nebo zda převáží souhlas s mým názorem. Možná také dostanu banán.

Standa3
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink nebo Freesat

nevim sice,co mi stím,ale freesat aspoň každej měsíc nepřelaďuje.... ;)

jansmrz
Registrace: 3/2015

pekne si to napísal. úprimnú ústrasť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

U mě převažuje souhlas s tvým názorem.
V místních podmínkách je jen málo průhledného a netajemného v podnikání tohoto typu.

Ufones
Registrace: 5/2010

Skylink nebo Freesat

Pěkná konina a co Digi, to je kauf.... :laughing:

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1

Marketingove oddelenie Skylinku objavilo diskusiu na Parabole???

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

no teraz už musia skúšať všetko :laughing:

sheldon
Registrace: 7/2014

@Standa3

hele, pepo proc jsi nesasdnes takhe s robou doma a neviličiš ji to tak jako nam tady, hmm ? Proc mi musime byt ta boutlava vrba ze jse tady kazdej hňup ma potrebu vykecat ? Koho zajimaji tve pocity, nalady a všechny ty dristy kolem toho.
Ja Te ty vole tipuji na zatuchleho duchodce, tvz skrblika ktery nema s kym prohodit par slov, a tak nasel parabolu.cz a vykydal se sem v cely parade.. Rv

furicka
Registrace: 3/2011

jansmrz

A kdo přelaďuje každý měsíc? Máš snad na mysli Skylink? Nějak jsem si nevšimnul.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

frejsat

mě chtěl taky masírovat,řekl jsem hned z kraje ne a on mi poslal SMS že nevím o co jsem přišel s www..adresou :sly: :sly: :razz: :razz:

korkoran
Registrace: 10/2006

volá sa to vymývanie mozgov.ten lepší to stihol skôr.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Technicka poznamka - abys nebyl tak zdeseny: Na strankach Freesatu frekvence jsou ke stazeni v PDF formatu, aktualne ze 7.7.15. Pokud Ti funguje Skylink, na stejnem zarizeni pujde i Freesat. Rozhodne casteji "zasahuji" u klientu Skylinku, tam je vetsi pohyb. Siri nabidky, ceny a podobne si srovnej sam.

Bloud
Registrace: 2/2006

Kolik stojí sport programy Hd na fre Sat i s maďarským sport 1 a 2? Dík

jiri55
Registrace: 7/2015

Jako nový klient se níž než na standardní cenu 199,- za medium kartu plus HD balíček za 100,- nedostaneš. Možná je potřeba si kvůli těm maďarům doobjednat ještě za stovku balíček Plus. To netuším. KAždopádně, pokud to po roce vypovíš, tak si v pohodě přes retenci domluvíš Medium+Plus+HD balíček za 220-250 Kč komplet.

bretah
Registrace: 9/2012

Ja nedám dopustiť na Skylink. :) V ostatných sat. platformách je signál TV staníc oproti Skylinku oneskorený, ale to je detail. ;) Len nie je to bohviečo keď je nejaký hokej alebo futbal a váš sused kričí gól o niekoľko sekúnd skôr. :)) Pri Skylinku sa to asi stať nemôže. ;)

Skylink vám dá základnú ponuku za zhruba 2.50 EUR mesačne, to je vlastne ten SERPO..nikto iný vám takúto výhodnú ponuku nedá. :8) Takže zlatý Skylink. :)

PeterHumax
Registrace: 3/2007

o nkolik sekund

dříve,to taky slyším od syna vedle,ale z DVBT

korkoran
Registrace: 10/2006

PeterHumax

A hlavne bez zmlúv a viazanosti.

atr2009
Registrace: 12/2009

Zdravím, myslím si že ak niekto hovorí to je lepšie ako druhé asi klame sám seba.Ja mám obe služby -niekoľko rokov a viac som spokojný so službami FreeSat -majú to čo ma najviac zaujíma .Takže čo je lepšie alebo horšie --asi niekto si tu robí reklamu na Sk............

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167

PetrHumax: tak zrovna Sport1/Sport2 ide skôr na FS ako na SL.
Inak celkovo k téme: 100 ľudí - 100 chutí, takže každý nech si to zrovná v hlave sám. Mám kombo T+C+S2(23E)+S2(1W) a je vyriešené.

mmc

Já to nazývám šmejdi--když nemůžou ke dveřím bytovým,tak to zkouší po telefonu-mě to vadí,když mě něco zaujme tak si tu informaci o službě najdu třeba na netu R^

papay
Registrace: 12/2006

jiri55
Kolik stojí sport programy Hd na fre Sat i s maďarským sport 1 a 2? Dík

freeSAT medium karta za 9,75€ mesačne
freeSAT HD 5€ mesačne
RTL Klub HD Hu
Discovery Showcase HD Hu, Cz
Animal Planet HD Hu, Cz
Travel Channel HD Hu, Cz
History HD Hu, Cz
National Geographic HD Hu, Cz
Nat Geo Wild HD Hu, Cz
Eurosport HD Hu, Cz
Eurosport 2 HD Hu, Cz
Sport1 HD Hu
Sundance Channel HD Pol
Mooz Dance HD
Nova HD
Nova Sport HD
Slovak Sport tv1 HD
Sport2 HD Cz
ČT1 HD (dostupné v balíku médium)
Duna HD Hu (dostupné v balíku médium)
Duna World HD Hu (dostupné v balíku médium)
m1 HD Hu (dostupné v balíku médium)
m2 HD Hu (dostupné v balíku médium)
m4 HD Hu (dostupné v balíku médium)
Jednotka HD (STV1 HD), Sport1 HD Cz od 7. septembra

Vladi
Registrace: 8/2006

Vladi.diky

jiri55
Registrace: 7/2015

Vladi koukám že freesat je dobrý jen pro Maďary. Toho cz tam moc není. A nejhorší je že je freesat větší mazanice než digitv.

satman1
Registrace: 9/2010

PeterHumax piše:
Ja nedám dopustiť na Skylink. :) V ostatných sat. platformách je signál TV staníc oproti Skylinku oneskorený, ale to je detail. ;) Len nie je to bohviečo keď je nejaký hokej alebo futbal a váš sused kričí gól o niekoľko sekúnd skôr. :)) Pri Skylinku sa to asi stať nemôže. ;)

Tak s týmto nesúhlasím, pretože nie všetky programy u Skylinku sú distrbuované ako prvé a preto vzniká tento efekt oneskoreného obrazu a zvuku!
Sú niektoré programy na FreeSate pri ktorých je tento efekt opačný a tým pádom Skylink "mešká"!
;)
Na tvojom mieste by som si tvoje tvrdenie riadne overil v praxi. Ja osobne mám obidvoch operátorov, takže viem o čom vravím!
Pomôcka: Sú to hlavne programy s platených balíčkov Skylinku! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Mě volaji každou chvilku a vždy j pošlu do patřičných mezí. Jsou horší a dražší.

zdrk15
Registrace: 5/2008

Pokiaľ preferuješ vyššiu kvalitu (HD) je lepší Skylink. Pokiaľ preferuješ stabilitu (menej časté prelaďovanie), obsah programov a nechceš investovať do vlastného vybavenia, potom je leší Freesat ...
Pre mňa osobne je Freesat lepší, hoci mám oboch operátorov ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra