![]() |
|
DIGI - naladění programůZdravím pánové,kamarád má takový problém , bohužel jsem dreamboxář a o Humaxech a DIGI toho moc nevím. Problém vznikl takto. Včera šlo vše ok , dnes po zapnutí na VŠECH programech hláška žadný nebo špatný signál....ačkoliv tu po tropech žádná bouřka vítr ani nic podobného vůbec nebylo. Jediné co mě napadlo bylo kromě "vypnout , zapnout a podobně" ještě zkusit proladit celý orbit. CCA nějakých 70 programů se oživilo a jdou bez problémů s kvalitou a sílou signálu nějakých 80/80. Bohužel dost velká část CZ programů se nenašla. Zkusil jsem ručně naladit nějakou frekvenci podle lyngsat ale nic. Nějaký nápad co vyzkoušet , udělat ? Jak říkám jsem dreamboxář a digi se vyhýbám obloukem ale v tomhle případě pro kamaráda jestli mi něco doporučíte ? Děkuji mnohokrát Pokud bude potřeba nějaká informace kterou jsem tady neuvedl tak samozřejmě dopíši co bude potřeba |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: DIGI - naladění programůtaky hlásím že nejdou CZ kanály (ČT1,ČT2,NOVA,PRIMA apod) již od cca 18:30 |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
za ty prachysem tam chybička,buďte tolerantní![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 323 |
![]() |
|
pierrepetrnespletl sis forum?![]() ![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
pf09...jsem všude,kde se mě líbí![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: DIGI - naladění programůty si montážnik.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: DIGI - naladění programůuž funguje vše... ty OT mají mazat a blokovat... :( |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
jansetak to nabonzuj,máš na to tlačítko bonzáka,nebo se přihlaš,jako adept na admina a máš to z první ruky![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |